Baktıklarını fark etti kaç kere de söyledim ama bir şey demedi
3 ay
Saçma sapan hareketlerde bulunmayın bak daha geçen sefer bir tane kız işte şu çocuk bana baktı dedi o güzelim çocuğu kalktı diğer serseri de bıçaklayıp öldürdü sen nasıl yanındaki kıza bakarsın diye yani aklınızı başınıza alın şu s**** çocukları da dolduruşa getirmeyin
Onlar anlamaz düşüncesiz ahlaksız insanlar umurlarında değil hatta ego kasarlar benim için biri ölmüştü diye millete hava atarlar
Hemen ayrıl ne kadar saçma sapan insanlarsınız gram merhamet zihniyet yok sizde farzet dedi orada bıçaklandı öldürüldü bok yoluna gitti bak çiçek uğruna demiyorum bok diyorum çünkü aklı başında olan bir kız kendine baktırmaz anlayışlı olur giyimine kuşamına dikkat eder
Boş beleş bir insansın kusura bakma
Acımam hiçde. Soru bile sormam neden bakıyorsun diye. 3 senedir fitness kickboks var. Girer çıkarım içlerinden. Bu yaz yapmışlığım var. Yanındaki kadına bakana tepki vermiyorsa gitsin erkeğim diye dolaşmasın soğan erkeği
Birisi sana bakıyorsa bunu sevgiline söyleyip çocuğun başını yakmak yerine kalkmaya ne dersin? Sevmedim burayı, başka bir yere gidelim demek zor değil.
Bu devirde kavganın ne gibi sonuçlar getireceğini bilmiyor musun?
Sevgilim sonuçta beni korumak zorunda
Kesinlikle haklısın hatırlıyor musun geçenlerde mavi gözlü sarışın bir çocuk vardı ay parçası gibi kız işte sevgilisine bak bana bakıyor demiş kafede kalkıp çıkışta çocuğu bıçaklayıp öldürdüler aferin sana ablacığım bak sen 20 yaşındasın aklın başında kıskanılmak istiyor belli ki bu hanımefendi böyle mi kıskandıracak kendini
İkinizde yanlış düşünüyosunuz sevgilim varken ben kendimi korumam ve üç kişilerdi nasıl koriyim kendimi
Sana saldıramadılar sana bir şey yapmadılar kendini koruyamayacaksan bir erken gölgesine sığınacaksan O zaman sen bitmişsin tamam mı canım benim kendimi koruyorum sanki adamlar tövbe haşa tecavüze kalkışmış hanımefendi de orada mağdur olmuş sevgilisi de orada oturup izlemiş gibi davranıyorsun gerçekten yani seninle takılan erkek de de hata var bu kadar tuhaf düşüncelerin varsa yani milletin çocuğunun el Bebek Gül Bebek büyüttüğü çocuğun başını yakmayın
Kadınlar narinler ya nasıl korusunlar kendilerini
Bu durum seni değersiz hissettirdiyse bunu ciddiye almak lazım 💔 Sen yanında güvende ve sahiplenilmiş hissetmek istiyorsun, bu çok normal. Ama şunu da düşün; o an kavga çıkmasın diye mi sustu, yoksa gerçekten umursamadı mı? Erkeklerin bazısı gereksiz gerilimden kaçıyor olabilir. Burada asıl mesele onun tavrından sonra senin nasıl hissettiğin. Bu konuyu sakince oturup onunla net bir şekilde konuştun mu? 💬✨
Cevap
19Cevap
Ne demesi gerekiyordu? Sonra kavga kıyâmet ölmese öldürmese dava ceza al başına belayı. Sonra da ayrılırsınız adam edindiği dertlerle kalır.
@Eylülgns2 teşekkür ederim ama kızmaya değmez. Sıkmayın canınızı
@Eylülgns2 o yüzden kavgadan uzak durmak lazım. Çok zorladı şikayet et uğraşsın dursun
Eskisi gibi değil hiç bir şey... Ölen oluyor olan geride kalan aileye oluyor
Aynen yani insan karısı için bile bence kavga etmemeli orta yolu bulup geçmeli yani sonuçta geriye kalanlar oluyor birini kışkırtmaya gerek yok kıskanılmak istemek gerçekten haklı değil ne erkek ne de kadın birbirini kıskandırmaya çalışmamalı kıskandırmak olayı tamamen artık zehirli bir ok olmuş yazık yani
@Eylülgns2 bu zamanda sakin kalan kazanır. Fevri hareketlere kavga kıyamete gerek yok
Faydası da yok. Kıskandırma olayına gelince insanlar sanırım kendini bu şekilde değerli hissetmeye çalışıyor. Ama insan sevdiği kişiyi düşünüyorsa kasıtlı şekilde kıskandırma çabasına girerek kimseyi huzursuz etmez. Aksine güvenli hissettirir
laf atmasa bile arada bi kıskançlık yapmasi güzel olurdu bence böyledi çok boş kalmasın
Pısırık mi yani allah korusun kavga ciksa ilk seni birakir kacar
Ne demeliydi? Seni bırakıp gidip kavga edip kanlı bıçaklı olup hapse girmesi gibi bir senaryo mu var aklında
Eski sevgilim de aynıydı milleti ayartıp kıskandırmaya bayılırdı benim uğruma hiç kavgaya dalmadın demişti tam bir belaydı bir o kadar da dişiydi.
İlgisini cekmiyorsun. Kiskanmiyor. Konya ovasi gibi genis
Ne alakası var reis orada biri silahı çekip vursa ya da öldürse bok yoluna gidecek kız rahatsız olduysa kalkacaklar hem korumak zorunda mı ki eşi değil bir şey değil
En iyisini yapmış erkeğin yanında kadına bakan kuzum çocuğuna ne diyebilirsin
kimi erkek bakılmasından hoşlanır.. guru duyar güzelliği ile.. baksınlar nasılsa benim der
Peki sen nasıl giyinmiştim, onu anlat, niye baktı bu erkekler sana?
Esc gibi giyinmiştir başka neden baksınlar ki adam zorunda mı korumak ölseydi bok yolunda ölecekti
Senin yaninda kavga mi etsin adam
Sen de az o s p değilsin
Senin gib i o spuya değmez demiştir
Ağzına sağlık bunların anladığı dil bu tam üstüne bastın
Öyle millete kuyruk sallayıp adamların başını belaya sokar aradan çekilir o s pular
Aynen ego kasıyor kaşarlar işte benim için erkek öldü kavga ettiler çok değerliyim diye kendini tatmin ediyorlar aklı başında olan kız kendine baktırmaz esc gibi giyinip kuyruk sallamaz
Aynen karı lafıyla iş görülmez kadınların sosyal hayatta işleri yok evden çıkmaları yanlış
Abi ağırbaşlı giyimine dikkat eden eyvallahta esc gibi ortalıkta dolaşan için değmez
Hiçbiri evden çıkarılmayacak
Bunlarda beyin yok
Beyin yok kısmı doğru sonuna kadar
Cıddımısın
Sevgilin Şeymi acaba
Olay cikmasini istememistir
ne diyeceksin gücü yetmedi belki
Ne demesini bekliyordun?
Cuckolddur
korkmuş veya görmemiştir veya genişyit
Ben hemen ayrıl , yazık adama
Biraz baskq bişey var gibi
kotuya
Ayrılmalısın
Ne kadar kolay demi ayrıl demek orada öldürülse o adam kadına giren çıkan bir şey olmayacak yine sevgili bulup hayatına devam edecek aklı başında olan kadında kendine baktırmaz esc gibi giyinipte kuyruk sallatmaz millete
Bence de ayrıl
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?