- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 3 ayYaşanan durumlara göre değerlendirmek lazım. Ortada ilişki yoksa soldaki kaybeder, sağdaki duruşundan ötürü saygı kazanmış olur. Taciz etmeyen erkek, kendi içinde seven daha makbuldür. Lâkin başkalarına bakıyorsa kaybeder. İlişkide yaşanan sorunlardan ötürü aralar bozuk diyelim, o zaman soldaki kazanır, çünkü kırık bir kalbi onarmak, güveni kazanmak çaba ister. Sağdaki ise ben merkezci olduğu için egosundan kaybeder, çünkü sağdaki kırık bir kalbi anlamamıştır. O kadın git demiyordur, o kadın çaba görmek istiyordur. Adam olan çabalar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)3 ayErkek/kadın fark etmez seven her zaman çabalar. Ben kadın olarak o kadar çok sevdiğimin pesinden kostum ki. Sevgim kendi gururumdan ağır bastı. Onsuz bir hayat istemediğimi biliyordum ve o buna değer sanıyordum. Değdi mi? Kesinlikle hayır, aldatılmışım. en azından gönlüm rahat çünkü çabalayan taraf bendim ve biliyorum ki ne yaparsam yapim o beni aldatacaktı. Çabalamayan biri bence yeterince sevmiyor. Geleceğini hayal ettiği kisiyle istiyorsa zaten çabalar vazgeçemez
12 Yorumla- 3 ay
Erkeğin çabaladığı ilişki mezara kadar gider.
Cevap sahibi3 ayKesinlikle. Kadının daha fazla çabaladığı da hayal kırılklığı ve pişmanlık ile biter
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Erkekler artık hemcinsleriyle olmayı tercih ediyorlar. Arkadaşlarını sevgilisinden eşinden önce tutanlar bence gizli eşcinseller. Senin için çabalamaz ama arkadaşına canını verir. Demek ki sevdiği sen değilsin arkadaşı.. Kadın için çaba göstermeyen erkek gaydir.
11 Yorumla- 3 ay
Bu tipler de var tabii 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 aySoldaki her zaman kaybeder. Olacağı varsa bile olmaz. Sağdaki de kaybetse bile en azından onurunu haysiyetini, dik duruşunu korur ve kendine olan saygısını kaybetmez. Istenmediği yerde yalvaran, ısrarcı davranan kadın da erkek de özgüvenini zedeleyecek şekilde kendinden ödün verir. Gençlikte o hatalara belki hepimiz düşmüşüzdür ama bir daha işim olmaz.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence soldaki kazanır ama bir yere kadar 😊 Seven insan tabii ki yazar, arar, çabalar. Emek olmadan ilişki zaten yürümüyor. Ama karşı taraftan net bir “istemiyorum” gelmişse, o noktada sağdaki devreye girmeli. Kimse istenmediği yerde ısrarla durmamalı.
Benim formülüm şu: Seviyorsan çabala ama gururunu da paspas yapma. Aşk güzel şey ama insanın kendine saygısı daha kalıcı 😉💕62 Yorumla- 3 ay
Helal yapayım zekam djd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
3 aySeven erkek olsun kadın olsun çaba göstermelidir. Fazla gurur fotoya vurur mevzu aşk olduğunda
15 Yorumla- 3 ay
🤝😌
- 3 ay
Foto değildi ama o neyse klavye işte 🤣
- 3 ay
Ben anladım :D
- 3 ay
Bilirim bilmem mı🫠
- 3 ay
❤️💙
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimin kazandığı umrumda değil, her zaman sağda ki olacam. Kapısında köle oluyorum diye beni sevecekse, başka kuki bulsun.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ay
Sağ solu denemeye gerek yok net olucaksın ya sağ ya sol gri olmıcaksın ✍️🥳10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 3 ayBeni sevmeyen kimse için çabalamam. ben seveceğim değer vereceğim o beni istemeyecek ve bende duracağım? siler geçerim. karşılıklı çaba olması lazım.
111 Yorumla- 3 ay
Hayır, normal şartlarda birbirinizi sevdiğiniz biri, ilişki halindesiniz ki çaba bekliyor.
- 3 ay
Beni seviyorsa niye istenmediğim yer olsun.
