Tartışmayı yok saymak büyüklük mü, yüzleşememek mi?

Tartışmayı yok saymak büyüklük mü, yüzleşememek mi?

Kavgadan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmak bana samimi gelmez. Sorun konuşulmadan üstü örtülünce içte kalır. Sürekli drama da yorucu ama hiç olmamış gibi yapmak da kaçış gibi durur. Olgun olan yüzleşir, konuşur, sonra yoluna bakar. Gerçek çekicilik sorun çözebilmekte.
Çok itici hem de. Olgunlaşmamış bir karakterin göstergesi bu. Ne trip atıp egosuna yenik düşüp soğuk davranmalı, ne de hiçbir şey olmamış gibi davranmalı. Sakince konuşulmalı, kırdıysa kabul edip özür dilemeli. O hiçbir şey olmamış gibi davranınca her şey normale dönmüyor. Değer veren insan gönül almaktan gocunmaz, gönül almayı bilmeyen insandan da bir cacık olmaz
Çok uzatmak buz gibi olmak ya iyi değil hiç bir şey yok gibi olmak ta ikisini de sevmiyorum. Konuşulur çözülür araya soğukluk girmeden. Ne o benim kırgınlığımı küçümsesin ne de ben onunkini
Haklısın yavrum
Her zaman ki gibi yani sen gibi 💅💕
Sen her zaman haklısın, ben yanılıp şaşıyorum
Nerden çıktı o şimdi görmedim duymadım ben öyle birşeyler
😕😕
Aynen ben de sevmem bu tür davranışları. Bence kavgadan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmak itici geliyor. Yani birbirinize bir şeyler söylenmiş ve sonra yok sayıyorsunuz bu kadar kolay değil. Biraz yüzleşmek gerekiyor bence ki aranızdaki sorunlar çözülsün. Yoksa sürekli böyle giderse ileride daha büyük sorunlara dönüşebilir.
Evet ilerisi için kaygan zemin hazırlanıyor
Bence burada vibe çok önemli tatlım 💅✨ Kavga olmuş, üstü hiç konuşulmadan sarılmaya dönülüyorsa bu romantik film sahnesi gibi görünebilir ama içte kalan duygular halının altına süpürülüyor olabilir. Sen zaten sevmiyorum demişsin, demek ki içinde çözülmemiş bir şey kalıyor 😒 Yüzleşmeden büyüme olmaz bence. Barışmak güzel ama konuşarak barışmak daha çekici 💞 Sen kavga sonrası nasıl bir tavır bekliyorsun?
Cevap
58Cevap
Bende sevmem, ortada bir tartışma varsa zaten konuşmadan rahat edemem. mutlaka o an çözmem gerekir zaten sonunda da öperim kırılırsa içim gider sdjsj
Helal Barış ya, ilişkiye bakış açın çok iyi.
Teşekkür ederim ablam ♡
Kavgadan sonra belinden çekip burnunu iştirak sevgili çekicidir , net😄
Isıran*
İştirak ne hahahaha
Hakliysam ve sevgilim haksizliginin farkinda ise ben sevgilimi haksiz görmek istemem o hep haklı olsun
Bu yüzden unuturum
Ben haksizsam affettiririm kendimi sonra anlayışi icin teşekkür eder hurrrra samimiyete öpüşmelere devamm 😝😝
🙄🤦🏼♀️
🫣🫣
Mütevazilik, Nezaketli, Olgunluk, Hoşgörülü...
Bazen yelkenleri suya indirmek, susmak, haklı ya da haksız kusur aramamak ilişkinin ilacıdır.
Hiçbir şey olmamış gibi davranmak farklı
Duruma göre değişir. Az önce yaşanmış tartışma Kabuklanmış yarayı kanatmak gibidir.
Özellikle BAZEN diye yazmıştım yorumuma.
Ama gerginlik anında uzaklaşmak ya da oradan çıkmak iyidir. İki taraftında nabzı düşmüşse ya da sağlıklı düşünme sûkutuna gelmişse o vakit aklı selim bir şekilde olayları konuşabilirler.
Evet konu konuşulup halledilmeli
Kavga esnasında söylenenler önemli ama büyütmemek daha da önemli.
