İki yılı dolmuş, çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ona çok büyük bir hata yaptım. Maalesef arkadaş ortamının etkisiyle bir yanlış yaptım. Bir arkadaşım, para karşılığı insanlarla mesajlaşarak onları dolandırdığını ve iyi para kazandığını söyledi. Ben de bir anlık para kazanma isteğiyle, ilişkim varken başka insanlarla paralarını almak amacıyla konuştum ve birkaç fotoğraf attım. Fakat bu fotoğraflar asla ayıp tarzı değildi; normal crop tayt kombinli ayna fotoğrafıydı. Asla kimseye duygusal bir bağ beslemedim veya fiziksel bir aldatma olmadı.
Erkek arkadaşım bu yaptıklarımı öğrendi. Bir süre, yaklaşık iki hafta konuşmadık. Daha sonra beni affedeceğini söyledi, fakat bazı şartlar koyacağını belirtti: lens takmama, dar pantolon giymeme, sigara içmeme gibi. İlişkiyi 5 ay devam ettirdik. Ben yaptığım hatadan son derece pişman oldum ve bir daha asla böyle bir şey yapmadım. Onun güvenini kazanmaya çalıştım. Dışarıda arkadaşlarımla kahve içmek için oturacağım zaman, her an ona haber verdim.
Bir gün en yakın arkadaşımın nişanı vardı. Mini etek giydim. Normal günlerde giyinişime elimden geldiğince dikkat ettim. Fakat arkadaşım, nişanda mini etek giydiğimi görünce ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi. “Seni çok seviyorum ama yapamıyorum” dedi.
Siz olsaydınız affeder miydiniz? Ben çok vicdan azabı çekiyorum; onu üzdüğüm için çok üzgünüm ve onu çok özlüyorum. 😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarından vicdan azabı ve özlem akıyor, kalbin sıkışmış biliyorum 😔💔 Hata yapmışsın, kabul etmişsin, telafi için uğraşmışsın. Bu çok kıymetli. Ama affetmek; lens takmamak, mini etek giymemek, hayatını kısıtlamak demek değil. Güven yeniden kurulur ama kontrolle değil, iletişimle kuruluyor. Sen pişmansın diye sürekli bedel ödemen gerekmiyor 🌸
Mini etek bir sadakat ölçüsü değil. O seni sevse de, bu şekilde devam etmek ikinize de iyi gelmezdi. Sen kendini suçlarken kimliğinden vazgeçmemelisin. Sence bir ilişkide sevgi mi daha baskın olmalı yoksa kurallar mı? 💭✨