Hayalimdeki insanı bulamıyorum: para odaklı olmayan, gezi ve doğal yaşam seven kişiyle nasıl tanışabilirim?

Kaderde yazılıysa çıkar diyorum iş yerinden ya da üniversite zamanında denedim ama hiçbiri öyle değil 25 yaşındayım hayallerimi gerçekleştiriyorum maddi zorluklarla okudum ama buna rağmen şehir gezdim 1 tane arkadaşım vardı onunla beraber İzmir'e ve Antalya'ya gittik sadece otobüslere para verdik simit yedik ya da en ucuz yemekleri yedik amacımız gezmek diye hastanede ve otogarda uyuduk... şu an çok şükür mesleğim iyi maaşım çok iyi hatta kira olmasına rağmen evim var bisikletim var vadelerde gezmek yerine evime kahve makinesi alıp onunla kahve yapıyorum sahile çıkıp içiyorum sabahları yürüyüşe çıkıyorum hayalimi yaşıyorum turlarla 3 ülke gezdim Tayland Kore ve Fransa'ya gittim benim tek istediğim çok paraya takıntılı bir kişinin olmaması örneğin pahalı saatler pahalı arabalar pahalı ev giysi yerine uygunlarını almak tasarruf yapıp o para ile gezmek ya da eğlenmek istiyorum hatta şehir hayatına uzak bir doğal alanlı bir ev istiyorum kendi bitkilerimi meyvelerimi yetiştireyim 5 6 tane tavuk olsun en büyük hayalim birikim var ama o kadar değil hayatıma girecek kişi ile birikim yapıp o tarz eve taşınmak istiyorum ne bileyim örneğin barlara cafelere gitmek yerine kayak yapmaya gidelim havuza gidelim denize gidelim farklı farklı lezzetler farklı sporlar deneyelim farklı ülkelerden insanlar tanıyalım sohbet edelim bunu istiyorum ama tanıştığım kişilerin çoğu böyle değil şu anki ilişkiler çok korkunç aldatmak yok saymak pişmanlık duymak bunlardan çok korkuyorum...

Hayalimdeki insanı bulamıyorum: para odaklı olmayan, gezi ve doğal yaşam seven kişiyle nasıl tanışabilirim?