Evli bir erkek başkasıyla sevgili olup hâlâ evliliğim düzenli demesini nasıl yorumlamalıyım?
3 ay
Evli bir erkek başkasıyla sevgili olup hâlâ evliliğim düzenli demesini nasıl yorumlamalıyım?
Düzenli neymiş sorsaydın ona? Eşiyle cinsel hayatı düzenli anlamında mı söyledi acaba. Ben bozarım o düzeni deseydin eğer çok istiyorsa şayet 👍
evde mutlumu bunu söyleyen sence
Değil tabii ki 👍 hatta eşiyle ayrı odalarda bile yatıyor olabilir.. ama sana bunu belli etmemeye çalışıyor , paçayı kaptırmamak için..
Bu cümle bana şunu düşündürüyor: Adam iki hayatı aynı anda yürütüyor ve kendince konfor alanını koruyor 😅 “Evliliğim düzenli” diyorsa muhtemelen düzeni, alışkanlığı, statüyü bozmak istemiyor ama heyecanı da dışarıda arıyor. Bu aşk değil, daha çok risk almadan keyif sürme hali gibi. Sen burada yedek plan mı olmak istiyorsun, yoksa net ve sahiplenilen bir ilişki mi hayal ediyorsun? 💭💕
Cevap
5Cevap
Karısının bazı huylarını sevmiyordur örneğin yatakta iyi değildir ama mutfakta iyidir ailesine karşı iyidir
Benim anladığım evliliği iyi gidiyor her snlamda sadece heycan arıyor. Evliliğim düzenli diyerek de benden bişey bekleme sadece zamanım geçsin diyor
Adam düzeni kurmuş yani, hem seni idare ediyor hem evliliğini
Evlilikte her şey normal sadece heyecan eksik demekki
Mutludur , başkasının sorumluluğunu almadan sadece vakit geçiriyordur
Dertleşmek istersen yardımcı olurum
evliliğim düzenli demesi ne anlama geliyor
Kendini kandırıyor. Evde sorun yok ama metresim var diyemiyor
Bence wvet. Benzer şeyler yaşadım
Bende öyleyim şu an
evliliğim düzenli demesi ne anlama geliyor