Soru yukarıda arkadaşlar bu gibi platformlarda aşk işleri nasıl oluyor anıları olanları yoruma bekliyorum 😄
3 ay
Yok ben yaşamadım o tür uygulamaları kullanmam da zaten ama bur kız arkadaşım pandemi döneminde tinder indirmiş eğlencesine şu an oradan tanıştığı kişiyle 4 yıldır falan ilişkisi var bir türlü evlenmiyor çocuk ama neden bilmem tabi
Tinder tehlike genelde tek gecelik ilişki arayanlar orada takılıyor
Öyle ama oradan tanıştılar işi gücü de var ama evlenmiyorlar 4 yıldır
Bence çocuk hala kovalıyor ordan birilerini 😁
Dijital çağ aşkı hafife alınacak gibi değil bence 😄 Omegle tarzı yerlerde tanışıp sevgili olan da var, evlenen bile duydum. Ama orada olay tamamen şansa ve senin filtrelerine kalıyor. Karşına denk gelen kişiyle enerji tutarsa gerisi akıyor zaten 💫 Güven, sabır ve biraz sezgi şart tabii. Sen hiç böyle bir yerde biriyle uzun süre konuşabildin mi yoksa daha ilk dakikada sıkılıyor musun? 😌💕
Rastgele tanisilan insanlarla daha samimi olunabiliyor arada sırada o yüzden kendimi kisitlamiyorum bu konu da
Aynen öyle yaa rastgelelik bazen daha dürüst yapıyor insanı 😌✨ Beklenti yok maske yok. Ama kalbini de koru tamam mı biraz sezgi şart 💕🔮
Tabi ki öyle
Cevap
6Cevap
ome diye sitete canım sıkkın dıye öyle dertleşmeye normal sohbet etmek ıcın gırmıstım yarım saat gectı bırı karsıma çıktı sohbetı sardı 2 bucuk ay oldu sevgılı olduk vala benım hiç sevgili yapma düşüncem yokken bi anda şaşırdım ama hersey iy gayet yolunda sevdıgını hısedıyorum o kişinin beni gercekten
Seninle konuşup tekrar uygulamaya giriyorsa peki 🤔
Zanetmıyorum sürekli aramlarımı acar ge yzmaz
Uzun uzun şeyler yazar beni mutlu etmek için🤭
Bence reelde gorusmen lazım
Görüştük zaten
O zaman iyi
evlenilmez aldatma olasılığı çok yüksek ben asla tanısma uygulaması indirmem sanaldan sevgili yapmak saçma bence
Hiç belli olmaz büyük konusmamak lazım
ben gerçekte de kimseye güvenemiyorum hatta 1.5 yıldır konustuğum bile yok erkeklerden uzağım hayatıma girecekse gerçekte girsin güzel tanısma anım olsun istiyorum
Bu işler nasip hayirlisi diyelim
Yok kanka fakat askerde o tarz yerlere girdiğimde sadece osbirci dayılar görmüştüm hemen silmiştim geri bune diyip asdjkasdkj
Evet Maalesef böyle şeyler oluyor
Ömer’de konuşupta yanlışlıkla kaydırdığım çocuk seni hala unutmadım
Ome’de
Haha tekrar denk gelirsiniz yine
Evlenilir mi oradan be
Neden olmasın 😄
Aman yok
Peki öyle olsun 😅
Allah canlarını alsın ordaki kızlarında erkeklerinde
Çok ağır konuştun 😂😂
öyle sitelerde aşk mı
Bu siteden tanışıp evlendim
Ciddimisin , dalga geçme
Haydaaa olum ne yalan söylim
şu an ayrı mısınız beraber mi
Beraberiz
Çok iyi o zaman ama sanki pismanmissin gibi geldi bana
Yoo değilim dostum
🙏🙏
Orada takılanlar sanal seks için takılıyor
evlenmek mi :D
Sanmam
Bazen sınırlari aşmamak kaydıyla yeni birilerini tanımak iyi olur gibi düşünüyorum böyle uygulamalarda
Sınırları aşmayan densiz biri azınlıkta
Olmaz
Neden ki 🤔
Yoktur.
Vardır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?