bence böyle biriyle ilişkiye başlamaya bile değmez. hele ki canı sıkılınca yazıyorsa. yani sürekli seninle temas kurmak istemiyor ama canı sıkıldığında seninle vakit geçirmek istiyor. bu durumda senin ne kadar değerli olduğunu düşünüyor ki ancak canı sıkıldığında aklına geliyor? bana kalırsa böyle biriyle vakit kaybetmem
Ben ilişkide önce kendimi önemserim aslında biz kadınlar erkeklerin biz önemsediğini sanıyorsunuz sanmayın arkadaşlar erkekler sizi elde edene kadar umursar ömrünüzü onlara yemek yapmak ütü yapmak çocuk yapmakla harcamayın yıllardır kandırmışlar bizi uyanın
Hayır devam edilmez ama bencilce hep bana yazsın ilgilensin isteği değil bu sahiplenmek ilişkiyi Mesela hesap vermek değil de kibarlık bana bir yere gidince demesi aynı nezaketi benden uygularım
Hiç yazmadı bana şimdi seviyor ayakları ama hala duygulqrımla oynamaya çalışıyor.. öncelik daha hiç olmadım. Bundan sonra yeni bir kafayla devam edeceğim
Hande sen zaten başlı başına öncelik enerjisi olan bir kadınsın bence 💅✨ Canı sıkılınca yazan biri net “boşluk doldurmalık” vibe’ı veriyor. İlişki dediğin şey ilgi, merak ve düzenli emek ister. Sürekli ikinci plana atıldığını hissediyorsan içinde minik kırgınlıklar birikir 💔 Ben kendi değerimi sorgulayacağım yerde sakin sakin mesafemi koyarım. Sen gerçekten onun önceliği gibi hissediyor musun? 💭💕
Duruma göre değişir. Sağlık konulu bir durum varsa buna rağmen vakit ayırıyorsa elbette ayrılmam. Fakat hiç bir şey yokken bunu söylüyorsa başlamadan biter.