2 sene önce çıktım hiç beğendiğim biri de değildi 2 senedir yok kimse date flört vs
3 ay
32 yıldır sıfır o dediğinin ne olduğunu dahi bilmiyorum bir kızın dikkatini çekecek beğenisini karşılayacak hoşlanılacak biri olmadığım için date flört sevgililik evlilik bunlar bana uğramıyor maalesef bir insanda hiç mi şans olmaz yüzü gülmez diyebilirsin işte o benim benden daha kötüsü yoktur diye düşünüyorum
İki senedir kimseyle date olmaması biraz içini boş hissettirmiş olabilir, anlıyorum seni 💛 Ama sırf olsun diye biriyle çıkmaman bence karakter kalitesi ya, çıta yüksek demek ki 😌✨ Ben en son geçen hafta çıktım, minnoş bir kahve date’ti. Flört enerjisi olmadan zaten tadı yok. Senin kalbini kıpırdatan biri hiç mi çıkmadı son zamanlarda? 💫💕
Cevap
12Cevap
aylar yıllar oldu reddede reddede ermek kalmadi güzellerin derdi çok
Tipsiz çoğu
kesinlikle çirkin kızların yanında yakışıklı erkekler olur güzel kızlara da tipsiz erkekler gelir ne boy var ne karakter ne para bide gereksiz özgüvenleri vasıfsız erkek ozguveni çok kötü hiç demez yani bu kız bana bakar mı diye
He ya geçen tiktokta bi vıdeo gördüm oğlan taş gibi sporcu uzun boylu seksi bişy kızda normal kara kuru bişy yüzü de cirkindi hani oğlana göre baya cirkindi yolda görsem bu oglandan ilişki olmaz kullanır atar derim ama instasına falan haktım baya fotolarını ve kızın bas harfini falan koymustu profile
kizlar verici diye olabilir başka açıklaması yok
Valla o tür erkeklere daha güzel kızlar bile verir bunlar bildiğin ciddi ilişki yapıolar ya da biz kafalayamıyorz
yakışıklı erkekler kompleksi oluyor kendilerinden daha çirkin birisiyle ego tatmini yapiyor
Erkeklerin geneli tuhag
Sadece yanağına bakarak senin kilolu olduğunu söyler ve uzak dururum
Ya lış yere yazdım awq
50 kgym kilo almaya çalışıyorum
Pardon pardon
Ajssjsj yanlış yazdım nasıl denk geldi
Kaç yaşındasın sen
yapma ya got yanaklarima mi incel seni
Ne anlamadım
Muhtemelen senden kaynaklı olmuyordur
Çaba sarf etmiyorum kendimi paylaşan biri de degılım ilgi delisi kızlar gibi onlar varken bize yazmazlar
Zaten çaba erkekten gelmeli ama seninde biraz kendini göstermen lazım bunun için
Sosyal çevrem vs yok evden çıkmıyorum
Kendini kapatmışsın olmaz tabi bu şartlarda depresyonda mısın ne
Ben böyleyim bide boğa venus 7. Ev 29 derece konumum var astroloji haritamda bu çok zorlu bi konum aşk konuları vs hep sınavlı geçer nitekim hayatımda sa yüzüm gülmedi ilişkilerden yana başıma hep bela actı
Tam ne yaşadın tabiki bilmiyorum benim yorumum buraya yansıttığın kadar içeriğe sahip
Ben date nedir bilmem, hiç çıkmadım
Bende bilmem
2 senedir nasıl date olmaz olur ya
Konuştuğum yok
Hiç çıkmadım.
En iyisi
Aynen
Hiç çıkmadım.
Hiç çıkmadım
2 yıl
2 sene once bende
Hiçbir zaman