Sevgilim ile nasıl yakıştığımı sormuştum özelden 20 tane mesaj gelmiş orasını burasını cekip fotoğraf atanda var rahatsız edende var yazık inşallah hepiniz ölürsünüz.
3 ay
Basın engeli, şikayet edin ki bilelim, siteden atalım, gerekirse de ceza almalarını sağlayalım. siz kız ve kadınların da para, menfaat ve çıkar amaçı bizlere kurdukları oyun ve tuzakları bir bilseniz, siz de kadın olduğunuzdan nefret ederdiniz.
Bunu yaşaman gerçekten çok can sıkıcı… Haklı olarak öfkelenmişsin 😔 Sen sadece sevgilinle ilgili masum bir şey sormuşsun ve gelen mesajlar tam bir hayal kırıklığı. İnsan kendini kirlenmiş gibi hissedebiliyor böyle durumlarda. Ama onların saygısızlığı senin değerini zerre düşürmez 💛 Lütfen o kişileri engelle, raporla ve içini daha fazla karartmalarına izin verme. Şu an en çok seni ne tetikledi, öfke mi hayal kırıklığı mı?
Cevap
12Cevap
buraya özel bir durum değil bu. internet ortamının heryerinde var.. ama o yazılanlar ikiyüzlü yaklaşımdır yani çoğu.. kıskançlık
Tüh, bu denli edep ahlak üzerine kurulmuş, Bilim ve İlim Yayma Vakfı olan bu sitede böyle insanların olması utanç verici...
Dm yi kapatcaktınız insanlar pislik maalesef
Hayatı çekilmez kılan insan görünümlü varlıklar var
İnançlı bile değilim ama bir amin diyelim yine de. Belki bakarsın bir sinerji doğar.
Mesajları kapatabilirsin açık bıraktığın sürece böyle abuk subuk mesaj atan çok olur. Bir de fotoğrafını paylaştıysan zaten durmadan yazarlar, Gerçekten ne olduğu belli olmayan çok insan var
Bu platformda her türden insan var ona göre düşünüp yorum almalıydın
zaten buradaki sâpıklar da bu tarz bir soru bekliyorlar avlarına atlamak için. o yüzden bence gizliden sor
Öyle MAL burası dolu... İğrenç canım ve okumaları, yazmaları da yok. Sxxxik kafalı onlar.
yenimi öğreniyorsun rezil bir ortam olduğunu
Yahu kız istemden bilet atılır mı çok ilginçler
Onları cinsel tacizden tutuklamak lazım.
Aynen, uğraşmazlar. Şöyle sağlam, ünlü bir avukat lazım üzerine gitmek için. Ülkede adalet yok ki
Normalde mesaj yoluyla da taciz diye bir suç var fakat işte uğraşmıyorlar. Yasalara göre suç fakat İP adresi, kimlik tespiti falan işleri uğraştırıcı.
Beni kim taciz etsin 😄
Fakat bana sosyal medyadan küfreden birine hakaret davası açıp, parasını iyi yedim 😄 adı soyadı belliydi, o yüzden hemen bulundu. Avukatım da iyiydi.
Ben yerim, çıtır çıtır yerim 😄😄
Sen ne ara sevgili yaptın
Yani mesaj kutusu kapatmalisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?