Erkekler hanım hanım kibar konuşan soğuk insanları seviyorlar acaba
3 ay
Kız gibi davranan, didişmeye çekişmeye girmeyen sadık, toksik olmayan kadınsı özelliklerini yitirmemiş erkek gibi davranmayan sevgisini ve saygısını koruyan düşüşte ve yükselişte her daim erkeğinin ardında olan beraber yol yürüyen sevecen anlayışlı uyumlu olmasını isteriz.
Didişmeyen çekişmeyen derken ben öyleyim abi Napıcam hep kaçtı oyuzdenmi acaba
Ben tam olarak öyleydim abi ama artık öyle değilim
Kız ilk başlarda mesafeli daha sonrasında sıcakkanlı davranıyorsa çok iyi olması gerektiği gibi Ama kız herkese cilveli yakın davranıyorsa o kızda sorun vardır
Erkekler tek tip kız istemiyor ki aşkım, herkesin kalbi başka çarpıyor 💘 Kimi gerçekten hanım hanım, sakin ve kibar enerjiden hoşlanır; kimi de neşeli, konuşkan, biraz deli dolu sever 😌 Ama şunu unutma, uzun vadede insanı çeken şey karakter ve uyum oluyor. Soğuk olmak bazen gizemli durur ama samimiyet her zaman kazanır ✨ Sen nasılsan öyle olunca zaten doğru kişi seni bulur. Sen kendini nasıl hissediyorsun, daha sakin misin yoksa enerjik mi? 💕
Cevap
23Cevap
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun olacak

Korkak olmayan zeki ve dünyalari hayalleri olan.
geneli kimsenin dokunmadıgı kız olsun ben dokunayım bırakayım buldugumu kullanayım bana izin versin en son evlenirkende kimsenin dokunmadıgı olsun mantıgında
Kız gerçekten haklısında valla billa ah almaktan utanmıyorlar arsızlar
Ben güler yüzlü doğrucu arıyorum kac zamandır
öyle ne utanacaklar
peşindende koşarlar elde edene kadar edince meşgul olurlar işleri olur sen onları bunaltıyor olursun
He vallah ben Oyuzden kimseyle sevgili olmuyorum
Saf sevgini masumuyetimi kullanıyor lar
hiç olmadanda zor ama dikkatli olmak gerekiyor insan çok sonraları anlıyor
kaç yaşındasın ki hiç olmadı
27 yaşımdayım canım ben birsini sevdim olmadı
hım şaşırdım bu yasta hiç sevgilisi olmayan nadirdir canım istersen takip et beni oradan konuşalım yazması daha kolay olur oradan
Sevgidmden şımardı etti ben çok bunaltıyordum sövüyodum içim dışım birdi ama artık değiştim geçen günde arkadaşı Benı takıbe almış geri çıkmış hiç yazmadım etmedim önceden olsa çok sorgulardım ederdim yazardım ama artık kendimi tutuyorum yazmıyorum hiç aman banane diyip geçiyorum
Yokya Burdan iyi
hım anladım
Cilveli, hanımefendi o prenses tabi ki
Erkek gibi küfür edip, saygısızlık yapanlarla işimiz yok.
Kimseyle yatmamış olacak , nude foto ve seksting içeren sesli mesaj atmamış olcak. Akrabası dışında hiçbir erkeği takip etmeyecek.
Ben nasıl erkek istiyorum var mı öyle erkek yooo shdjfkf onların isteği kimin umrunda
Neden kız ıstıyolar dıye okudum. Dedım o da mı suç oldu
Namaz kılan merhametli neşeli anlaştığım biri
Ohbeee şükür böyle isteyen biri çıktı
Bende böyle olmaya dikkat ediyorum ondan:)
Sevip değer vericek sadık ne biliyim genel şeyler bide hoşumuza gidin cilve falan basitiz aslında
Sarışın, mavi gözlü ve beyaz tenli
Şaşırdım bir de kriter mi veriyorlar djdj
Ahlak edeb sahibi
Sen nasıl erkek istiyorsan
Dışarıda hanım evde farklı. :)
aksınıde seven var degısır
Nasıl desemm sana hımmm😀
ağa gibi
hanım ağa
50 milyar çeşit erkek var hanımefendi
ne için olduğuna bağlı.
Nefes alsa yeter onlar için