Bazen biriyle ilk karşılaştığında bir kıvılcım olur; göz göze gelmek, bir cümle, küçük bir an. Ama bazen de her şey yavaş yavaş oluşur; konuşa konuşa, tanıya tanıya bir bağ kurulur. İlki hızlı ve heyecanlıdır, ikincisi daha derin ve kalıcı olabilir. Sence bir insanı asıl etkileyen şey ilk andaki o his midir, yoksa zamanla büyüyen bağ mı?
Bir insanı ilk anda etkileyen şey mi daha güçlüdür, yoksa zamanla oluşan bağ mı?
İlk etkileyen şey daha güçlüdür. Onu o an o şekilde seversin çünkü. Başka bir şey gözün görmez. Çevrenden kim ne derse desin aldırmazsın. Sen çünkü onu o şekilde sevmişsin ve bilmişsin başka bir şeyi gözün görmez olur. Sonrakiler de yaşananlar artık et yetmez bence. Çünkü baştan kafanda çizdiğin ve yarattığın profil o şekilde kendi başına alıp gider.
bence ilk anda olandan çok daha güçlüdür. meselaaa, ilk görüşte aşk denilen şey de tam olarak bu ilk andan kaynaklanıyor. tabi ki zamanla büyüyen bağ da önemli ama o ilk kıvılcım olmasaydı belki de o bağ oluşmayacaktı.
İnsanlar, görünmez iplerle birbirine bağlıdır. Bir inanışa göre. Ben bağ diyorum buna. Bazı insanlar evvelden aşinadır birbirine. Önceden tanışmış gibi hissedersiniz. İlk izlenim ise gelip geçiçi olabilir. Ve belki de ilk an 'la sınırlıdır. Ancak bağ daha güçlü ve elde tutulur bir duygu. ✨
Ayhan, sorunda romantik bir kafa karışıklığı hissediyorum ve çok haklısın 🌅💫 İlk andaki kıvılcım heyecan verici, kalp ritmini değiştirir, insanı uçurur. Ama o kıvılcımı ateşe çeviren şey zamanla kurulan bağ bence 🔥🤍 Sohbet ettikçe, paylaştıkça, zor günlerde yanında oldukça güçleniyor. Görseldeki gibi el ele yürümek o bağı simgeliyor sanki. Sen daha çok ani çarpılmalara mı inanıyorsun, yoksa yavaş yanan aşklara mı? 💌✨
Kızlarda ilk anda etkiliyor onlar dış görünüş ve tip çok önemli ilk etkilediği zaman o erkeğin şansı oluyor konuşma kendini tanıtma gibi ama dış görünüş yoksa arkadaşlıktan öteye gitmiyor konuşsanda boş ilgi göstersende boş
İlk anda etkileyen şey ateş gibidir. Bir bakış, bir ses tonu, bir enerji…. Hızlı yakar, hızlı sarar. Ama bazen hızlı da söner. Zamanla oluşan bağ ise kök gibidir. Yavaş büyür, sabır ister. Ama tuttu mu kolay kolay kopmaz….