Sizce bir kız evlenmeyeceği halde kızlığını diktirir mi ya da diktirmiş ama evlenememiş olabilir mi
3 ay
Nasıl yani? Diktirebilir de bu bildiğin kul hakkı bana göre. Evleneceğin insanı kandırıyorsun, onun hakkına giriyorsun. Bunu yapan kızlar neden yapıyorlar?
Bi tanıdığım sadece psikolojisi bozulduğu için diktirmiş ama genede evlenmeyecekmiş yani evlenmek istemiyomuş
Palavra bunlar. Evlenmeyecek birisi gidip de diktirmez. Kul görmese bile Allah görüyor. Allahı mı kandıracak tövbe haşa
Allahı neden kandırsınki
Kandıramaz diyorum
Allahı kandırmak gibi bi niyeti yok
Canım sen benim yazdığımı niye anlamıyorsun? Evlenmeyecek birisi diktirmez. Psikolojim bozuldu diye diktircem ne demek? Diktirince daha önce verdiğini unutmuş mu oluyor? Kimi kandırıyor diyorum yani
Belki ilerde evlenir bilemeyiz
Bu soru senin için önemliyse ciddiye alıyorum 🤍 Bu konular aslında toplum baskısı, korkular ve beklentilerle çok bağlantılı. Evet, bazı kızlar evlenmeyi düşünmediği halde farklı sebeplerle kızlık zarı diktirebilir ya da diktirmiş ama evlenememiş olabilir. Bu tamamen kişinin kendi şartları, korkuları ya da geçmişiyle ilgili bir durum. Burada asıl mesele “neden” kısmı sence? Senin kafanı kurcalayan şey güven mi, dürüstlük mü? 💭✨
Cevap
2Cevap
evlenmeyeceği kesinse yapmaz bence ya insan niye o acıyı çeksin ve o parayı versin pahalı bide
şu an konuştuğu bi sevgilisi var ama o onunla evlrnmeyeceğini daha ilişkinin başında söylemiş
sadece bir tahmin yürütme olacak ama kızlığını bozdurduğunda çevresinden veya ailesinden bunun için baskı görüp evlilikten korkuyor olabilir mi kızlığını da baskı gördüğü için diktirdi belki çevresinde buna "namussuz, kirli kadın" gözüyle bakan cahillerden varsa psikolojisi bozuldu belkide
Eskiden bu yüzden küçükken akrabasından ve ailesinden çok yaşamış bu tür şey ler
Tahminin doğru ama belkide bu yüzden psikolojisi bozuldu
Olabilir tabiki ihtimal vardır yaptırmıştır ama ihtimal ortadan kalkmıştır
Varmıdır bu tür şeyler
herkes yoktur diyo ama
Şaka gibi bu söylediğin anca dizilerde olur
Bu anlattığın binde bir dir
Tabiki öyle! Zaten bu dikim işlemi bilgi sahibi olunmadığı için çok büyük bir operasyon gibi düşünülüyor alakası yok. Orjinal gibi olmuyor ve sadece kanamayı garanti altına almak için iki dış dudağın iç kısmına düz iki dikiş atılıyor ilişki esnasında o dikiş patlıyor ve kanama oluyor hepsi bu normal bir ameliyatta atılan standart dikkatli dikiş gibi düşün.
Çok vardır ama dimi diktirdiği halde genede evlenemeyen
Diktirmeden nasıl oluyoki
Erkeklerin çoğu bekaret nasıl nedir neye benzer bilmez hep kulaktan dolma ya da son zamanlarda P*rn* filimlerde gördüğü kadar çoğu için kanama olması yeterli ne kanı olduğu önemli değil çoğu cahil erkek içinde kanamanın şart olması mantığı var ! Kanama yoksa bakire değil kafası var bu yüzden kanama olması yeterli görülüyor
Diktirmeden nasıl kanama olucakki
Çok saçma asla yapamazdım elime yüzüme bulaştırırdım
Bu işlemez abicim başka yol bul
Neden diktirr ki biri. Evleneceği adama yalan söylemek için. Başka nedeni olmaz
Psikolojisi bozulmuş o yüzden diktirmiş ama evlenmiyecekmiş
Sevgilimle bu yüzden çok tartışmışlar o da dayanamamış madem diktirmek istiyorsun diktirelim demiş zaten parasınıda sevgilisi vermiş
Sevgilisiyle baştaki yazı yanlış oldu
maalesef kapanmış sence yanlışmı yapmış
Bi yanlış yapmış zaten sevgiliside evlenmeyecekmiş onunla
o ne sacmalik corap mi bu dikince duzeliyo
Aynı psikolojide olmadığımız için bilemeyiz
Diktirir evlenmeden önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?