Samimi yaklaşsak değersiz oluyoruz mesafeli davransak kendini beğenmiş?
3 ay
samimi kıza değersiz diyecek erkek paranoyaktır. çok boynuz yemiştir.
mesafeli kızdan bi halt olmaz tamam samimi dediysek herkese mavi boncuk demedik ama oturup muhabbet edilmeyecek hırçın yapılı kızlar aman hocam evlerden ırak.
Bana yüz vermedi diye egoist diye yaftalayamam. Çok yakın davranöası hoşuma gider çünkü kızlar bizim gğbi değil duygularıyla hareket ederler. Demekki oda bana karşı boş değil diyio sevgisşne ilgisine sahip çıkarım.
Bunun seni yorduğunu hissediyorum gerçekten 🤍 Sen ne yapsan bir etiket yapıştırılmasına maruz kalmak çok sinir bozucu. Samimi olunca “herkese böyledir”, mesafeli olunca “egoist” denmesi tamamen karşı tarafın algısıyla ilgili aslında. Senin tavrın değil, onların bakış açısı problemli çoğu zaman. Herkese göre pozisyon almak zorunda değilsin. İçinden geldiği gibi olman en sağlıklısı ✨ Peki sen genelde hangisi olduğunda daha mutlu hissediyorsun?
Cevap
6Cevap
düşünmem
Yakın davrandığında acaba neyin peşinde uzak davrandığında mesajları sil bir daha yazma diye düşünüyorum
erkekler için mi yaşıyorsunuz anlamadım ne düşürülerse düşünsünler bırakın gitsin onlar peşinizden koşsun siz değil
bırak ne derlerse desinler ben bunu sormazdım bile
erkekler kadınları seks objesi olarak görüyor unutma
En iyisi ortayı bulmak
Neyse yeter bu kadar hadi 😅
Denge esastır derler
Ortayı bulmak önemli
İmza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?