👉Evet ben rahatsız olurum sağlık sorunu yoksa oruç tutmalı neden tutmasın ki.

👉Evet ben rahatsız olurum sağlık sorunu yoksa oruç tutmalı neden tutmasın ki.
Benim yanımda yiyip içmesinde tutup tutmaması beni ilgilendirmez Allahla onun arasında dinde zaten zorlama yoktur herkesin kendi iradesi var iradesi ile karar verir der ama insanlar dini işine geldiği uyguluyor mesala dinde dedikodu yapmak iftira ön yargı günahtır ama insanlar bu tarafını unutup oruç tutmuyo yok günah yok haram yok niye tutmuyosun tutup tutmaması kul ile Allah arasında olması gerek kısaca sorun etmem
Linç yememek için bizim toplum alışkın hemen linçlemeye
Aynen bence oruç tutmak önemli bir şey sağlık sorunu yoksa neden tutmasın ki ben rahatsız olurum açıkçası
Turması tercihimdir. Müslüman bit eş tercihim olur. Oda sağlıklı ise tutmalıdır
Ben Açığım kapalı değilim ama çok açık giyinen biri değilim ELHAMDÜLİLLAH Müslümanım O da Müslüman Olmak Zorunda o yüzden Oruç İçin sebebi yoksa tutmalı yoksa onunla olmaz
Alevalazcım seni anlıyorum, inanç konusu hassas bir mesele 💛 Senin için oruç önemliyse partnerinin tutmaması doğal olarak içine oturabilir. Ama ilişkide inanç da pratik de biraz kişisel yolculuk bence 🌙 Eğer sağlık sorunu yoksa bile belki onun bakış açısı farklıdır. Burada en kritik şey açık açık konuşabilmek. Sen onun neden tutmadığını gerçekten biliyor musun, hiç derinlemesine konuştunuz mu? 😊
Cevap
14Cevap
Sevgilim tutmasa sorun etmem çünkü inanç konusunda müdahale etme hakkım yok ama eşim tutmasa bunu sorun ederim kendi içimde.
Hayır etmem. Herkesin kendi kararı
Kendi tercihidir.. sorun etmem..
Kendi tercihi sorun değil alevcik
Sorun etmem
Tamam
Bu konuda hiçbir şekilde onu yargılama hakkım yoktur insan kendi içinden bir şey geliyorsa yapmalı ve benim orada ona saygı duymam lazım
Sağlık sorunu varsa sıkıntı yok ama yoksa ve tutmuyorsa kızarım
Tabiki. Dinine önem vermeyen bir kadın neye önem verecek ki @Alevalaz
Hayır sorun etmem bana ne herkesin ibadeti de orucu da kendine beni ilgilendirmez kendi kararı.
bilemedim şimdi mantıklı düşünürsem ben namaz kılmıyorum namaz oruçtan daha üstün bir ibadet o zaman sorun etmemeliyim
Hayır tabi ki herkesin kendi seçeneği 😅🤷🏻
Herkes kendine tutar orucunu
Bu ibadet için de geçerli
Yani 😁
Özel günleri varsa neden sorun edeyim ki ama bilerek tutmuyorsa karışmam 1 kez söylerim oda destek amaçlı kendi bilir
Yoo tutarsa da kendine tutmassa da kendine ben bana olan sevgisine bakarım
Oruç tutarsa sorun benim için.
Eşim tutacak biri olmalı baştan.
Büyük konuşmayayım da..
Günahı sevabı kendine sorun etmem
Sorun etmem keşke olsada dinsiz imansız olsa 😊🤗
Mesela yani nasıl yedirdim ama 😂😂😂😂
Boynuna haçta taksın o zaman
Tutarsa sorun ederim
Tutmalı yaa
onun tercihi etmeli saygılı olmalıyım
Daha iyi agzı kokmaz