- 3 ay
İşte o görseldeki herif öyle düşünüyor :D egosu ona öyle düşündürüyor dkfj
- 3 ay
Ha öyleli, Sevdiğim ve beni seven insan için çabalarım tabi ki :D dsjsj
- 3 ay
Bence de sen çabalarsın djd
- 3 ay
Teşekkürler sdsd
- 3 ay
😅💚
- 3 ay
Şu kalp geldi sonunda 😅💚
- 3 ay
Uzun yoldan geldi dkd
- 3 ay
Hoş gelmiş sdjs
- 3 ay
🥳 hıhı
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
3 ayHer daim sağ kazanır gadası
25 Yorumla- 3 ay
Helal.
- 3 ay
Eyvallah
- 3 ay
Demek isterdim :D ama diyemem o izler diğeri kazanır
- 3 ay
Bilemeyiz 🤣
- 3 ay
Biliriz yahu biliriz
Gizli Üye(36-45)3 ayÇabalamak, emek vermek ayrı şey; istenmediği yerde durmamak ayrı şey. Bırakın şu "erkek dediğin pervane olur" safsatasını. Sonra da gerçekten istemediğiniz birinin gereksiz çabalarına maruz kalıyorsunuz. Adam da ne yapsın, sürekli çabalamamı, aramamı, yazmamı bekliyor kesin diyip umudunu koruyor
16 Yorumla- 3 ay
Yahu herhangi birinin çabasından bahsetmiyoruz, sevdiğimiz sevildiğimizi düşündüğümüz adamın çabasından bahsediyoruz. 🤦🏼♀️
Cevap sahibi3 aySevgilimizin diyin o zaman. Adam ne bilsin seviyorsun, seviliyor. Böyle hareketler yapınca bu defa adam sevilmediğini düşünecek. Hadi bakalım
- 3 ay
Hep tartışmaya yer arıyor erkek milleti valla
Cevap sahibi3 ayKabul edin bazı isteklerinizi sadece anneniz makul buluyor
- 3 ay
Yoo, bizi seven sayan herkes makul buluyor
Cevap sahibi3 aySevdiğim kadın için çaba, emek, mücadele, efendim savaş... Her şey mübah Amma ve lakin karşı tarafa rahatsız ediliyormuş hissi verdiğinizde işler değişiyor. İstenmediğini düşünmek, öyle erkek adam yazar arar demek, söylediğiniz kadar basit bir mes'ele değil
Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Genelde sağdaki kazanıyor insanoğlu değer kıymet bilmez diğeri daha çekici geliyor çoğunun gözüne
52 Yorumla- 3 ay
Doğru maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayİstenmediğimiz yerde durmayız.
Onun için ne kadar çabalasam, gururumu ayaklar altına alıp hayatımda kimseyi sevmediğim kadar onu sevdiysem, emek verip gecemi-gündüz ettiysem de bunu bile bile beni aşağılık bir şekilde terketmiş ise gram uğraşmam.
Narsist, egoist kişiliği ve kendini bulunmaz Hint kumaşı sanması da cabası.
Ben değil, kendisi kaybeder.
Kimse benim gibi sevemez, o sıcaklığı hissettiremez.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
3 ayKazanmasam da olur. Erkek adam istenmediği yerde durmaz diyenlerdenim ben. Tahakkümümün olmadığı sayılmadığım hiçbir yerde hiç kimseyle durmam. Herkes olduğu yerde mutlu olsun ben yaşlı ve akıllı bi adamım rakıyla suyu katık eder sigaramı yakar müziğimi açar keyfime bakarım. Yorgunum uğraşmam.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
3 ayBu sorunun tek bir kesin cevabı olamaz. Çünkü kimin kazanıp kimin izleyeceği karşındaki kadının mizacı ile doğrudan ilgilidir.. Kadın var ilgiden, alakadan ve ısrardan hoşlanır.. Kadın var gururlu ve cool takılan karakterdeki erkekten hoşlanır.. Burada en önemli mesele peşinde olduğun kadının bunlardan hangisi olduğunu anlayabilme yeteneğine sahip olup olmadığındır...
