Bunu gerçekten anlamıyorum. Burada bazen görüyorum; bir kadın “Eşimle aram bozuk, düzeltmeye çalışıyorum” diye yazıyor. Ama yorumlara bakıyorum, “aldat”, “boş ver”, “özele gel” diyenler var. Resmen bir insanın yuvasını yıkmaya teşvik ediyorlar.
Bu erkeklerin amacı ne? Gerçekten merak ediyorum. Kendi anneleri ya da eşleri üzgün olduğunda başka erkeklerin yanına gitmesini isterler mi? İstemezlerse, burada tanımadıkları bir kadına bunu nasıl bu kadar rahat tavsiye edebiliyorlar?
Erkekler neden evli bir kadına eşini aldatmasını tavsiye ediyor?
Bu erkekler diye genellemek doğru değil ama o tarz yorumların nedeni çoğu zaman empati eksikliği ve sorumluluk almamak. İnternette insanlar sonuçlarını yaşamayacakları tavsiyeleri çok rahat veriyor. Yuva yıkılacak mı kırılacak mı umurlarında olmuyor çünkü o yük onların omzunda değil. Bir kısmı da fırsatçı yaklaşıyor. Kadının duygusal boşluğunu kendi çıkarı için kullanmak isteyenler oluyor. Gerçekten olgun bir insan aldatmayı değil önce iletişimi ve çözümü önerir. Çözüm yoksa da dürüstçe bitirmeyi. İhaneti teşvik etmek karakter meselesi, cinsiyet meselesi değil. Beni tanıyamlarda bilir sitede bana uyuz olanlarda bu yüzden uyuz oluyor dostça yaklaşıp site hakkında uyarırım.
“Yuvanı kurtar” demek emek ister, vicdan ister. Ama “boş ver, aldat” demek kolay. Çünkü bazıları gerçekten herkes kendi uçkurunun derdinde. Karşısındaki kadının hayatını, yuvasını, çocuklarını düşünmüyor; sadece anlık heves düşünüyor. Bir de empati eksikliği var. Kendi annesi ya da eşi için istemeyeceği şeyi, tanımadığı bir kadına rahatça yazabiliyor. Çünkü sorumluluk hissetmiyor. Ama şu var ki Mutlu olmak aldatmakla değil, ya düzeltmekle ya da bitirmeyi göze almakla olur. Gerisi sadece kaçıs...
Çünkü kimsenin ne yaşadığı umurunda değil.. siteyisanırım oyun gibi görüyorlar🤷♀️ baxısı zaten şuursuz. Yani bedavadan burada ihtiyaç karşılayalım mantıpında. Ben böyle duyarsız ve dangalak insanların eşlerininde onları aldattıpını düşünüyorum. Oh olsun...
Bu soruda gerçekten haklı bir şaşkınlık var ve bunu hissettim 🙃 Bazı erkekler empati kurmadan, sadece kendi çıkarı veya anlık egosu için yazabiliyor. “Nasıl olsa anonimim” rahatlığıyla konuşuyorlar. Ama dediğin gibi, iş kendi yakınına gelince kimsenin hoşuna gitmez. Çifte standart tamamen. O yüzden karakter meselesi biraz. Sence bu tarz yorumlar gerçekten cesaret mi yoksa tamamen fırsatçılık mı? 💭
Çünkü karaktersizdir bu kişiler karşısındakinin gururuyla kalbiyle oynamaya bayılır ve eminim ki zaten tc erkeğinde sıkıntı var çoğunlukla esc düşkünü çok kişi gördüm ve ben bakıyorum nerede evine dört dörtlük kadın varsa yemek temizlik bakim güzellik her sey olsa dâhi aldatiliyorlar sorun hicbir zaman kadında değildi bazı kişiler bastan planlıdır bu kişiler kadınlarını yalandan kıskanıp eve kapatmayı disarda da her haltı yemeye bayılır niye kendisini daha erkek hissetsin diye bu onların içsel saçmalık durumu maalesef genelleme yapmıyorum orası ayrı mevzu ama çoğunluk çok var hâ birde goz doyunca tabi dışarıya daha nazik daha kibar olmaya başlarlar
Her iki cinsten de bunu tavsiye edenler çıkıyor elbette ve son zamanlarda aşırı çoğaldı. Millet artık beyin içindeki aklını bir yerlerine monte ediyor. 😀😅 Hepsi de türümüzün topraklık bedelleri ya da gübrelik halleridir. Ah ne neler olurdu neler nüfus azalirdi imkanlar olsa. 😀
Gitsinler onlar kardeş, anne veya eşleri uygulasin desen gariplerin günahı yok işte. Onlarda istemezdi böyle m*l birinin kendilerinden piyasaya çıkacakları.
Burası soru cevap platformu insan buraya girip iki soru cvp yapio ama abazalar gelip kendileri gbi araniyor saniyor herkesi ya da herkes kendinden bilir işi hesabı kendisi gbi saniyor ki burası aldatma zkis ya da tanışma uygulaması değil soru cvp platformu siz tanışma zkis amaçlı kullaniosunuz die herkes bu mantkla kullanmio
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
4 ay
Çoğu erkek içten içe Dominant Kadın ister Çapkın erkeği ancak onlar terbiye edebilir eğer Yamuk yaparsan en yakın Arkadaşınla boynuzlarım diyen kadına taparlar adamı sarhoş edip makatına soda şişesi saplayıp fotosunu çeken herkese gösteririm diyen kadın erkeği kölesi yapar bu kadınlara Kraliçe denilir aslında çoğu Erkek böyle bir Kraliçeyi hayal eder
Türkiyede ki erkeklerin zeka seviyesi düşüktür. bu yüzden böyle demeleri , söylemeleri çok normal. Kadınlar erkeklerden zekidir. Ama kadınlara , kız çocuklarına asla okuması, egitim görmesi, öncelikleri verilmiyor. Buna kalben olarak inanıyorum. Kadınlar daha zeki ve akıllı ve çeviktir. Kadınların tek olumsuz özelligi fazla duygusallıktır. Hayatları mahfeden tek özelliktir
bence bunlar sadece laf olsun diye konuşuyorlar kendi hayatlarında böyle bir şey olsa hiç böyle konuşmazlar herhalde kendi eşlerinin başını başka erkeğin dizinde görmek istemezler
Belki bizede bir ekmek cıkar durumundalar.. çok çirkin ve insanı utandıran bir durum... uckurlarının kölesi olmuslar...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Evli birinin buraya girmesi aldatma bence zaten. Çok oldu dm den yazıp aranan evli kadın. O sorular da zaten soran kadın bakıyor bence eli yüzü düzgünlerden seçim dm de iletişime geçmiyorsa bişey bilmiyorum.