Erkek nişan atınca neden göndermeli paylaşımlar yapar sürekli görünür olmaya çalışır. Benim aldığım gömleği giyip poz keser. Şu anda sessizliğe geçti tam bir ay oldu
3 ay
Ayrılan erkek bazen görünür olarak güçlü durmaya çalışır Göndermeli paylaşımlar dikkat çekmek ve merak uyandırmak içindir Senin aldığın şeyi kullanması tamamen mesaj verme isteği olabilir Sessizliğe geçmesi ise ya ilgini ölçmek ya da gerçekten geri çekilmek demektir Asıl soru onun ne yaptığı değil senin bu davranışları nasıl karşıladığın ❤️🌹
Pişman olup özür dilemesini ve toparlamamızı istiyorum ben
Onun pişman olmasını istemen çok insani ama gerçek pişmanlık sözle değil adımla belli olur Eğer gerçekten toparlamak istiyorsa net bir şekilde gelir özür diler ve sorumluluk alır Sessizlikte kalıp sadece paylaşımlarla mesaj vermek yeterli değildir Sen beklerken değil kendine odaklandığında dengeler değişir ❤️🌹
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim bazen insanın en çok ihtiyacı olan şey netliktir ve sen bunu hak ediyorsun Unutma gerçek değerini bilen biri seni kaybetmeyi göze alamaz Sabırla değil öz saygınla beklersen doğru olan zaten sana doğru adım atar ❤️🌹
hayatında olan biri vardır ona yapıyordur o göndermeleri. senle alakası yok.
diğer kişi de muhtemelen senle birlikteyken de hayatındaydı onun.
yakın arkadaşlarından nişan sonrası sana tavrı değişenleri gözden geçir
Kalbin biraz kırık gibi hissettim, anlıyorum seni 🤍 Nişan atınca bazı erkekler “ben iyiyim, hatta süperim” mesajı verme çabasına giriyor. Göndermeli paylaşımlar, senin aldığın gömlekle pozlar… Hepsi görünür olup dikkat çekme isteği aslında. Ego toparlama hali yani. Şimdi sessizliğe geçmesi de enerjisinin düşmesi olabilir. Sence o paylaşımları daha çok sana mı yapıyordu, yoksa çevreye mesaj mıydı? 💭✨
Cevap
11Cevap
Ayrılık sebebinizi okudum defol git biraz ağır olmamış mı abla ikinizde demekki inat insanlarsiniz
Ama artık geldiğim son noktaydı o da ağır konuştu çöüzlebilrdş nişanlılık dönemi aşırı stresli gergin oluyor
Bilemiyorum
Ayrilmissin bitmiş gitmiş daha neye bakiiyosun be ablam
Şey seviyorum hala ve basit sebepten bittiği için düzelir diye umuyorum :(
Bak bazı şeyler düzelir diye bekleme daha çok üzülürsün
Rol yapmayı bıraktı depresyonu yaşıyor
En doğru yorum olabilir bacım bu. Onun mutluyım pozları keserken ben salya sümüktüm şu an üzülme enerjisinde değilim sadece gelsin düzeltelim diye bekliyorum
neden ayrıldınız sebebi neydi
Nişanlımla sürekli ilgisizliği yüzünden tartışıyorduk instadan fotoğraf falan kaldırıyordum. Rahatsız oluyordu ama mesajlarıma her tartışmada görüldü atınca bende tepkimi öyle göstermek istiyordum. 15 gün önce nişanlım cumartesi günğ bana hiç yazmadı ortada birşeyde yoktu bende inat ettim yazmadım. Sonra akşam iş için Ankara 'ya gittiğini öğrendim. Aradım ve kızdım haber vermediği için sonra ters ters konuştu o da bende iyi defol git o zaman dedim. Ve myle dedim diye yüxüğü attı. Yüzük atmadan bir hafta önce ama bei bohça alışverişine götürdü hevesle herşeyin en iyisini aldı inkar edemem. Salonun parasını verdi mobilyalar için borç aldı düğünde takacağı takıları yaptı yani hevesliydi o da birşeyleri hallediyordu. Ama basit bir kavgadan birden attı yüzüğü aileside bende ne dediysek ikna edemedik. Direk nişanda takılan emanetleri istedi falan neyse işin özü 2 ay sonra düğünümüz olacakken birden bu şekilde bitti
hem kendi ayrılıyor hem de triplere giriyor
İşte amaç ne yani o kadar yazmışım istememişsin şimdide şovu bıraktı. Mekan fotosu bile paylaşıyordu geçen hafta ki normalde hiç huyu değildir wp de atığı fotolara konum ekliyor vs hiç daha önce yaptığı şeyler değildi
pişmandır ama gururundan yazamıyordur senin yazmanı istiyordur veya tamamen seni kızdırmaya çalışıyordur
Ben ayrılığın ilk 20 günü her yerden yazdım her yerden engelledi cevap dahi vermedi. Şimdi 10 gündürde yazmıyorum artık
yazma zaten yazması gereken o.
