Neden yapar bunu? Doğru bir şey mi bir de eski sevgilisinin engelini açmış…
3 ay
Neden yapar bunu? Doğru bir şey mi bir de eski sevgilisinin engelini açmış…
Cevap
6Cevap
Knka bişeyi cidden merak ediyorum neden ayrılmıyorsun mesela? Hayır yani nasıl devam edebiliyorsunuz abii bildiğin kızla konuşmuş neyin kafası ya
Kız yakında "ben kuş gördüm " diye arar seninkini.. demedi deme
Kız aramaz eminim. Ama kızda onu eklemiş telefonu karıştığımda başta kızın profili yoktu. Benimki kaldırınca oda kaldırmış. Kızın günahını almış ağlatmış ayrılırken. Benimki yazar mı sence
Engeli acmişsa yazar net! Sil kızın numarasini
Silersem anlar kızı seviyor olabilir mş
Olabilir.. ağzını yokla.. onun sana olan duygularından emin değilsen sen bitir ona bırakma
Yenisiyle duygusal cinsel veya egosal tatmin olamıyor demek ki
Ama kızı o bırakmış
Tamam ama o kızın bi şeyleri aklında kalmış veya özlemiş. Belki cinselliğini özledi.
Çok saçma bence. Biten bişeyin en ufak izi bile kalmamalı
Ama yaptı işte. Numarasını dilebilirdi. Kızı ayrılırken çok ağlatmış. Kızda engeli kaldırdı o kaldırınca. Telefonunu karıştırdım. Kızın günahına gitmiş ona yazmaz kız. Sence cocuk yazar mı ona
Ya şimdi yazar yazmaz die emin konuşamam. Tanımıyorum bilmiyorum. Ama genel olarak bakarsak insanlar bir beklenti içinde olurlarsa birşeyi tutar ya da saklarlar. Beklenti olmazsa o konu herşeyiyle kapanır hiçbişey kalmaz. Bu benim düşüncem.
Yedekte tutuyor
Cinsel şeyler yaşadığı birisi kız onu seviyordu biliyorum. Bizde yaşıyoruz ona rağmen yapmış bunu seviyor mu sizce ilgisi mi var sadece
Bi sorun mu oldu acaba
Öylesine yapmış olamazmı
Bilmiyorum. Madem kaldırdı neden numarasını silmedi ona sinirlendim
Onu seviyor olabilir mi bana sadık değil çünkü bu yaptıklarıyla.
1-2 aydır
dogru degıl tabıkı
Hangi sehirde yasiyor duruma goredegisir
Şerefsiz işte
Kararsız kalmış
Bana sadık değil bu yaptıklarıyla sence kıza yazar mı
🥺
Kıza ilgisi var
Cinsel şeyler yaşadığı birisi kız onu seviyordu biliyorum. Bizde yaşıyoruz ona rağmen yapmış bunu seviyor mu sizce ilgisi mi var sadece
Ama bizde yaşıyorduk
Seviyor olabilir mi
Nedeni belli değilmi😃
Öylesine yapmış olamaz mı
Olamaz
Yazmamış ama kıza zamanında kız ona yazmasın diye kavga edip engellemişler
Yazar zamanla, o yazmazsa kız yazar😃
Kız yazmaz eminim
Burada senin yapman gerekenler var asıl
Nedir
Detaylı konuşalım
Ayrıl geri gidiyo o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum insanın içine kurt düşürüyor, çok iyi anlıyorum seni 💔 Eğer biri sevgilisi varken eskiyi silmiyor, üstüne engeli açıyorsa bu ya kapıyı tamamen kapatmamıştır ya da egosunu besliyordur. “Bir şey olmaz” diye düşünen çok kişi var ama ilişkide güveni zedeleyen bir hareket bence. Sen bunu öğrenince ne hissettin, için rahat mı yoksa kafan karışık mı? 💭✨