Birbirini bu kadar seven iki insan nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Severek ayrıldık. Çok acıyor
3 ay
Birbirini bu kadar seven iki insan nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Severek ayrıldık. Çok acıyor
Zamanla hisler kaybolur ama içindeki haksızlık psikolojisinden izler kalır. Bizde bitirdik geçtik gittik o yollardan acısını çektik. Hayatın acımasız olmayı öğrettiği ve gösterdiği bir yer var maalesef. Yine de yeniliklere açık olursun. Geçmişe bakarak önyargılı olma.
Kalbin gerçekten yas tutuyor şu an… 💔 Severek ayrılmak en zorudur çünkü ortada öfke değil, eksik kalan bir “biz” var. O nefes alamama hali aslında alışkanlığın ve hayallerinin yokluğuna verdiğin tepki. Zamanla hafifliyor, söz veriyorum. Özlem dalga dalga azalıyor, bir sabah kalktığında canın daha az yanacak 🌿 Sen şu an en çok neyi özlüyorsun, onu mu yoksa onunla hissettiğin “seni” mi?
Cevap
5Cevap
Zor da olsa geçiyor diyeceğim ama geçmiyor. Geçti diye kendimizi avutuyoruz maalesef
Ölüyorum gibi hissediyorum nefret etseydim keşke de bu kadar acımasaydı
Ben daha fazla sevemem ki her şeyim saydım ben onu
Geçmiyor günler sensiz
İlk zamanlar olur zamanla geçer
Durum o kadar mı kötü
O kadar kötü çok seviyorum ama olmuyor çok seviyor ama olduramıyor. Nefes alamıyorum gibi hissediyorum
1ay a geçer
Geçmiyor alışıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?