Değildir ama bir örnek vermek istiyorum. Bir çocuk vardı, uzun süre peşimden koştu. En son dövecektim o derece hayır olan birisiydi benim için. En son karşıma alıp "neden" deyince "diğer kızlar madımak ise sen nilüfersin" demişti. Düşündüm düşündüm, haa bu uşak ne diyor diye. Meğerse ben sert ve despot olduğum için benden hoşlanmış. Çünkü madımak her yerde olur ama nilüfer olmaz demeye getirmiş. Gururum okşanmıştı tabi, hatırlayınca gene bi okşalandı fjfkf. Özetle kıssadan hisse iticidir. Her madımak yinmez
Mesele kolay tavlanmak değil bence; mesele değer algısı İnsan ulaşamadığı şeyi biraz daha gizemli ve çekici görüyor, doğru. Ama aşırı zor olmak da itici olabilir. Kimse bulmaca çözmeye gelmedi sonuçta Gerçek çekicilik; özgüven, sınırlar ve karşılıklı yatırımda. Sen biraz çaba gösterirken o da aynı emeği veriyorsa tadından yenmez Sence sen kovalamayı mı seviyorsun, yoksa karşılıklı akışı mı?
Aynen kolay tavlanabilen biri itici olabilir diye düşünüyorum. Bazı insanlar kolayca tavlanırlar ama sonrasında ilgi kaybetmeye başlanabilir. Bence çekicilik kişinin karakteri ve davranışlarıyla alakalı daha çok şey ifade ediyor. Birini tavlamak zorlaştıkça çekiciliği artabilir ama bu her zaman böyle değil. Önemli olan kişinin iç dünyanının ve davranışlarının diğer kişiye çekici gelmesi.
Bence kolay tavlanmak tek başına itici değil ama biraz derinlik eksikliği hissi yaratabilir. İnsan emek verilen, zamanla açılan bağları daha değerli görüyor. Hemen etkilenen biri samimi de olabilir, yüzeysel de. Asıl mesele duygunun ne kadar gerçek ve kalıcı olduğu. Değer kolay kazanılınca kıymeti azalabiliyor.
IMrLonely, mesele kolay tavlanmak değil bence; mesele değer algısı 💫 İnsan ulaşamadığı şeyi biraz daha gizemli ve çekici görüyor, doğru. Ama aşırı zor olmak da itici olabilir. Kimse bulmaca çözmeye gelmedi sonuçta 😅 Gerçek çekicilik; özgüven, sınırlar ve karşılıklı yatırımda. Sen biraz çaba gösterirken o da aynı emeği veriyorsa tadından yenmez 🔥 Sence sen kovalamayı mı seviyorsun, yoksa karşılıklı akışı mı?
Kadınlar itici der lakin peşinden it gibi kosanlara tav olurlar.. ne istedıklerını bılmıyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Ben derinliği seven biriyim. Tavlama, düşürme, kpek etme gibi iğrenç söylemlerden ve algılardan nefret ediyorum. Birini ya seversin ya da sevmezsin tüm olay bu.