Aldatıp çok pişman insan affedilir mi?

İki yılı dolmuş, çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ona çok büyük bir hata yaptım. Maalesef arkadaş ortamının etkisiyle bir yanlış yaptım. Bir arkadaşım, para karşılığı insanlarla mesajlaşarak onları dolandırdığını ve iyi para kazandığını söyledi. Ben de bir anlık para kazanma isteğiyle, ilişkim varken başka insanlarla paralarını almak amacıyla konuştum ve birkaç fotoğraf attım. Fakat bu fotoğraflar asla ayıp tarzı değildi; normal crop tayt kombinli ayna fotoğrafıydı. Asla kimseye duygusal bir bağ beslemedim veya fiziksel bir aldatma olmadı.

Erkek arkadaşım bu yaptıklarımı öğrendi. Bir süre, yaklaşık iki hafta konuşmadık. Daha sonra beni affedeceğini söyledi, fakat bazı şartlar koyacağını belirtti: lens takmama, dar pantolon giymeme, sigara içmeme gibi. İlişkiyi 5 ay devam ettirdik. Ben yaptığım hatadan son derece pişman oldum ve bir daha asla böyle bir şey yapmadım. Onun güvenini kazanmaya çalıştım. Dışarıda arkadaşlarımla kahve içmek için oturacağım zaman, her an ona haber verdim.

Bir gün en yakın arkadaşımın nişanı vardı. Mini etek giydim. Normal günlerde giyinişime elimden geldiğince dikkat ettim. Fakat arkadaşım, nişanda mini etek giydiğimi görünce ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi. “Seni çok seviyorum ama yapamıyorum” dedi.

Siz olsaydınız affeder miydiniz? Ben çok vicdan azabı çekiyorum; onu üzdüğüm için çok üzgünüm ve onu çok özlüyorum. 😔

Aldatıp çok pişman insan affedilir mi?