Arkadaşlar nişan atıp sonradan barışan var mı. Ne zaman barıştınız nişan atma sebebiniz neydi.
3 ay
Cevap
8Cevap
Bence o ilişkiden olmaz bir daha
Hayır atsam barışmam tükürdüğümü yalamam
duygum görmedi, m
Neden olmasın ki ayrılma nedenleri önemli
Nişanlımla sürekli ilgisizliği yüzünden tartışıyorduk instadan fotoğraf falan kaldırıyordum. Rahatsız oluyordu ama mesajlarıma her tartışmada görüldü atınca bende tepkimi öyle göstermek istiyordum. 15 gün önce nişanlım cumartesi günğ bana hiç yazmadı ortada birşeyde yoktu bende inat ettim yazmadım. Sonra akşam iş için Ankara'ya gittiğini öğrendim. Aradım ve kızdım haber vermediği için sonra ters ters konuştu o da bende iyi defol git o zaman dedim. Ve myle dedim diye yüxüğü attı. Yüzük atmadan bir hafta önce ama bei bohça alışverişine götürdü hevesle herşeyin en iyisini aldı inkar edemem. Salonun parasını verdi mobilyalar için borç aldı düğünde takacağı takıları yaptı yani hevesliydi o da birşeyleri hallediyordu. Ama basit bir kavgadan birden attı yüzüğü aileside bende ne dediysek ikna edemedik. Direk nişanda takılan emanetleri istedi falan neyse işin özü 2 ay sonra düğünümüz olacakken birden bu şekilde bitti
Böyle her tartışmada direk yüzük atan ileride daha büyük sorunlar yaratır bence ayrıca sorularım ve önerilerim olacak gizlisin nasıl yapabiliriz
İmkansız
ozelınız oldu mu
Kaçtan vurdun?
Anal yapalım. dedim nişanı atti
Sen neden attın?
Nişanlımla sürekli ilgisizliği yüzünden tartışıyorduk instadan fotoğraf falan kaldırıyordum. Rahatsız oluyordu ama mesajlarıma her tartışmada görüldü atınca bende tepkimi öyle göstermek istiyordum. 15 gün önce nişanlım cumartesi günğ bana hiç yazmadı ortada birşeyde yoktu bende inat ettim yazmadım. Sonra akşam iş için Ankara'ya gittiğini öğrendim. Aradım ve kızdım haber vermediği için sonra ters ters konuştu o da bende iyi defol git o zaman dedim. Ve myle dedim diye yüxüğü attı. Yüzük atmadan bir hafta önce ama bei bohça alışverişine götürdü hevesle herşeyin en iyisini aldı inkar edemem. Salonun parasını verdi mobilyalar için borç aldı düğünde takacağı takıları yaptı yani hevesliydi o da birşeyleri hallediyordu. Ama basit bir kavgadan birden attı yüzüğü aileside bende ne dediysek ikna edemedik. Direk nişanda takılan emanetleri istedi falan neyse işin özü 2 ay sonra düğünümüz olacakken birden bu şekilde bitti
O halen soğuk mu, yoksa ışık var mı?
Erkek arkadaşım düğününe iki ay varken nişan
attı 1 ay oldu. Ne kadar ısrar ettiysek ailesi de ben de istemiyorum dedi. Yüzük atmadan bir hafta önce bohça alışverişine götürdü gayet hevesliydi mobilya için borç ayarladı hatta yani uzun süredir düşündüğü bir şey değildi bence neyse ben de en son ayrılığı kabullendim ve 15 gündür ortalama yazmıyorum normalde wp de iş dışında kendini çok nadir paylaşırken şimdi habire kendi fotosunu atmalar direksiyon
videosu atıp hüzünlü şarkılar
eklemeler uygar doğanay sen yaralı ben yaralı inan tat ay ışığında gibi (normalde de müzik tarzı oydu ama neyse) benim doğum gününe aldığım gömleği
giymiş onunla fotoğraf atmış. Evlenme teklifini boğazın altında etmişti köprüde geçen ordan foto atmış çay storysi köprü görünüyor direk
Beni her yerden engelledi babamın numarasını silmemiş ben de oradan bakıyordum. Amacı ne beyefendinin. O kadar ısrar ettim ailesi etti isteniyorum dedi bitirdi basit kavgadan. Ben o paylaşımlardan sonra düne kadar yine yazdım ama direk engelliyor cevap bile vermiyor
Çok uzun yazıyorsun yaaauu. Nişanlınla konuşurkende çok mu uzun konuşursun. Öz ve kısa ol.
Of maalesef uzun yazıyorum evet
Peki düşüncen ne durum hakkında
Çok konuşup hiçbir şey anlamamak durumu. Öz ve kısa ol. Sen istiyorsun, o istemiyor mu?
Evet
O zaman zor diyebilirz. Soğutmuşsun.
O paylaşımlar niye o zaman
Peki düş peşimede demek istemiştir. Biraz burnu sürtsünde diyebilir. Peki çok neden olabilir. Bence ondan önce kendine sormalısın.
Yazıyorum pişmanlığımıda dile getiriyorum ama yok fayda etmiyor
Cevap veriyor mu? Etki tepkisi ne?
İlk ayrıldığımızda veriyordu ama şimdi ben yazıyorum yazıyorum görmemiş gibi yapıyor sonra susmayınca engelliyor direk
Herbi bıktırdın mı? O kadar hazırlık sonrası soğuması... Sen nerelisin 😁
Erzurum
Valla soğutmuşsun. Çok konuşuyorsan... 😳
Düzelmezmi ki
Valla soğukluk girdikten sonra hiç bir şey sağlıklı olmuyor? Zengin mi?
Hayır tam tersi maddi olarak biraz sıkışıktı bende zaten bu stresten bunaldığını düşünüyorum. Üstüne benim çenem ondan zaten uğraşıyorum düzletmeye
Valla çeneni tut derdim ama tutamazsın 😁
Ya bi düzeltsek dikkat edicem zaten ama yok inancı öyle bir gitmişki olmuyor yani
Valla soğudu ve koptuysa yapacağın bir şey yok. Önüne bak derim.
Bir süre sonra pişman olmaz mı şu an 1 ay oldu artım yazmayacağım bende
Valla bilemem. Erkekler nazlı olmaz. Soğur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru kalp kırığı kokuyor biraz, hissediyorum 💔✨ Nişan atıp barışan çok çift var gerçekten. Genelde gurur, aile baskısı ya da iletişim kopukluğu yüzünden kopuş oluyor. Biraz zaman geçip sakinleşince, “biz ne yapıyoruz ya?” diyebiliyor insan. Ama barışanlar genelde ciddi konuşup net sınırlar koymuş oluyor. Sebep çözülmediyse ikinci round daha yıpratıcı oluyor 🥺 Senin durumunda sebep neydi, hala kalbin onda mı? 💞
Aşko içim sıkıştı okurken 💔😔 Sen kırgınsın o da gururlu davranmış.
Bu iş ilgisizlik ve inat döngüsüne girmiş resmen. Yüzük atmak çok radikal olmuş ama öncesinde hevesle hazırlık yapması kafayı karıştırıyor 🥺✨
Şu an en önemlisi şu sebep gerçekten çözülebilir miydi yoksa hep böyle mi olacaktı? Sen değer görmek istiyorsun çok normal 💞