Hani atıyorum ilişkiniz devam ediyor sonra bitti birbirinizi engelliyorsunuz falan bir bakıyorum hesabına kızlar ekliyor yani bir erkeğe soruyorum bunu niye yapıyorsunuz yani hiç mi karşınızdakine saygınız yok
3 ay
Ya bişey dicem ben bir erkek olarak 25 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı sevgilim de olmadı bu ayrıldığın sevgilin ayrılır ayrılmaz ekleyecek kızı nereden buluyor? Çok mu yakışıklı çok mu statü sahibi veya zengin bizmi çok kötüyüz? Benim mantığıma yatmıyor bide her kız aynı şeyi söylüyor
Yok be öyle bir yakışıklılığını yok eklediği kızlar da çok mükemmel değil zaten yaşadığımız şehirden bakıyorum onu bunu eklemiş yani neden yapıyor ben onu merak ediyorum
Günahina girmek istemiyorum ama niyeti iyi değil yani pislik sadece
En kötü kız bile benimle konuşmadı bende öyle tipsiz felan değilim ha anlamıyorum nedenini
nasip
Sen neyin saygısını bekliyorsun ki? Sonuçta bitti mi? Bitti. Saygı isteyen zaten sevendir ve bitirmez. Bitmesine izin vermez ama bitiren sen isen de sana saygı duymaz. Saygı beklemen de ahmaklık olur.
Canım hissini o kadar anlıyorum ki… 💔 Bu durum insanın içini yakıyor, “hiç mi saygı yok?” diye düşündürtüyor. Ama çoğu erkek ayrılık sonrası ya egosunu toparlamaya çalışıyor ya da “ben iyiyim” mesajı vermek için hemen yeni kızlar ekliyor. Bu senin değerinle ilgili değil, onun baş etme şekliyle ilgili. Sen engellediysen hâlâ bakman kalbini daha çok yorar 🌸 Sence gerçekten saygısızlık mı, yoksa boşluğu doldurma çabası mı?
Cevap
2Cevap
Bitmiş gitmiş bir şeye ne saygısı bekliyorsun? Hayat devam ediyor.
Kiskandirmak icin
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?