Yazar mı sence peki
onu tanımadığım için bir şey diyemem * çok pişman olursa yazar
Nispet yapıyor sana
Ben burdayim diyor.
Nesen Nisan atti sebep ne
Nişanlımla sürekli ilgisizliği yüzünden tartışıyorduk instadan fotoğraf falan kaldırıyordum. Rahatsız oluyordu ama mesajlarıma her tartışmada görüldü atınca bende tepkimi öyle göstermek istiyordum. 15 gün önce nişanlım cumartesi günğ bana hiç yazmadı ortada birşeyde yoktu bende inat ettim yazmadım. Sonra akşam iş için Ankara'ya gittiğini öğrendim. Aradım ve kızdım haber vermediği için sonra ters ters konuştu o da bende iyi defol git o zaman dedim. Ve myle dedim diye yüxüğü attı. Yüzük atmadan bir hafta önce ama bei bohça alışverişine götürdü hevesle herşeyin en iyisini aldı inkar edemem. Salonun parasını verdi mobilyalar için borç aldı düğünde takacağı takıları yaptı yani hevesliydi o da birşeyleri hallediyordu. Ama basit bir kavgadan birden attı yüzüğü aileside bende ne dediysek ikna edemedik. Direk nişanda takılan emanetleri istedi falan neyse işin özü 2 ay sonra düğünümüz olacakken birden bu şekilde bitti
Peki bunla mutlu olucana eminmisin. Bu yola cikmisken bunca seyden sonra bi anda koparip atan adam ilerde saglikli evlilik yurutebilirmi
Bu zamana kadar hep ben kestirip atıyordum o ilk kez bu noktaya geldi bundada maddi yük ve sıkışıklık stresleri üstüne benim öyle davranmam çocukça geldi belki uğraşmaya değer görmedi gibi yorumluyorum ben yoksa yüzük atma sebebimi değil ama evlenince bir ömür yanımda olacağından şüphem yok asla şu an pişman mı onu merak ediyorum o yüzden soruyu sordum
Pisman olmus belliki. Gonderme yapiyor
Geçen haftadan beride sadece iş paylaşımları yapıyor önce ki hayatı gibi yani normale mi döndü acaba
Iletisime gec istersen
Ben çok geçtim iletişime engelledi habire. şu an pişmansa bile bir lere bozuldu herkes duydu bu iş daha düzelmez kafasındadır o gururlu instçı tükürdüğümü yalamam modunda birisi çünkü. Şimdi 10 gündürde bıraktım artık ondan bekliyorum adım
Anladim
O zaman beklemede kal bakalim
Geçen hafta hep ayrılığın işk günlerinden beri sürekli kendi fotosunu paylaştı direksiyon vşdeosu çekip hüzünlü şarkılar attı doğum gününde hediye aldığım gömleği giyip fotoğraf attı ama bu hafta hiç bir şey yapmıyor. Babamın numarasını silmemiş bende ordan bakıyorum. Mesela babamı çok sebiyordu ama yinede kafada bitiren adam babamın noyuda silemxmiydi. Onun ablasıda benim numaramı silmemiş mesela
Bence kafasa bitmemis.
Bisi sorcam cinsellik varmiydi. O sebeptennmi endiselisin biter diye
He yok hayır yaşanmadı öyle bir şey o da bu da konuda frenliydi hayırlı işimizi bozmayalım derdi zamanında yaşanır derdi
O zaman tamam...
Biraz sabirli ol. Hallolur bu is
Nisanda düğünümüz vardı salonu iptal etti ama yani resmi olarak tüm süreç bitti. Hala her yerden engelliyim. Annemden kardeşlerimden yazdım ordan bile engelledi ve 1 ay oldu biteli ne zaman hallolucak ki
Manykmmmmi bu ya. Bunca masraf olmus bu noktaya gelmis. Kafasimi guzel
İşte aileside çok uğraştı bitmesin diye. Ve yüzük atmadan bir hafta önce bohça alışverişine gittik her şeyin en iyisini aldı bir iki gün öncesinde mobilyalar için borç para ayarladı ablasından mobilya almaya gitcektik. Ama şöyle bir şey var biz ocakta ayrıldık. Ve nisanda düğün olcaktı. Hala ne mıbilya almıştım ne ev bulabilmişti kira olcaktı bütöemixe uygun srıyordu. Diyorum ki stres yaptı belkide bende öyke habire ilgisizliğinden trip stınca bunaldı yaktı yıktı herşeyi. Zaten çoğu şey yetişmiycekti gelinlik bile henüz alınmamıştı. Maddi olarak işleride sıkışıktı babasıda çalışmıyordu
Her sey ust uste geldi demekki. Ilgisizlik ayri konu ama.
Ilgisiz biri ile nasil mutlu olacaksin
İşte şuanda da diyorum ki demekki bu sürecin stresinden içine kapandı düşünmekten ben anlayamadım ki öyleydide ya inan aramızda büyük bir şey yoktu ailelerimiz falan her şey mükemmeldi bu tamamen onun aşırı stresiyle alakalı bir şekilde düzelsin istiyorum o da pişman belkide ama gurrundan elalem duydu bir kere zaten düşincesiyle yazmıyordur
Ne gururmus bee.
