6 önceki fotoğrafı silmemiş?

Arkadaşlar merhaba buradan altı yıl önce üniversite 1'de bir erkek arkadaşım oldu bir yıla yakın sevgili olduk daha sonrasında arkadaşlarım dış görünüş olarak daha iyi birine layık olduğumu söylediler ve o zamanki ergenlik kafasıyla ben dolduruşa geldim ama o zamanlar maddi ve manevi anlamda çocuk da öğrenciydi beni çok mutlu ediyordu ama dolduruşa geldiğim için gözümde kararmıştı okul yarıyıl tatiline girince ondan ayrıldım her yerden engelledim bana ulaşmaya çalıştı her yerden engelledim en son 6 Şubat deprem gününün ertesi günü beni aradı ağlayarak beni merak etmedin mi falan diye ben çok acımasızca davrandım ona, geçen gün aklıma geldi yaşadığım şeylerden dolayı ondan helallik istedim çünkü onun gerçekten acı çektiğini biliyordum beni aylarca yıllarca şakasız hep aradı yalvardı sonra bekle dedi sana bir şeyler atacağım dedi altı yıl boyunca onun attığım bütün fotoğrafların hepsini saklıyormuş attığım herhangi bir çöpün bile fotoğrafını saklamış çok tuhaf hissettim ve ondan ayrıldıktan sonra onun ahını almıştım defalarca aldatıldım psikolojik tedavi gördüm şimdi hâlâ beni yine seviyor biliyor musunuz ne yapacağımı bilmiyorum benim sevdiğimden olmadı beni sevenle beraber olmak daha mantıklı geliyor artık sizce
6 önceki fotoğrafı silmemiş?