Lütfen biri şu durumu bana açıklasın ciddiyetle?

Erkek arkadaşım düğününe iki ay varken nişan
attı 1 ay oldu. Ne kadar ısrar ettiysek ailesi de ben de istemiyorum dedi. Yüzük atmadan bir hafta önce bohça alışverişine götürdü gayet hevesliydi mobilya için borç ayarladı hatta yani uzun süredir düşündüğü bir şey değildi bence neyse ben de en son ayrılığı kabullendim ve 15 gündür ortalama yazmıyorum normalde wp'de iş dışında kendini çok nadir paylaşırken şimdi habire kendi fotosunu atmalar direksiyon
videosu atıp hüzünlü şarkılar
eklemeler (normalde de müzik tarzı oydu ama neyse) benim doğum gününe aldığım gömleği
giymiş onunla fotoğraf atmış.
Beni her yerden engelledi babamın numarasını silmemiş ben de oradan bakıyordum. Amacı ne beyefendinin. O kadar ısrar ettim ailesi etti isteniyorum dedi bitirdi basit kavgadan şimdi ne halta böyle davranıyor. Ablası da benim numaramı silmemiş.
Bana köprünün altında evlilik teklifi etmişti. Dün gece de o köprü önünde çay fotoğrafı çekip atmış. Altına da görmediğin yerde hazırlık bilmediğin yerde rahmet vardır yazmış. Pişman mı pişmansa niye adım atmıyor engellerimi kaldırmıyor. Gururlu ve inatçı. Eminim ki istiyorsa bile ailemden çekiniyordur ya da elâlem duydu bir kere deyip dönmüyordur
Lütfen biri şu durumu bana açıklasın ciddiyetle?