Çok samimi her şeyi rahatça konuştuğunuz ama arkadaş olduğunuz. Sizce mümkün mü
3 ay
Vardı ama sexting yapıyorduk sexting sıkılıp ayırdık yollarımızı sadece arkadaş olduğum kişilerle sürekli muhabbet sarmıyor ama hiç sexting yapmadan sadece arkadaş olmak isterdim birisi oldu öyle onunla da sevgili olduk tutturamadık
Bense hem arkadaş olup hem sxting yaptığım birini istiyorum yeri geldiğinde arkadaş yeri geldiğinde sxting. Vardı böyle biri ama gitti
Sexting bozuyor işi ya erkekler hep daha fazla istiyor aslında yeri geldiğinde normal konuşmalarında kendi çıkarları için sevgilisi olmayan gerçekten konuşmak isteyen birisiyle olabilir belki
Sevgilisi yoktu yapmak için ısrar etmiyordu ben istiyordum hatta müsait misin diye sebebini bilmiyorum ama bişey demeden gitti
Sevmezler üstelenmeyi ağırdan satacan kendini 😅
Ya üstelemiyordummmm ksksksksks son 1 ay hiç öyle birşeyler geçmedi aramızda bi kere sitedi o zamanda denk gelemedik
Heee o zman istediğini alamadı başka çiçeklere daldı seninki
Bilmiyorum ki ama hoşuna gidiyordum ki üüff ya bişey vardı ya da sebepsizdi herneyse
Yenisini bulursun üzülme
Bakalım 🤣
Sextng iyi bence
Bu arada bu bahsettiğim çocuk döndü 😂
Kız bayramdı ya çok baklava yemiştir dkdkwndledn
Dhshshxhxjsjs doğru
Bence mümkün hem de baya mümkün 💖 Sosyal medyadan tanışıp kafanın inanılmaz uyduğu biriyle dertsiz tasasız her şeyi konuşabiliyorsan o bağ gerçek oluyor zaten. Ben ünideyken öyle biri olmuştu, flört değil dümdüz ruh eşi gibi dost vibe’ı 💫 Tabii sınırlar netse ve iki taraf da niyetini biliyorsa işler karışmıyor. Senin hayatında böyle biri var mı, yoksa aklında biri mi var? 😏✨
Cevap
45Cevap
Mümkündür taa ki erkek sana açılana dek
Hayır yok
Her şeyi konuşuyorsan o yakın arkadaş olmaz daha ilerisi olur zamanla o yüzden karşı cins ile her şeyi konuşmak sakıncalı dir
O konuda haklısın
Sanırım kafamda kurduğum ilişki modeli çok farklı
Ooff yaaa
bu sitede var ama iletisimim bu siteyle sınırlı. bu sayede site icinde rahat harekwt edebiliyorum
Mümkün elbette benim var öyle ve senelerdir devam ediyor sohbetimiz
bence mümkün, ben de birkaç arkadaşım var onlarla her şeyi konuşabiliyorum dimi?
var evet. her şeyi derken cinsele fazla girilmez
Evet var ama binde bir oluyor ya fazla başarısız deneme var
Evet, buluşmuşluğumuz ve aktif devam eden arkadaşlığımız var.
Herşeyi konuşamazsın o kişiyle konuşursan arkadaş kalamazsın
Vardı kızlar kadınlar ama sexting yapmadan duramıyorduk :/
Evet oldu ama daha sonra sevgili yapınca yolları ayırmak zoruda kaldık
İstersen dertleşebiliriz
Soru sahibi
Samimi arkadaşım var ama herşeyi konuşmuyoruz.
Yabancı kızlarla sadece
Neden peki
Hııı anladım
Benim var. Buradan oldu hatta.
