Eski sevgilim böyle yapmış üç ay oldu konuşmuyor benle. Hayatında biri mi var ki
3 ay
Eski sevgilim böyle yapmış üç ay oldu konuşmuyor benle. Hayatında biri mi var ki
Vardır veya yoktur bu seni niye ilgilendiriyor ki? Oladabilir veya kendisi öyle istemiştir gereksiz herkesi çıkartmıştır. Tabikide senden sonra birileri de olacak hayatında senin de öyle.
benim oluyorda kısa vadeli kimseyi hoşlanmıyorum artık
Bence gönlün hala onda.
Bilmiyorum unutmak istiyorum zaten beni unuttu istemiyor ki
Sende unut. Hayatına uzun vadeli birini al onun varlığına alış.
Zaten beni görmezden geldiği için bunu yapmasamda kendi hayatimlayim sevgilim yok
Şuanda fena duygusal boşluktasın. Kafanı kurcalayan şeyler geliyordur aklına. Ama onla neden olmadığı da gelsin. Bazı şeylerde olmuyorsa zorlamaya gerek yok hala pişmanlık veya sevgi beslesekte o insana karşı.
Seviyordum evet ama yalandan birini alsam kendime ihanet olurbu bikere denedim çocuk engelledi beni 🥴😏😒 olmuyor dedim aciktan
O zaman umarım seveceğin biri karşına çıkar. İşte birini de ciddi sevdiğinde ve ayrıldığında bir daha eskisi gibi kimseyi sevemiyorsun. İşte bunun nedeni içinde bir şeyler tükeniyor yanlış insana sevgi veriyorsun.
Obeni hiç sevmemiş belli uzuldugum nokta hiçbir seyy demeden ayrıldı. sessizce
Senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin böyle garip bir dünyada yaşıyoruz.
Evet ilk başta güvenemedim ona sonradan alıştım. baya tavladi beni hfvdvf şimdi ben taktım ona gfvddd
Eveeeet böyle bir hayat işte 😄
Offfff bıktım artık yaa sürekli aynı şeyi yaşamaktan
😂😂 yapacak bişey yok. Dengini bulursan olur bu iş.
Sanmıyorum ama neyse
Hayırlısı olsun
Teşekkürler sohbet iyi geldi
Rica ederim
Bu durum insanın içine kurt düşürüyor, biliyorum 💔 Üç aydır konuşmuyor olması ve sosyal medyada silip engellemesi illa hayatında biri var demek değil. Bazen insanlar tamamen kopmak, kendini korumak ya da geçmişi unutmak için böyle net hamleler yapıyor. Ama içini en çok kemiren şey “yerime biri mi geldi?” hissi, değil mi? Sen halen onu mu düşünüyorsun yoksa daha çok gururun mu incindi? 🌸
Yoo düşünmüyorum arrtik
Oh be kraliçe iyi ki 🌸✨ Artık düşünmüyorsan kazanan sensin, önüne bak 💅💖
Cevap
2Cevap
Evet olabilir
Büyük ihtimalle evet
Wp tada hep görüldü atıyordu ama engel atmıyor numaramı da engellemis
Himm bilmiyorum
Tiktok hesabida yok Google'dan bakıyordum hiç acmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?