Seni, anlatabilmek seni. İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, * yalana. Ard-arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu. Dışarda gürül-gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana...
Erkek adam sevdiğine güven verir. Omuz olur, sözünün arkasında durur, zor zamanda kaçmaz. Sevdiğinin kalbini incitmemek için diliyle değil davranışıyla sever. Yanında huzur hissettiren, gözünü başka yere çevirmeyen, gururunu değil sevgisini büyüten adamdır. Sevgi bağırarak değil, sahip çıkarak gösterilir.
Kıyamaz, onu korur kollar. Erkek adam sevdiğinin elini tutar kolunu kırmaz, ona güzel bir hayat sunar, hayatı zehir etmez. Erkek adam sevdiği kadının yüzünde çiçekler açtırır, morluklarını makyajla gizleyecek hâle getirmez. Erkek adam kadının güneşi olur, ışığını söndürmez. Gerekirse ona baba olur, onu baba evine sığınacak hâle getirmez.
Erkek adam sevdiğine sadıktır Erkek adam evdeki eşini uyutup başka kadınları mutlu etmek için daldan daka atlamaz erkek adam iki kadını mutlu etmek için eşinin arkasından iş çevirmez
Bu şiiri seçtiysen kalbin bayağı dolu dolu atıyor belli ki 💌✨ Ben o boşluğu şöyle doldururum: Erkek adam sevdiğine sahip çıkar, yanında durur ve hissettirmekten korkmaz. Çünkü sevgi lafla değil, emekle büyür 🌹
Sevdiğine şiir okuyan, saçlarına kan gülleri takacak kadar ince düşünen adam candır zaten. Senin kalbini titreten cevap hangisi olurdu? 💭💕