10 Yorumla Erkek adam çabalar uğraşır ha ortada uğraşsa bile net bir durum yoksa çeker gider rahatsız etmez o kadar tabi her haltı yiyip özür dileyen erkeklerde asla affedilmemeli ayrica
11 Yorumla- 3 ay
Evet katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 3 ayGörselin içinde cevap zaten ve o kadar doğru ki bir kadının git dediğin de gitmeyin aslında git diyerek sizi dener ama bazıları bunu takıntılık olarak yorumlar erkekler işte anlamıyorlar
112 Yorumla- 3 ay
Yok anlamıyorlar 😏 beyin yok kfkf
- 3 ay
Yok takıntılı mıyım kal diyeyim yok gurursuz muyum
Kendi dugularını özgür bırakamayıp gururun esareti kalanlar uzaktan izler sadece keşkelerle mahkum bir hayat öğkkk - 3 ay
Zavallı bir karakter, bi sigara yakayım onlar için sjfjs
- 3 ay
Erkeklerden tekrar soğuduk bügün de ohh elhamdülillah ksjsks yak sefan olsun
- 3 ay
Tiksinç öğğk falan yani :D
- 3 ay
Evet yanığğğ jgkjff
- 3 ay
Yok yavruş sabahlamak yaramıyor bize :D
- 3 ay
Pelinsulara döndük falan filan yaniii kcjxk
- 3 ay
İçmeden yıkılmış sarhoş gibiyiz sjfj
- 3 ay
Mezesi de uykusuzluk oldu tadından yenmiyor kdkdjs
- 3 ay
Valla uyumuşum kdjf
- 3 ay
İnanmam bir daha valla deee lcjfksl
Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı. Hatalı olup seven adam arar, gerekirse kaısına gider. Kendini affetirir.
Hatalı olmayıp seven adamın aramaması gerekir, arar ise ipleri kaptırır.11 Yorumla- 3 ay
+1
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
3 ayKazanan her daim adamdır.
Çünkü sevginin tek başına yaşanamayacak kadar kıymetli olduğunun farkındadır.
Biri kaçıp diğeri kovalıyorken , ne kaçan kazanır nede kovalayan.12 Yorumla- 3 ay
Çabalamayan erkekten kapımızın önüne paspas bile olmaz
- 3 ay
Bu noktada ayrı düşünüyoruz zaten.
Yapay zekanın yorumunu beğenmişsiniz fakat yazının ikinci kısmında belirtmiş olduğu durumda adam olmanın gereğini yansıtmış.
Erkeğin çabası göz boyamak üzerindedir.
Buna emek harcamak diyorsanız bilemem.
Sadakat erkeğin değil , adamın yaşattığıdır.
- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
3 ayBeni istemeyen bir kadın için çabalamam, gurursuz değilim. Olursa olur, olmazsa olmaz. Kimse vazgeçilmez değildir. :)
15 Yorumla- 3 ay
Aşk kırk yılda bir gibi, ya savaşırsın ya kaybedersin
- 3 ay
Mağlup olacağını bile bile savaşmak aptallık olur
- 3 ay
Yani bu durumda ne anlıyoruz aslında bir tartışma olmuş diyelim ve karşı taraf çaba bekliyor diye düşünüyoruz. Çabaya rağmen git deniyorsa, gidilir elbet. Ama hiç çabalamayan erkekten de asla olmaz.
- 3 ay
Hayır benim kastettiğim şuydu aslında: Bir erkek bir kıza âşık ama kız onu istemediğini açıkça belli etti. Bu durumda erkeğin peşine pervane olması doğru değildir. Kendi yolunu çizmelidir. Benim sorudan anladığım buydu.
- 3 ay
Evet, erkekler nedense bunu anlamış ama o değil işte 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayYazar arar çabalar seviyorsa bu eril hareket diğeri prenses davranışı. Harekete geçmezse başka biriyle seyreder yani 😅
11 Yorumla- 3 ay
İşte buu, işte budur. Izdıraplı seyirler dkfk
Kimse istenmediği yerde durmaz. Yani, karşıdaki istemiyorsa, istemiyordur. Israr etmenin bir anlamı yok.
Ama bir ilişkide emek ister. Öyle ilk fırtınada tüm ipleri koparan, çaba göstermeyenle de olmaz.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Hatunu evde soldakine sevdiği yemekleri yaparken, sağdaki dışarıda sürter 😂
27 Yorumla- 3 ay
Konuşş kız arkandayım :D
- 3 ay
Ahahahaha koptum
- 3 ay
Adam ya adam, sağdakine ölünür djddk diğeri sürünsün köpek
- 3 ay
Aslanım benim :D jssj
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Çabada bir yere kadar olmamı. Fazla naz aşık usandırır
13 Yorumla- 3 ay
Savaşan kazanır, diğeri izler ancak
- 3 ay
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayBu durumu cinsiyetci olarak yorum yapacağım, iki tarafın haklılık payı var , seven çabalar değer verir , istenmeyen yerde de kimse durmasin gurursuz değiliz sonuçta, bunun şakası bile ergence. Bu yüzden bir yer gurura bakar bir yer sevgiye bakar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Belli olmaz ama istenmediği yerde durmayan hep kazanır. Bana göre bu edeptir.
