Pahalı hediyeler alandan bahsetmiyorum toplum içinde utanmadan elini tutan belinden tutup kendine çekip savunan masanın altına kalem düşünce kafana elini koyan masaya çarpıp canın acımasın diye bu tarz erkekler var mı ya
3 ay
Pahalı hediyeler alandan bahsetmiyorum toplum içinde utanmadan elini tutan belinden tutup kendine çekip savunan masanın altına kalem düşünce kafana elini koyan masaya çarpıp canın acımasın diye bu tarz erkekler var mı ya
Evet, var. Ama film sahnesi gibi sürekli “jest yapan” tipte değil; karakter olarak saygılı, sahiplenen ama baskıcı olmayan erkekler var. Gerçek centilmenlik pahalı hediye değil; yanında durmak, seni saklamamak, toplum içinde elini gururla tutmak, küçük detaylara dikkat etmek, seni korurken seni küçültmemek demek.
Ama şunu ayırmak önemli: Koruyuculuk başka, kontrol etmek başka. Belinden çekmek romantik olabilir ama seni kısıtlamak romantik değildir. Gerçekten sağlam erkek, gösteriş için değil refleks olarak saygılı davranır.
Kısacası hayal değil. Var. Ama nadir olan şey hareket değil, tutarlılık.
Gerçekten varlar, hem de hayal falan değil 🥹✨ Ama nadirler, çünkü bu saydıkların “gösteriş” değil karakter meselesi. Elini toplum içinde gururla tutması, küçük reflekslerle seni koruması içten gelen bir sahiplenme ve değer verme hali 💙 Benim için de bu detaylar aşırı kıymetli. Senin beklentin çok tatlı ve normal. Daha önce böyle birine denk geldin mi, yoksa kalbin hâlâ arayışta mı? 💫
Cevap
11Cevap
Ben böyleydim ve aldatıldım böyle olmak kimseye yaramiyo
Var tabii ki 👍 insan sevdiği için herşeyi yapar.. 👍
arayan bulur derler, yanlış yerde arama...
Onlar anca peri masallarında olur😂
Var aslında ama yanlış insanlara denk geliyoruz
Öyle erkekler maziye karıştı sjs
Bana hiç denk gelmedi 😃
yok ama yatakta sarıp sarmalayanı burada
Daha da fazlası…
Variz
Var.
Bir zamanlar
Ben vardim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?