Apppatalcaaa seyler arkadas
Gel de anlat işte. Yani ona hem öfkeliyim beni böyle yüzüstü bıraktı ama hemde özündeki insanı bildiğim için kıyamıyorumda. Bir an önce kendime gelmek istiyorum o da olmuyor :( o gelsin istiyorum o da gelmiyor. Benimde artık gitmeye gururum el vermiyor yeterince gittim. Yok yani ne olcak bilmiyorum. Ve saçma gelicek belki ama inan ki nazara geldi ilişkimiz ya adam yüzğk atmadan iki gün önce bir mıbikyacıya girmiş hevesle bana vşdeolar atıyordu bak şu çok gğxel bu çok güzel diye bir anda bir defol git lafıyla nasıl yaktı yıktı herşeyi ki onunda hatası var dı o tartışmada
Cok fazla sen alttan alinca bunami alisti acaba
Evet birde kaçan kovalanır yanılgısına düştü. Görümcem bile bana dedi ki bırak bir şey yapma erkeklerin hepsi öyledir kaçan kovalanır dedi. Şükür aramızda öirkin bir şey olmadı yarın öbürgün birbirimizin yüzüne bakıcal şeyiniz var dedi. Yani görğmcemde büyük ihtimalle kardeşinin anlık öfkeyle ve laf ağızdan çıktı geri dönmem inadıyka yaptığının farkında
O zaman sal gitsin usteleme. Kovalama. Isine gucune bak sende
O isteniyor diye çalışmıyordum kimyacıyım onunlayken çok güzel girmalardan aramışlardı gitmemiltim hemde düğünüme az var anxa çeyiz işlerini hallederim demiştim. Şimdide her yere başvuruyorum arayan soran yok kafayı yiycem düşünmekten gerçekten
Ohoooooo sen niye boyle bisi yaptin ya.
Insan kariyerijden uzak kalirmi
Onunla tanıştığımda zaten altı aydır işsizdim sonrasında onunla ciddi yola girince ben çalışmak istedim masraflardan dolayı ama istemedi bende süreç hızlı ve kısa anca işlerini hsllederim deyip ertledim keşkede yapmasaydım.
Bunu yapmasan iyiydi
Evet farkındayım. Umarım yanlış insan için yapmamışımdır hala çok geç değilken yazar döner
Zamana birak. Yasinda genc. Endise icinde yasama.
Yaşım 30
O sebepten mi bu stres. Ama dogru kisi olsunda. yas gec olsun
Yok ya ondanda değil seviyorum ben ve hayallerim yarım kalmasın istiyorum
Anladim. Insallah kalmaz
İnşallah teşekkür ederim
Rica ederimm mutluluklar
Onu aldattın mı yoksa
Enerji gelir
Nasıl yani
Alttan yürütüyor
Akrep burcu inatçı ve gururlu yani direk kendi yazmaz ee ben yazıncada oralı olmadı
Sallamıyor işte baska yol bakıyor
Verdn mi
Geçmiş olsun neden nişan attınız
Nişanlımla sürekli ilgisizliği yüzünden tartışıyorduk instadan fotoğraf falan kaldırıyordum. Rahatsız oluyordu ama mesajlarıma her tartışmada görüldü atınca bende tepkimi öyle göstermek istiyordum. 15 gün önce nişanlım cumartesi günğ bana hiç yazmadı ortada birşeyde yoktu bende inat ettim yazmadım. Sonra akşam iş için Ankara'ya gittiğini öğrendim. Aradım ve kızdım haber vermediği için sonra ters ters konuştu o da bende iyi defol git o zaman dedim. Ve myle dedim diye yüxüğü attı. Yüzük atmadan bir hafta önce ama bei bohça alışverişine götürdü hevesle herşeyin en iyisini aldı inkar edemem. Salonun parasını verdi mobilyalar için borç aldı düğünde takacağı takıları yaptı yani hevesliydi o da birşeyleri hallediyordu. Ama basit bir kavgadan birden attı yüzüğü aileside bende ne dediysek ikna edemedik. Direk nişanda takılan emanetleri istedi falan neyse işin özü 2 ay sonra düğünümüz olacakken birden bu şekilde bitti
burada bu bakadar basit bi durumda nişan atan yarın evliyken en ufak sıkıntıda boşanalımmderdi. hayırlısı olsun üzülme
Sustun
Hayıe eblenince öyle bir durum olmazdı eminim ben
Hala aklında mı çok
Benimde başımdan geçti pişman değilim
Evet ilk kez birini sevdim galiba. Bix mantıkla çıktık bu yola sevgili olarak başlamadık ama ben zaman içinde ısındım sevdim gğvendim
Görücü usulümüydü
Kendimiz tanıştık ama görücü usulü mantoğıyla ilerledik
O ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun
Günaydın
Kuyruk acısı
Pişmanlık ya da geri dönme isteği değil mi
Laf sokuyorsa sanmam imali konuşma yapmaz sonuçta dönmek istese
Ayrılık sebebi nedir
Arayişta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?