Bu durum çok garibime gidiyor. Instada falan bunu romantize ediyorlar ama bana çok garip geliyor.
Bir ayakkabımı bağlamaz bak 😂 ama gerisini yapıyor yani izin versem burnumu bile silecek
Bu durum çok garibime gidiyor. Instada falan bunu romantize ediyorlar ama bana çok garip geliyor.
Bir ayakkabımı bağlamaz bak 😂 ama gerisini yapıyor yani izin versem burnumu bile silecek
Bu anormal mi yahu? Ee bunları bende yapıyodum hatta bağcıklı ayakkabı veya bot giydiği zaman eğilir ayakkabısını giydirmeden önce ayağına öpücük kondurur öyle giydirir bağcığını bağlardım, saçını toplar terini siler yemek bile yapardım. Bana gayet romantik geliyordu demek aşırıymış o yüzden terk edildim. 😅
Seninki cok fazlaymis ya
kadinsiz misin o kadar
Bunun kadınsızlıkla ne alakası var? Her haltı abazalık zannetmeniz aşırı sinir bozucu. O varken saçının teline kıyamaz cüzdanımda biriktirirdim aşşırı aşık olmuştum artık sizde insan olun kendinize gelin, her erkek abaza zaten bu kafa çok sakat.
Abaza demedim ki sana?
kadinsiz demek abaza demek degil kadina hasret kalmıṣlık demek
ayak öpmek nedir mesela köle misin sen?
yani herkes asik oluyor seviyor ama bu kadara gerek yok bence.
Elini de öperdim avucunu da öperdim hatta saçlarını önce koklayıp sonra öperdim, öpmeyeceğim bir şey olmadığı gibi ayağını öpmek çok daha değerlidir bunu anlayamazsın maalesef, bu senden iğrenmiyorum her yerini her şeyini seviyorum anlamındadır. Aşık olan anlar sadece, yeri gelir ayakkabısını giymesine yardımcı olurken çorap üzerinden bir buse kondurmayı geç, ayağını yıkayıp koklayıp öper o suyuda içersin yeri gelirse. Aşk hani onun için her şeyi yapmaktı? Şimdi kölelik mi oldu adı? Köleysek aşkın kölesiydik, bitti gitti evlendi çocuğu bile oldu daha da kimseyi sevemedim o kadar zaten, şimdi değil ayağını, dudağını veya yanağını bile o duyguyla öpemem kimsenin. Dediğin gibi "kadınsız" olsam tuttuğumu öperdim, o iş öyle değil.
Ya herkesin sevgi dili değiṣik iṣte. Umarım gönlüne göre birini bulup çok mutlu olursun
Teşekkür ederim, ben aşkın bir kere geleceğini düşünenlerdenim maalesef, sizde üzerinize titreyen birini bulmuşsunuz değerini bilin, gerçekten aşık olmasa iyi görünmek için yapılacak şeyler degil bunlar, gerçekten yürekten gelir anca.
Tesekkurler doğru dedin
ben yapmazdim mesela ama benim sevgi dilim farkli biraz ondanda olabilir
Herkesin sevgi dili farklı, kötü olan kısmı biraz alıştırınca mesela azıcık moralim bozuk olsa bir önceki gün kadar ilgi göstermesem sen artık. beni sevmiyorsun, soğuk davranıyorsun derdi, kısacası o sevgiyi değeri gösterdikten sonra geri dönüşü de olmuyor. Sevgi dilinizi zamanla arttırabiliyorsunuz ama azaltamıyorsunuz, ben pahalı bir ders olarak almıştım bunu. İlgi arttırılır, azaltılmaz yani en yüksekten başlanmaması gerekiyormuş.
Garip hissetmen çok normal çünkü bu biraz “fazla pamuk şeker” moduna girmiş sevgi gösterisi gibi duruyor 🍬💗 Bazı insanlar sevgisini temasla ve ilgilenerek göstermeyi seviyor ama sen kendini çocuk gibi hissediyorsan orada bir durmak lazım. Seni rahat mı ettiriyor yoksa minik minik boğuyor mu? 😂 Bence mesele romantiklikten çok sınır. Sen bu ilgiden hoşlanıyor musun gerçekten?
Cevap
2Cevap
Ayakkabı da bağladık ama değmezmiş
Bence ayakkabi baglamak kendini asagilamak demek
Erkek olarak görevini yapıyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?