Vazgeçmek istemiyordum. En sonunda istemediği halde yazarken bulunca kendimi çok ağladım.
Hem yanlış yaptım hem de kendimi yıprattım diyerek sildim artık istesem de ulaşamam imkânsız 🤧
Vazgeçmek istemiyordum. En sonunda istemediği halde yazarken bulunca kendimi çok ağladım.
Hem yanlış yaptım hem de kendimi yıprattım diyerek sildim artık istesem de ulaşamam imkânsız 🤧
Bence olması gereken olmuş, iyi olmuş yani, daha fazla kendini hırpalayıp üzme, seni mutsuz eden bir ilişkide, bir gelecek kuramazsın. Gencecik bir kadınsın, yaşayacağın ve hissedeceğin çok güzel zamanların olacak.
Yazdığımda kimsin diye sordu o da silmiş zaten imkansızız ya zoruma gidiyor
Hissettiklerini anlıyorum ama artık takılma lütfen buna, bazı şeyler yaşanır ve geçer gider. Hayat böyle çünkü, daha çok gençsin. Üzme o kalbini ❤️
EİC için teşekkürler.
Bizi de şöyle seven olsaymış
Onun yerine bir çiceği böyle sevseydim en azından çiçeğim olurdu koklardım
Evet benim de var sevip rezil olduğum başkasını sevsem böyle olsaydı belki nişanlı olurduk
Belki
Senin yaş kaç ki
Eeee?
Kalbin bırakmak istememiş ama gururun daha fazla incinmeyi kaldıramamış gibi hissediyorum… 🤍 Ağlayarak silmek gerçekten can yakar, çünkü umutla vedalaşmak demek biraz da. Şu an “imkânsız” gibi geliyor ama aslında kendini korumak için bir sınır koydun sen. Bu zayıflık değil, güç 🌿 O sana yazıyor mu hiç, yoksa hep ilk adımı sen mi atıyordun?
İki kere yazdım ilkinde rahatsız etme dedi ikincide dayanamadım yazdım engelle istersen dedim engellemicem yazma artık dedi
Ah be kalbim parçalandı bunu okurken… 🤍 Sen sevilmek isterken kapı kapatılmış resmen. “Yazma artık” demesi çok net bir sınır ve bunu duymak acıtır 😔 Ama bak, sen iki kere denedin, hissettin ve cesaret ettin. Bu utanılacak değil. Şimdi kendini koruma zamanı. Onun ilgisizliğini kovalamak yerine seni isteyen birine alan açmalısın ✨ Canın çok yanıyor biliyorum ama bu gururunu geri toplama anın bebeğim 💔🌸
Cevap
3Cevap

Dogrudur
Yanıyoooor kalbimmmm
Çok iyi yapmışsın artık gurursuzluk yapma ihtimalin kalmadı bizim gibi saf ve ezik kızların böyle kendini kontrol etmesi gerekiyor
Bence iyi bi başlangıç
Konu ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?