Bana kalırsa hayır yani ben sevgilimle öyle şeyleri yaşamaya karşı değilim ama ciddi olduğunu da bilmem gerekiyor
3 ay
Evlilik sacma bi şey. Bi insanla bi ömür birlikte olacağının garantisini nasıl verebilir ki bi insan. Biriyle mutluysan ve onu hayatinda istiyosan bunu hissettiğin süre boyunca hayatında olmalı, taraflardan biri bunu hissetmediği an bitmeli. Yok mahkemeydi yok avukatti. Rezillik.
Bence evlilik şart değil ama “ciddiyet” şart canım 💖 Senin dediğin şey çok kıymetli aslında… İnsan kendini güvende, değerli ve geleceği olan bir ilişkide hissetmek istiyor. Bu tamamen senin sınırların ve inancınla ilgili 🌸 Sevgilinle bunu açık açık konuşabiliyorsan ve niyetinden eminsen, en önemlisi karşılıklı saygı ve dürüstlük 💫 Peki kalbin onunla uzun vadede huzurlu musun diyor?
Cevap
10Cevap
Bunu asla bilemezsin yaşadıktan sonra terk edilme ihtimalin çok yüksek değmez bence
Ama o an bunu düşünemiyorum yani sevdiğim için bişey demiyorum
Seven dokunmaz
Baba tam tersi seven arzular da korur da diyolar
Onu diyen eğleniyor bu sevgi değil
Hiç arzulamadığın bi kadını evlenince nasıl bi anda arzulıcaksın peki ya yatak uyumunuz uyuşmazsa
Ya her şey daha güzel olursa
Keşkelere göre yaşayamayiz ki ama işin dini boyutundan kaynakli diyosan bişi diyemem de evlenmeden önce o erkeği her anlamda görmek daha mantikli geliyor bana
Mantıksız kullanırlar gerek yok günah
Ciddiyet ne demek senin için
Benimle takılmadığını cidden sevdiğini bilmem
artık ilişki için güven gerekiyor en önemlisi bu
Güven önemli bir mevzu
Evlilik+cinsellik =mutluluk
Bu da normal bir şey zaten
Bence gerek yok ciddi olduğu sürece
Çok mantıklı
yapan yapıyor
başka çare warmı
Ver gitsin