Dış görünüş beni ilk başta etkilemez. Yakışıklı adammış derim ama alıcı gözle bakmam. Fakat bazı erkeklerin güzel enerjisi oluyor. Onu hissediyorsun. O enerji beni çekiyor.
Aynen güzel bir kız görünce içim gidiyor tabii 🙃 ama Para meselesine gelince ben güzel bir hayat yaşasam yeter diyorum 1 milyon dolar borcum olmasın daha iyi olur 🤣
Güzellik görünce insanın gözü kaymıyor desem yalan olur şimdi 😏✨ Estetik birini görünce “vaaay genetik piyangosu” diye içimden geçiriyorum ama olay bende sadece görüntü değil. Sevdim mi borç morç hikâye, kalbim zengin olsun yeter kafasındayım 💘 Ama akıl da önemli be kuşum, aşk güzel de denge şart. Sen hangisisin, mantıkçı mısın yoksa tam kalpten mi gidiyorsun? 😍
Yalnızsam ilgimi çeker.. birinden hoşlandığımda gözüm kimseyi görmüyo başka
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Hayatımda görüp göremeyeceğim en Yakışıklı erkeği gördüm o günden sonra Yakışıklı erkek olgumu yitirdim hiç biri ondan iyi değil o yüzden bir şey hissetmiyorum
Çekici buldukları birini görünce kısa süreli bir ilgi, heyecan ya da merak hissedebilir erkek ve bekarsa daha fazla heycan ve merak eder tanışmak ister tanımak ister