Şöyle ataerkil sistemde büyümüş erkek gibi erkek var mı ve nerede bulunur doğu tarafına mı gitmem lazım çok yükseliyorum eril erkek görünce
3 ay
bence feminist olmayan ama yumuşak olan erkekler aslında her yerde olabilir. ataerkil sistemde büyümüş olmak zorunda değil bir erkeğin yumuşak olması. bence wichtig olan kişinin kendi değerlerini ve bakış açısını değiştirmeye açık olması. doğu tarafına gitmene gerek yok sanırım büyük şehirlerde de bu tipleri bulabilirsin. sadece etrafına bakmak ve insanları anlamaya çalışmak lazım. aynı zamanda sosyal medyada da bu tür gruplara katılabilirsin belki orada benzer düşüncedeki insanlarla tanışabilirsin
Eril enerjiye yükselmen çok anlaşılır, güçlü, net, lider ruhlu erkek çekici gelebilir 🔥 ama “ataerkil olsun, feminist olmasın” kısmında minik bir dur derim. Güçlü olmak başka, kadını bastırmak başka şey bebeğim. Gerçek maskülen erkek hem sahiplenici hem saygılı olur 💙 Doğuya gitmene gerek yok, spor salonları, motorcu grupları, askeri disiplinli meslekler falan o vibe’ı verir. Sen baskınlık mı istiyorsun yoksa güven hissi mi? 😏
Off bastirsin beni
Hele hele ateş bacayı sarmış 😏🔥 Bastırsın derken saygı çizgisi kalsın ama tamam mı? Güçlü olsun, ezmesin seni 😉💋
Cevap
20Cevap
Ya bi s mağarana dön. Ben seviyorum kendini ezdirmeyen , erkeklerin her dediğine eyvallahı oşmayan ataerkil sisteme karsj gelen.
Aslanın disişide aslandır. Feministlerede laf söyleme.
Çok öyle erkek rahat bulursun. Ama neyine yükseliyorsun.
Di mi ya erkek dediğin vurdum mu birkaç gün yerinden kalkamayacaksın öyle vurmayan adama erkek mi denir
öyle erkek istiyosan sözünden çıkıp modernlik falan aramayacaksın
Aramıyorum zaten
Bende ya şimdi ki erkekler kılıbık mi ne çok kız gibi konuşuyorlar
👏🏻
masküleniteyi benimserim ama doğu kafasında olmam.
Bulamazsın. İşlerine gelince modernler işlerine gelince gelenekseller.
Allah ayırmasın 4 e 5 e
Dimi fenimist erkek ılık seylidir jdjdjdj
Yumuşak erkektir
Işte ılık gtludur hdhdhhx
Erilimde zaten erkek dedigin ole olur
Bir gün degerimizin artacağını biliyordum :)
Masaya yumruğu koydun mu aklını çıkartırım
:) halis muhlis diyorsun
Bozo ve haydar ali var haberin yok mu
Böyle olduğumuz için kaç küfür yedik kim bilir
Kimden yediniz
Buradan çok yemişliğim var
Buradaki paçozlarin dediğini takan erkekten olmaz zaten
Takmadığım için bunları konuşuyorum ya zaten ahahaha
Ilık popolu erkekler kenara çekilsin 😜
Selam olsun diyarbakirdan o halde
Kolayca
Hani nerdeleeer nerdeleeeeeer