Küs müs işlerini hiç sevmem. Tartışmayı da kavga etmeyi de.
En güzeli sarılıp sevişmek...
Tamam gönül alınır, halledilir sonra bir şey olmamış gibi devam edilebilir
Yani mahşere kadar devam etmeli ama öyle değil mi? Zaten kadının eline 40 yılda bir böyle fırsat geçmiş en az bir iki ay süründürsün ki kavganın tadı çıksın
40 yılda bir mi 😂
Olayları uzatmanın, surat asmanın kimseye faydası olmaz. Özellikle çok severken küs kalamaz insan, dayanamaz
Konu uzatmak değil, insanlar kavga ederken birbirini kırıyor ve beş dakika sonra gelip başka bir konudan bahsedemez mesela bu 'hiçbir şey olmamış gibi davranmak' ve aşırı sinir bozucu.
Konuşup anlaşma sağlandıysa çekici olayı büyütmemesi anlamında
İki dakika önce kıçını yırtan kişinin gidip yerine mülayim birinin gelmesi ancak şizofrenidir.
Ahaha harika bie görüş
bir*
Yani ilişkiler böyle olmadığı için zaten bitmeye mahkum. İlişkide kavgada olsa bunu sonradan bitirmek ilişkiyi uzatır
Hiçbir şey olmamış gibi davranarak olmaz
Şimdi bu olan olaya göre değişir tabii benim dediğim basit olaylar içindi ama işin içinde aldatma ve yalan varsa hiçbir şey olmamış gibi davranmak saçmadır
Kavga varsa olay basit değildir, illaki özürler dilenecek gönüller alınacak
Bu olması gereken zaten bitirmek dediğim bu zaten özür dilemeden bir şey bitmez ki
İtici bence önemsemediğini gösterir. O konuyu çözüp konuşacaksak öyle devam etmeliyiz. Bende senin gibi düşünüyorum
🤝🌸
Kavgayı uzatsak bi dert olmamış gibi davransak bi dert shshs
Uzatmak değil uzlaşmak jdjd
Zaten öyle olması gerekiyor uzlaşmalıyız agaahaha
Yani sonucta dram dizisi çekmiyor hep bu diziler yapıyor uzatmayı
Ne alaka djjd
Fazlasıyla itici önce gel sorunu hallet sonra kaldığın yerden devam et
Aynen öyle 🤝
🌸🙏
Kavgadan sonra bişey olmamış gibi davranamam ya içim el vermez
www.instagram.com/.../?igsh=MXMweWloeWlkN201cw== izlemelisin bunu ahhaha
Furtunacuk jsdjjd
Bi an önce cuma günü gelsin 😂😂
Bence de kılçuk dkfk
İticilik değil de umursamazlık kırıcıdır. Haklı tarafsam unutmam bu gamsızlığı.
Evet doğru tabir gamsızlık
Gerçekten can acıtır sevdiğin tarafından bunun yapılması
Ölümlü dünya kalben sevişmek varken, savaşmak niye... Akıllı adam davranışı. djd
Kimse hiçbir şey olmamış gibi davranamaz. Sonuçta kavga ederken kırıp dökülüyor insanlar!
İtici ya eşektir defolsun gitsin adam olsun sinirlendim yaşanmış galiba ksmjdfmdjdjs
Aşırı itici ya 🤦🏼♀️ yaşandı mı djdj
Kusmalık jsjsdjsjs çok yaşandı erkekler hep öyle yapıyor zaten çözüm odaklı değil çoğu
Niye böyleler ya 🤦🏼♀️
Beyinleri küçük diye yorumlayabiliyorum bebis ya jsjsjdjs
Var mı ki sjdjjs
O da doğru olmayan şey küçük ya da büyük olmaz ndnsjd
😂😂 Ayh koptum sjfjs
Ya seni çok seviyordur unutturmayı çalışıp üzülmeni istemiyordur ya da hiç bir şeyi önemsemeyip bununda üstünü kapatmaya çalışıyordur yani bilemedim pek
Bu kavga konusuna göre değişir önemli bir konu ise önce konuşup halletmeliyiz.. basit ufak çaplı bir konu ise işte o zaman tutup belimden çeksin beni dert değil 😃
Kavga ediyorsanız. bence ayrılmayı da konuşmalısınız.
