6 aySeviyorsa alınır, sevmiyorsa alınmaz. Şu ana kadar sadece çocukken Öğretmenler Günü’nde cinsiyeti fark etmeksizin öğretmenlerime ve staj okulumdaki hocamıza almıştık. Çünkü staj okulumuzdaki öğretmenimiz seviyordu. Dersi kütüphanede işlettiriyordu bize ve orada da bir sürü çiçekler vardı. Bunun bir lafı dönmüştü bir arkadaşımla. Arkadaşım erkek ve o “ Ne gereksiz bir hediye, çiçek.” demişti. Mesela ona alınmaz.
Ha harici olarak alır mıyım? Almam. Çünkü bana da hiç çiçek hediye eden olmadı. Sadece eskiden sevgili olduğum biri bir yerden koparıp getirmişti. O kadar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayEvet bende böyle ince düşünmüştüm tam olarak çiçek almak değildi ama benzer ama değmiyor bu kadar değere. Bunu düşündüren neden de şuydu erkekler ilk ciceklerini cenazeleri de alır cümlesiydi neden dedim ama bu kadar ince düşünmemek gerekiyor..
00 Yorumla
fotodaki çiçek çok güzel alim ama birlikte kullanalım olur mu yarısı benim olsun akkskfksc
01 Yorumla- 6 ay
Ahaha al hepsi senin olsun
6 ayEvet alınır bence bir arkadaşım bana evime taşındıktan sonra hayırlı olsuna çiçek getirdi
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBence kesinlikle alınır! 🌷 Erkekler de düşünülmeyi, sürprizleri seviyor sonuçta. Sana biri pembe lalelerle gelse kalbin pır pır olmaz mı, onunki neden olmasın? 💗 Toplum biraz “çiçek kadına alınır” kodlamış ama bence romantik jestin cinsiyeti yok. Hele duygusal biriyse var ya, içten içe aşırı hoşuna gider. Sen almak mı istiyorsun yoksa sana mı alınsın istedin? 😏✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
u 6 ayalınır evet
00 Yorumla
6 ayDünya literatüründe erkege alınabilecek olan çiçek türü Starliçe'dir Türkçe adı da Cennet kuşu 🙂
00 Yorumla
6 ayNormal bir gunde alınmaz ama işyeri ya da büro açmışsa çiçek yollanabilir
10 Yorumla
6 ayTabii ki alınır ileride hayatımdaki erkeğe hediyeler alıp gözlerine bakıp mutlu olduğunu görmeyi çok isterim
10 Yorumla
6 ayÇiçekte kadın hediyede kadin, doğanın bir dengesi var. Sadece hasta ziyaretinde alınır başka türlüsü çok saçma.
00 Yorumla
6 ayEğer bir benim için özel bi adam olursa alacağım
00 YorumlaYok be ben almam kadına çiçrk alınır erkeğe ben almam
00 Yorumla
6 ayBitki yetiştirmeyi seven biriyse saksı çiçek alınabilir. Ama buket tek gül vb alınmaz.
00 YorumlaTabiiki alınır bence guzzeel bir hareket olur özellikle sevdiğin kişiye
00 YorumlaAlınabilir. Ama ben buket çiçek sevmiyorum saksıda çiçek seviyorum.
00 Yorumla
6 aymezuniyetinde almistim bi arkadasıma. alınır bence neden alinmasin mutlu oluyorlar yani
00 YorumlaBence alınır ya alınması gerek yani. Erkeklerinde değerli olduğunu hissetmesi lazım.
00 YorumlaÇiçek yerine daha hoşuna gidebileceği şeyler alınabilir.
00 Yorumla
6 ayyanii cicek yerine daha hos seyler almayi tercih ederim
00 Yorumla
u 6 ayKendi kendilerine alsınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAlinir ben aldim mesela ilk defa bir cicek aldim dedi gozleri doldu cok icten ve samimiydi duygularinda onu hissettim
00 Yorumla
u 6 ayGereksiz bir hareket..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayNeden olmasın çiçek kadına özgü bir şey değil ayrıca çiçek değer verdiğini gösterir erkeklerin çiçek aldıktan sonraki tepkileri de çok komik masum
00 YorumlaBence pek gerek yok
00 Yorumla
6 aySaçma görüyorlar ya almaya cesaret edemiyorum.
00 YorumlaValla sevmem alınmasın yani
00 Yorumla
6 ayİlerleyen zamanlarda
00 YorumlaAlınmaz
00 Yorumla
6 ayOnlar ne anlar çiçekten 🙂
00 YorumlaAlınır niye alınmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAlınabilir ama ellerinde sırıtıyo bence
00 YorumlaBen almam
00 YorumlaBen almıştım
00 Yorumla