Annem sivilcemle uğraşıyordu. Sevgilin yok ki boynuzlandın desem dedi. Yani daha ne kadar boş konuşabilir diyordum buyrun işte jxlsmxldmx
3 ay
Annem sivilcemle uğraşıyordu. Sevgilin yok ki boynuzlandın desem dedi. Yani daha ne kadar boş konuşabilir diyordum buyrun işte jxlsmxldmx
Cevap
3Cevap
Ahaha. Güzel espiriymis 😂
Fena hemde ıxpsjxlxnc
Sınırları zorlarcasına devam ediyor 😂
Durmaz asla duwobxpe bakalım sıradaki hamlesi ne olacak
Güncellemelere mutlaka eklicem beklemede kalınız efendim xjpsnxpsnx
Umsrııım hxosjxosc
Yok maalesef ısnxldncl iş yerinde sorunlar yaşıyorum şimdi de hxlsnx
Markette çalışıyorum müdür yardımcısı olarak. Müdürüm çok yumuşak personellerin ve müdürün sorumsuzluğunu bu yüzden ben çekiyorum. 2 defa çıkacaktım 2 defa da ikna etti uzun uzun wpde konuşarak. Ama değişen bir şey yok. Personel personelliğini bilmiyor. Geçen bağırdı bana demişler geçen de azarladı diye anlatmışlar. Hepsi yalan sadece yukarı kata çıkıp şunu yapayım mı dedi ben de yok dedim. Sonra kasaya bakmadı ben de çıktı sandım. Yukarıya sesim gitsin diye bağırdım gidip şikayet ediyo özürlüler
O zaman anlıyorsundur beni müdürle konuşmak istiyorum. Genç anlayışlı bir insan ama haddinden fazla ve çoğunlukla bu personele maalesef.. birde şeyi eklemek kdwkdpek. Şeyi eklemek istiyorum. Kafa rahatlığı için çalışıyordum ama artık ev daha cazip hale gelmeye başladı. Buna bir kaç ekleme yapıp göndersem mi
Müdüre NDPSNXLS. Aile baskısı daha beter. Birde çeneleri durmuyor
Onları nasıl aşıcam pekinxlanxpsnx
Olur. Yani çalışıp çalışmamaları benim artık umrumda değil. Bana dana bişey diyemeyecekler daha dedi ama maşallah yine bir söz tutulmadı. Yani bilmiyorum çok karışık aklım hxlsnxlnd
Böyle bir işte otorite önemli, üstündeki seni alttakilere karşı ezerse o işin içinden çıkamazsın.. Konuşup ya tamamen bu işi senin idare edeceğin bir ortam oluşturulmalı veya resti çekip o zaman yollarımızı ayırmamız lazım demelisin. Bu seviyede birmiş tekrar bulabilecek misin?
Benim çalışmamı çevre bölgenin sorumlularına kadar herkes biliyor ve istiyor. Hatta kendi bölgemin sorumlusundan istemiş birisi beni vermeyince 1 hafta konuşmamış. Ve bunu kendi müdürüm biliyor elinde tutmak için çaba gösteriyor gibi yapıp göstermiyor. Aklı ben işten çıkıcam diyince geliyor. Vaatler vaatler konuşmalar sonrası fos
101 maalesef jxpsnxlsjx
Az kaldı yaşanacak bizde de HXPSNXŞSMXLD
Allah bana peygamber sabrı vermiş maalesef Kxpsnxşsnx
Annen haklı
Hangi konuda
Her konuda kdfkfkkf
Canı sağolsun cjslnxd
Anneni öperim ellerinden :d
Seni de yanaklarından 😀
DKAONXPSNCLS sağol eksik olma
Naber
Ahaha komik olmuş
O an öyle gelmedi xjpsnxpsnx birde regl duygusallığı olunca
K dkdkdkdkdk boş ver
Dnpsnxpex
Nerde biliyon anne sevgilim olmadığunı deseydin
NXPSJXPSMDL orada bi sustum tabi
Bu cevap gelseydi sarsrdu
Djowndpwndome
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediği gerçekten kırıcı… Şaka gibi söylenmiş olsa bile içinde imâ var ve insanın kalbine oturuyor 💔 Sivilceyle uğraşırken böyle bir cümle duyman özgüvenini de zedeler, çok normal üzülmen. Bazen anneler düşünmeden konuşabiliyor ama senin canın yanıyor. Sakin bir anında “Bu söz beni kırdı” diye açıkça söylemeyi dener misin? Peki annen genelde böyle şakalar yapar mı?