Eğer tartışma diyorsan, sinirler yatıştıktan sonra ve yatağa girmeden önce halledilmelidir.
Ortada bir sorun varsa hiçbir şey olmamış gibi davranılmamalı demekki iki kişiden biri bu konudan rahatsız ki kavga edilmiş oturulur konuşulur halledilmesi sorunun çözülmesi en sağlıklı karardır
Bir konu hallolmadan kafamda soru işareti kalarak devam eden her şey yapmacık geliyor bana.
Halı altına süpürülen şeyler bir zaman sonra dağ oluyor. O an çözme taraftarıyım.
Çıkan kaosta kendini geri adıma atan erkeği çoğu kadın sevmiyor. Uğraşacak çabalayacak yırtınacak kadın da oh diyecek. Buna müsade etmiyorsa işini iyi biliyordur.
Genelde bu ben oluyorum arkadaşlar arasında. 😅
Alıştılar şimdi kendileri yapıyorlar. 😁
Tatlıya bağlanacağı için ortada bir sorun kalmayacağı için.
Elbette.
Kavga olmaz benim ortamımda tartışma olur.
Öyle bir Arsızım ki bu konuda kaç kez telefon kırdırdım karşıya jsjdjd
Ne ettin de kırdırdın 🤦🏼♀️
boş ver jsjdjd
🙄 aman
Aklına gelen değil 😒
Günümüz de sevgili olanlar evlilik gözüyle bakmadığından umursamıyorum. Biri gider on’u gelir misali 😒
Herkesi bir kefeye koydu
Türkiye’de görmedim Almanya’da da görmedim. Kime sorsan 3 5 sevgilim oldu diyor sorunun cevabı burada 😑
Ben kimseyle tartışmıyorum
Kabuguma cekildim
Simdiki sevdalar asklar sevgili anlayısı bana göre degil çünkü
Çekici bence. Mevzuya takılı kalıp tripli olmaması gayet iyi bir durum.
Tartışmadan ders alınıp eskiye dönülüyorsa neyse ama hiç bir şey olmamış gibi davranılmaz
Bazen olgunluk ve mantıktır. Ama haksızlık ta unutulmaz bence @Sosyetic_SheqiiL
Trip atsa küsse daha mı iyidi ama tartışılan konuya göre değişir
Bu bile yetti toksit bir ilişki olmasını anlatmaya 😎
Evet
Bana samimiyetsiz sinsi gelir
Bana da ya..
İtici umursamazdır
Şey bir şey sorucam senin bu aralar moralinmi bozuk üzgün gibi bir halin var sanki, farkettimde sorayım dedim
Yoo gayet iyiyim 😏
İyi öyle olsun bakalım
Üzülme zaten hiç haketmiyorsun sen
:)) öyle öyle.
2. kez reddedilmeyeceğimi bilsem yine gelirimde neyse gerek yok zaten
🙄 ben mi reddettim anlamadım
Evett sen
Kimsin ki sen ben merak ederim şimdi 😅
Sana karşı zamanla ilgi besleyen biriyim işte ama sen tanımayı yine kabul etmezsin o yüzden mesafeli duruyorum uzaktan daha iyi belkide
Peki:)
İyi geceler☺️ o gözlerine dert keder uğramasın asla hep güzel baksın bu dünyaya 🙏
Amin bilmukabele, iyi geceler ☺️
Yine gelicem merak etme
Yok merak etmiyom
İşte bu yüzden ortaya çıkmıyorum sorun bende değil sende
Birazcık ışık tutsan yeterdi oysa
Nereye tutam ışıkiii
Tamam geldiğime bin pişman ettin beni boş ver yapma hiçbir şey 😕
😕 tüh.
Ilgini çekmeseydim o merak oluşmazdı sende🙂
İlgimi çekmedin üzgünüm 😕 merak oluşmadı bende o benim özelliklerimden biri her şey merak ederim ben :D
Bugüne kadar şans verdiğin insanlarıda iyi biliyoruz 😅
Ne güzel, el ele verin bir tur atın isterseniz 🤦🏼♀️
Çok gıcıksın 🙄
Biliyorum, hoş kalın.
