Yakın bi arkadaşım var kafamız aynı uyuşuyo ama çok kalp kırıyor konuşurken diyemiyorum da aramız bozulmasın diye çok gergin bi şey diyince hemen patlıyor adam seçiyor farklı davranıyor napmam lazım
3 ay
Bir şey yapamazsın ki, ya yüzüne karşı diyeceksin biraz daha düzgün konuş diye, ya da mesafeyi azaltacaksın ki kendisi hata yaptığının farkına varacak. Yani düzeltmen mümkün değil hiçbir insanı düzeltemezsin. Sadece bir şeylerin farkında olmasını sağlayarak kendisini düzeltmesine vesile olabilirsin oda onun kişiliğine karakterine bağlı bir şey.
Adam seçip farklı davranıyorsa seni adam yerine koymuyordur. Aranız bozulma pahasına da olsa bu durumun seni üzdüğünü söyle. Sana biraz değer veriyor ise kendini düzeltir, yoksa da üzülme.
Normalde ruh eşim gibi
Ama noldu birden bire bilmiyorum
Ruh eşin gibiyse çekinmeden sorsana.
Öfke problemi var bildiğim kadarıyla bişey denilmiyo
Belli ki içini baya sıkmış bu durum… Aynı kafada olmak güzel ama kalp kırıyorsa orada minik bir alarm çalıyor 🚨💔 Sen susup içine attıkça o daha rahat davranır, sen ise gerilirsin. Patlayan biriyle konuşurken suçlayıcı değil, “ben böyle hissediyorum” diliyle minik minik açılman daha iyi olur. Gerçek dostluk biraz da bunu kaldırır zaten 🤍 Sence seni en çok kıran davranışı hangisi?
Cevap
4Cevap
Dengesiz bir karaktere sahip gibi rahat değilseniz yanında kafanız aslında uyuşmuyordur 1 çiçekle bahar gelmez
Uzak dur kafayı yersin
Aynı sınıftayım ama
Kız
Hayır normalde ruh eşim gibi ama noldu birden bire anlamıyorum
1-2 hafta oldu normaliz konuşuyoruz şakalaşıyoruz ama adam seçiyo öfke problemi var herhalde
Niye böyle gereksiz sorular soruyorsunuz
Bu mu gereksiz gereksizse bakmayın o zaman
Uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?