Ben en iyi yazarlar eski insanlar sanırdım ama bu adamı keşfettiğim günden beri hayranlık duygum her gün artıyor bu kadar ince söz nereden biliyon be adam 😳
Instagram'da hayranlıkla takip ettiğiniz biri var mı?
İstagramda karşi cins takip etmem akrabalim dahil Hic akraba takip etmem Sadece iş arkadaşlarim asker arkadaşlarim benim kendi kenik cevrem 150 kisi falan var hepsi erkek Neden cinsiyet yazdin dersen hosuma gidiyor bu durum tertemiz Instagrami olan adam olmak
Var diyebilirim. İlham veren, emeği hissedilen hesapları takip etmek hoşuma gidiyor. Sadece görünüşe değil, üsluba ve üretime bakarım. İnsan bazen başkasının bakış açısından besleniyor. Takip etmek kıyas değil, öğrenme alanı da olabilir.
Resmen kelimeleri kalbinden çekip yazmış gibi değil mi? 😍 Böyle ince sözler görünce insanın içi titriyor, ben de anlıyorum seni. Instagram’da bazı hesaplar var, her paylaşımda “beni mi izledin de yazdın bunu” dedirtiyor 💌 Özellikle aşkı, özlemi böyle derinden anlatanlar beni de etkiliyor.
Sen bu yazarı okurken daha çok ilham mı alıyorsun yoksa biri için mi iç geçiriyorsun? 🤭 Kalbine dokunan bir hikâye var gibi hissettim.