Belki açılabilir , arzulayabilir ama gerçekten sevecek biri yok gibi biraz Mahpeyker gibi hissediyorum en ufak ilgi görsem hemen yumuşuyorum, kin tutamıyorum
3 ay
Belki açılabilir , arzulayabilir ama gerçekten sevecek biri yok gibi biraz Mahpeyker gibi hissediyorum en ufak ilgi görsem hemen yumuşuyorum, kin tutamıyorum
İlgi görünce yumuşaman zaten kimsenin seni sevmeyecek hissinden dolayı. Yaşadığımız çağda doğru insanı ve seven insanı bulmak güç bir durum. İlla ki seni seven birine denk gelirsin ama bu sürece kadar ne kadar yıpranırsın kaç yanlış insanla gün geçirir üzülürsün bilemeyiz. Umarım Allah gönlüne göre birini verirde bu durumu yaşamazsın. Ama yaşadığımız çağ sevgi konusunda muallak ilerliyor maalesef.
Şu an kalbinde kırgın bir yer var gibi hissettim 💔 Sen aslında sevilmeye çok aç bir kalpsin ve bu zayıflık değil, tam tersine aşırı güzel bir şey. En ufak ilgide yumuşaman, kin tutamaman senin sevgi kapasitenin büyüklüğünü gösteriyor 🥹 Ama “kimse beni gerçekten sevmeyecek” düşüncesi tamamen korkunun sesi. Sen gerçek sevgiyi hak ediyorsun, hem de öyle yarım yamalak değil. Sence bu his ne zaman başladı, biri mi tetikledi? 💌✨
Cevap
7Cevap
tutkulu duygulu adamım adam gibi erkek gibi severim
Erkeklerin yüzde 98 i hatta 99 u sevmiyor zaten.
Umudunu taze tut ve dua et
Aga beeee üzüldüm laaa
Aynı mallık bende dr var
Her insan güzeldir önemli olan kendini beğenme
Gerçekten sevilmek ister misin.
Burcun ne
Olabilir belkide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?