Kadınları anlamak zor tabi, çaba da isterler. Gayrete bakarlar. Elbette onlar da istiyorsa. O çizgiyi tutturabilene.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soldaki erkek kazanır ve onun çabasından kat kat fazla çabalanır, o çabayı hak eder çünkü
11 Yorumla- 3 ay
Evet..
- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
3 ayDozunu aşarsa ayağına gitmem kendi dönerse ne mutlu. İki ilişkimde bu noktadan koptu. Soldaki gibi yavsk olmaktansa yaşıma kadar bekar kalmayı tercih ettim. Çünkü ayağına gitsem de öfkem dinmezdi mutlaka rövanş alır canını yakardım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence soldaki kazanır çünkü seven erkek yazar arar çabalar. İstenmediği yerde durmaz insan.
12 Yorumla- 3 ay
Soldaki kazanır tabii.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sağdaki saygı kazanır soldaki de tasma, gel olum kuçu kuçu
210 Yorumla- 3 ay
Sağdaki gurur tasmasıyla izler soldaki aşk kazanır
- 3 ay
Hayır değil 🙄
- 3 ay
Hayır Alfo ya, soldaki gibi düşünsün seven erkek çabalar çabaladıkça adam sıfatını kazanır. Sağdaki iplemiyor ki, onu kim ne yapsın 🤦🏼♀️
- 3 ay
Olmaz sen de tam tersini yap 😒
- 3 ay
Deli sjdj
3 ayistenmeyen adam da istemiyor demek ki bir şey kaybetmez bence kız kazanır
11 Yorumla- 3 ay
Her halükarda kız kazanır djd
- Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
3 aySoldakini istiyorum seviyorum diyip sağdakine köle olan ikiyüzlü hatun kalbi
12 Yorumla- 3 ay
Ahaha ne alaka
- 3 ay
Senin özelinde demedim genel kuraldır bu söve söve sevmek kadınların en büyük zevki
3 ayBir ilişkiye kazanç mantığı ile bakandan da farklı bir cevap beklenmezdi :D Nitekim İlişkiyi 'kazanılacak bir kupa' sananlar için soldaki kahramandır... Ancak istenmediği yerde duran erkek romantik değil, ısrarcıdır. Sevgi, gurur kırarak kapı aşındırmak değildir. Karşılık yoksa geri çekilmek özsaygıdır. Toksik davranışı fedakârlık gibi pazarlamayın. Toksiklik sevgi değildir.
Böyle toksik kadın da düşman başına!
04 Yorumla- 3 ay
Pardon? Evet kazanan iki taraf da oluyor sonuç itibari ile, çabalamazsa kaybedecek ve uzaktan izleyecek.
- 3 ay
Numara 1: Çaba, kapısı açık olana gösterilir; kapalı kapıya değil. Numara 2: Kapalı kapıyı zorlamanın adı çaba değil, obsesyondur.
Numara 3: İstenmediğin yerde durmamak bir "kayıp" değil, karakter göstergesidir.
Numara 4: İnsanları ikna edilmesi gereken birer nesne veya ödül olarak görmekten vazgeçildiğinde, sağdaki adamın neden asıl kazanan olduğu anlaşılacak :D
Tabi anlayabilene... - 3 ay
Hiçbir halt kazanmıyor sağdaki öküzün trene baktığı gibi uzaktan treni izler
- 3 ay
Üslubun zaten meseleye ne kadar sığ ve kaba baktığını özetliyor. İnsanları nesne (tren) gibi gören bir zihniyetle aşk gibi insani bir bağ kurmanın imkansızlığını kanıtladığın için teşekkürler.
