Nefret edemiyorsunuz ama çok kızıyorsunuz artık ilişkiniz toksik olmuş engelle barış sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar devam eden bir ilişki. Böyle çok garip bir his yeteri kadar soğumadığımız için mi affediyoruz. Bu şekilde ilişki nereye kadar sürer sizce bu arada ikimiz de Akrep burcuyuz.
Bir yerden sonra taraflardan birinin yeter diyerek bitirmesi şart. Git gide psikolojik bunalım çukuruna itecek birine de böyle bir ilişkiye de lüzum yok.
1
5 Yorumla
Soran
4 ay
Bitiriyorum güzellikle ayrılıyoruz sonra bir kaç ay sonra bana ulaşıyor bir yerlerden hayatıma başka birini almak istiyorum zarar veriyor bana artık
İçinde hem sevgi hem öfke varsa insan kolay kopamıyor, bunu anlıyorum gerçekten 🫶🏻 Ama engelle-barış döngüsü bir yerden sonra kalbi yoruyor be… Sürekli aynı yerden kırılıyorsan bu aşk değil alışkanlık olabilir 💔 Akrep-Akrep tutku yüksek ama güç savaşı da yüksek olur biliyorsun 🦂🔥 Bu böyle, biri gerçekten değişmeden sürmez. Sence sorunlar çözülüyor mu yoksa sadece üstü mü kapanıyor?
Kapattım bugün ama bu değişik hesaplardan birilerine erişim sağlıyor bir şekilde numaramı değişsem bile bana farklı yerlerden ulaşıyor korkutuyorda bu durum beni bazen