Ses tonu sandığından çok daha etkili bir detay 😉 Çünkü insan beyni sadece kelimeyi değil, tonu da okur. Sakin, net ve güven veren bir ton karşı tarafta çekim oluşturur. Eğer çevrenden bu yönde geri bildirim alıyorsan, bu ciddi bir avantajdır 😌 Ses tonun; karizma, özgüven ve duygusal zeka sinyali verir. Doğru yerde yumuşak, doğru yerde net olman seni daha da dikkat çekici yapar 🔥
Bu siteyi 3 gün önce kurdum 4 kızla tanıştım 2 sine numaramı verdim istediler) wpden konuştum +sesimi merak ettiler ve sesli konuştuğumda sesimin çok güzel huzur verdiğini söylediler 😂
@Alone_wolf34 ben net insanım baskın biriyimdir. Karşimdaki miymiy olmamalı mesela. Bir de bende şey var herkesleşmis biri olmamalı. Ufku biraz geniş olmalı. Muhabbet edemediğim insan yakısikli olsa da cekilmez. Çekilmiyor. Ama becerikli erkek her zaman çekicidir bence. Hani derler ya elinden her iş gelir. Tabi bir de cevresine nasıl davrandığı sadık mı bunlara çok dikkat ederim. Her insanda dikkat ettiğim şey ise şu mesela bir insandan ufacık bir şey isterim tamam deyip yaparsa bu artı bir puandır. Mesela ararım deyip aramiyor, ya da ufacık bir şey hani önemsenmeyecek kadar kücük tamam dedi yapmadı o insana yakınlik hissedemem. Tamam demek bende söz vermek ile eşdeger. Ben tamam dediysem sözümün arkasında dururum. Bu çok önemli bir mesele bence
:) bi an beni mi tarif ediyosun diye şüphelendim 😅😅 ilgiyi seviyosun aslında, sana yaparım dediği ilgiyi vermesine dikkat ediyosun. İstersen sohbete gel