3 aySoldakinin kendine saygısı olmaz. Ne yapsa yaranamaz ve mutlaka değersizlik görür engellenir. Sağda ki hayatına devam eder, ona saygı gösteren kadına kraliçe gibi davranır ve çocuklarının anası yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBiz her zaman sevgisinden vazgeçmeyen gerekirse hem kendisini hem bizi mahvedecek kişiyi seçeriz raconu budur
11 Yorumla- 3 ay
Budur
3 aynasıl bi kıza denk geldiklerine bağlı tamamen. solda ki vefasız nankör birine denk gelse hayatı kayar sağda ki çocuk da saf kız olursa oynar durur kendini bir şey sanar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
3 ayBu aşk işlerinin bir garantisi yok maalesef yani her çabalayan kazanacak diye bir kural yok maalesef oncin umursamayan hiç bir şey kaybetmez. Çabalayan da her zaman kazanmaz.. bence
10 Yorumla
3 ayErkek adam istenmediği yer de durmaz kazanır diğeri de izlesin nsnsndnd
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
3 aySeven erkek arar, yazar, çabalarcı oldum hep. Diğer taraf kaybetmeye mahkûm. Çabasını görmediğim kimsenin sevgisine inanmam.
10 Yorumla
3 ayErkeğin tek başına çabalaması acizliktir Karşılıklıysa önem kazanır Karşılıksız savaşsa istenmediği sevilmediği yerde durmamalı Yüzsüzlüğün alemi yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
3 aySeven erkek yazar arar çabalar-sevgi karşılıklıysa idealdir ama karşılıklı değilse diğeri gibi erkek adam istenmediği yerde durmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Seven erkek özler değer verir ve arar bence. Şahsen ben öyle yapıyordum çünkü gurur insana bu tip konularda çok şey kaybettirir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 aySoldaki kazanır kesinlikle sağdaki papucunu yalar
11 Yorumla- 3 ay
Ahaha evet
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seven erkek yazar arar tabi de bı yerden sonra tacize girer diye bı şey de var. Ne zaman vazgecmesini bilmek zorunda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayBaşlık parası için çabalayanı anlarım ama onun dışında bir kadın için niye çabalasın erkek adam. Olursa olur olmazsa olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 ayYerine göre davranan kazanır erkek adam sevsede istenmediği yerde durmaz erkek adam sevdiğinde sevildiğinde ne olursa olsun aramadan durmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayAslında ikisi de kendine göre haklı diye düşünüyorum 😊
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstenilmeyen yerde durulmamalı. Yoksa adı rahatsızlık olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayÇabalasan da boş olduğunu fark ettiğirince denemeye kurban gidiyoruz sonra. 😀
10 Yorumla
3 ayBen istenemediğim yerde durmam kimseye minnette eylemem..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayBunların ikisinde de bir umut göremedim awel gibi bakınıyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 aySoldaki bi zamandan sonra sağ daki evreye geçer kim kazanır tabi şüpheli aşk kitaplarda yazmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
3 ay@Sosyetic_SheqiiL bir kere erkek kadın farketmez istenmediğini anlayan rahatsız edemez ✋
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çaba, emek şart ama karşılığı yoksa da zorlamanın anlamı yok.
10 Yorumla
3 aycabalayan kazanir ama duruma gore cunku eger kadin gercekten istemiyorsa cabalayanda kazanamaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı. Gidiyorsa kaybetti demektir zaten, seviyorsa çabalamalı. kız paspasa basıyormu? Bakmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seven erkek arar yazar, istenmediği yerde de durmaz.
10 Yorumla
3 ayYüzsüz değiliz çok şükür 1 saniye daha durmam orada
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
3 aySoldaki kaybeden sağdaki kaybetse bile kazanan. Sağdaki erkekleri gördüğüm zaman mutlu olurum ama nedense sayılarımız az
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kimsenin peşinden koşamam ne kadar yumurta o kadar mısır tahıl ekmek parçası
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBence bir kız seni istemedigini sevmedigini söylüyorsa nedenini ögrenmeye çalış, yani başka bir problemde olabilir. Yoksa arama , sorma knka.
10 Yorumlaseven arar da yazar da karsidan beklentisiz
11 Yorumla- 3 ay
Hıhı.
3 ayİkiside kazanır birisi sevdiğini kazanır ötekide yeni sevgili kazanır
19 Yorumla- 3 ay
İkisininde kazanması kolay olmaya bilir
- 3 ay
Biraz kolaylaştıran birisi karşımıza çıksa iyi olur
- 3 ay
Tamam abicim soruyu sal artık 🤝
- 3 ay
Tamam