Burdan tanışıyorsun istediğin gibi gidiyor ama başka şehirde ya da bişey oluyor devam etmiyor falan
3 öyle konuştuğum biri vardı sxting vs oldu aramızda ama sonra iletişim koptu bende engelledim sonra kaldırdım yazmıyor umrunda bile değişmişim çok üzüldüm
Baska birini bulmuştur yoksa bir erkek sekting yapan kızı dönse de birakmaz
Bilmiyorum baya soğuk yaptı 1 ay kadar sevigli değiliz zaten bende istemiyorsan yazmıycam dedim akşam konuşuruz dedi akşam da yazmadı bende engelledim
Bide ben ona anlatıyordum herşeyimi ama o anonim kalmayı tercih etti ismi bile fakedi belki bilmiyorum ama iyi anlaşıyorduk. Umursamamış olması koydu biraz. Yalnış anlaşılmasın aşık falan değlim
O yine açıkta kalınca seni aramaya baslar merak etme. şu an doyumda muhtemelen o yüzden öyle davraniyor
Kadınlar herseyini anlatır zaten bende yaşadım bunlari burada ya da baska mecralarda. Aynı snsin yaşadıklarını. Erkekler kapaniktir
Arıycağını düşünmüyorum. Saçma ama aşık değildim yinede böyle davranması canımı yaktı.
Nede. Kapanıksınız mesela. Merak ediyorum karşımdaki kişi tanımsk istiyorum neden gizemli gizemli takılıyorsunuz
İsminin bile gerçek olduğuna inanmıyordum ama nude atıcak kadar da güveniyordum jfdjfjfk
Kadınlar öyledir samimiyeti görünce aninda erkegin olurlar o konuda. Aynılarını yaşadım sendeki. Sonra da tabii erkegi sagiplenirler çünkü biseyler yasamislardir. Kabullenemez bitmesini
1 kişiylede böyle bi şey yaşadık ama onunla 1 ay konuştuk ve sxting falan olmadı ama samimiydik. Onads aşık değildim aşırı samimi arkadaş gibi ama aynı şey oldu şu an yazınca cecap veriyor ama sohbeti ilerletmiyor. Artık mal gibi hissediyorum kendimi. Sabah sabah kafanı ütüledim seninde
Uyumayınca bunları sorguluyorum
Yok canim estağfurullah. Anliyorm seni bu konuda. Biseyler paylaşıyorsun ve gerisi gelmeyince insan sorguluyor haliyle.
Hızlı gitmemek lazım birazda
Haklısın
Herseyini anlatma bırak o peşinden koşsun
İşte canım olunca böyle olmuyor djjdxjnd bi yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum. Muhtemelen ilk adımı atıyorum ya da erken kabul ediyorum çünkü aptalım cmxmxk
İşte onu yapma. Sen kızsın o erkek o gelmeli sana o açılmalı o konularda. Öyle olunca konu hemen sekse gelir
Neden geliyor peki konu oralara hemen. Normal konuşuyorum aslında bişey yapmıyorum ya da demiyorum
Laf lafı açınca konu illa ki cinsellige gelir bide sosyal medya birbirinizi görmüyorsunuz onun rahatlığı var. Benim ilk günden gelmişini olmustu burada. Akıcı bir sohbetle aninda konu geliyor
Peki ben ne yapabilirim orada yani konu geliyor ister istemez
Uzak duracaksın, anlamamazliktan geleceksin aptalı oynayacaksın. Cok ısrar ediyorsa ben o konulara girmeyi sevmiyorum diyeceksin. Zaten ona ragmen seninle konuşmaya devam ediyorsa devam bitiyorsa anlaki o yuzden yaklaşmış
Anladım teşekkür ederim
Reca ederim bayan
Yok ama olsun isterdim
Bende isterdim
Sürekli konuşmuyorum ama var.
Her şeyi konuşmam.
Evet var
öyle biri henüz doğmadı galiba
Mümkün ve uzun zamandır var
O arkadaşlıkta kalmıyor maalesef
Benim burada öyle arkadaşlarım oldu sohbetim iyidir konuşmak ister misin sen
Yani bende hic yok