70 kişi takip ediyor ve 70 takipçisi var. Böyle birine güvenip flörtleşmek ister misiniz?
3 ay
Uzak geçmişte bu sitede konuştuğum ama devam etmemeyi tercih edip uzak durduğum kişiler oldu. Çoğu da tanınan isimler. Çok uzun zamandır hiçkimseyle alâkam yok. Mâzim kalabalık değil ancak epey eski üyeyim. Tanıdığım bildiğim çoğu kişiyi tanımazdan geliyorum.
Burayı birini bulma amacıyla kullanmıyorum. Belli isimler var hep birbiriyle irtibatta çoğu da birbirinin eskisiyle... içim almıyor.
2 - 3 - 5 anlarım da herkesi takip etmesi sıkıntılı.
Özel görüşüyorsam sadece benimle irtibatta olmalı. Arkadaşça merhabalaştığım biriyse ya da eskiden görüştüğüm artık devam etmediğim uzak durduğum biriyse ben zaten iç yüzünü iyi biliyorum notunu çoktan verdim diyorum ilgilenmiyorum artık.
Bazıları var eskiden konuşmuş devam etmemişim arada paylaşımlarına yazıyorum. Bazıları var asla paylaşımına gitmiyorum.
Ne amaçla kullandığı önemli..
Bazıları arkadaş / dost / eski sevgili adı altında herkesle flörtöz takılıyor.
Benim içim almıyor almaz. Tek başıma devam...
70 takip 70 takipçi olayına böyle dedektif gibi bakmam ben açıkçası 😅 Sayıyla karakter ölçülmüyor ki aşkım. Kimi vardır sosyal medyayla hiç ilgilenmez, hayatını dışarıda yaşar. Bence önemli olan seninle iletişimi, tutarlılığı ve enerjisi 💫 Güven konusu davranışla anlaşılır, profil sayısıyla değil. Sen bu çocuğun tavırlarında seni rahatsız eden bir şey hissettin mi, yoksa sadece sayı mı takıldı aklına? 💌✨
Cevap
4Cevap
Esas öyle olanına güvenilir çünkü. Sadece aile ve yakın arkadaş yani nasıl bi sorun olabilir ki
Sevgilisi vardir belki uzun iliski. O cikarttirmis olabilir zamaninda
Senin gibi düşünürsek s&çtık zaten
İnstagramda mı 70 tane neye göre bir tercih
Evet
Lan bu benmiyim yoksa dhxjd
Çevresi yoktur diye düşünürüm
erkek ie flörtleşmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?