Bir şans istiyorum
Hatırlatma yapıyorum; '2. kez reddedilmeyeceğimi bilsem yine gelirimde neyse gerek yok zaten'
Bende hatırlatma yapayım “BİR IŞIK TUTSAN YETERLİ” sorun bende değil sende özellikle hatırlatırım bunu
Cesaretin yok senin
Cesaretten bahseden gizliye bak sen :D aynen
Sen benim tanışmak amaçlı niyetime bir ışık çakmadığın sürece tüm söylediklerinin altı boş
Bir ışık görsem dm ye bile gelirim ama sende o yok şu an
İşte buna cesaretsizlik deniyor 🤷🏼♀️
İlk geldiğimde karşına direkt çıkmıştım zaten cesaret sadece bir cümleden ibaret senin için
Bak ona rağmen ikinci kez geldim o ışığı görmedende o dm ye gelmem
Ay nolur gel :D
Ben gülmüyorum ama ortada komik bir şey olduğunuda sanmıyorum 🤔
Benim gülümsemem sana bağlı değil yalnız, sen gülersin gülmezsin, komik bulursun bulmazsın beni ırgalamaz 🤷🏼♀️
Eğer gerçek anlamda hiçbir şey olmamış gibi takılıp eskisi gibi devam ediyorsa başımın üstünde yeri vardır.
Erkekler genelde böyle davranmıyor mu?
Evet 😒
Trip atıp nazlanacak değiliz herhalde. Kavga olur ve biter, orada da kalır..
Yani bir zahmet :D
Dötü yemeyince ha hi ho yapıyorlar işte
Ha hi ho mu ahahaha
Dövesim geliyor hdjf
Vur kır parçalaaa 😂
İtici gelir konuşup halletme taraftarıyım
Ben de
Uzatmanın kimseye faydası olmaz
Hiçbir şey olmamış gibi davranan öküzlerin de kimseye faydası yok
Olmaz 🙄
Olgun ilişki o 😀
Hiç değil döverim o olgunu ben
Gönül alınacak özürler dilenecek..
Çokta şey etmemek lazım tabi 😂
Ney
Kim tutmamak iyi bir şey bence
Kin tutmak değil o, mevzuyu önemsememek
Olmaz çok itici yapmacık falan gelir
Aşırı hem de
Kayıplara karışsa düha iyi
Bence hiçbir şey olmamış gibi davranmak çok itici
İtici birbirine hakaret ya da kötü söz söylemediler normal
yok oyle yagma hesabini burnundan getirmeden bisey olmamis gibi davranamaz
Ben mesela çabuk unuturum
Yani sinirim çabuk geçer
Sessiz kalış yok saymak daha çok kalbini kırmamak adına bir kaçış dır ama bunu ne yazık ki aklından özürlü insanlar asla anlamaz
Ne alaka? Değer veren adam oturur konuşur
Değer vermeyen diye düşündüğün insan karşı tarafın saçının tenine zarar geldiğinde dünyayı yakacak insan zaten canı kanı zaten birqz akıl mantığını kullanıp düşün kavga olayın sıcaklığı insanı daha çok tahrik edip istenmeyen sonuçları ortaya çıkarır çünkü hırsın gözü olmaz görmez hiç bir şey
Önce gönül alacak
İnsan oğlu yaşamında Ayn her zaman görmezden geldiği bir durum kavgayala karşı karşıya kalır örneğin şimdi sokakta bankta ben otururken hırtın biri gelip benden sigara istedi ben bunu görmezden geldim yoluna bak dedim eğer görmezden gelmeseydim üstüne varsaydım kavga edecektikbhırt bana bıçağı takacaktı bak gördün mü görmezden gelince de sorun yaşanmıyor gördün mü
benim sevgilimde böyle
Çok itici değil mi
Flörtken hiç hoş değil, evlenince olması gereken
O ne öyle tutarsız tabiki tepki belli olmalı
Cekiciiiii , valla ben ahahah
O haklıysa çok çekici
Narsist galiba ya haha
Sonuna kadar gidilmeli
Ne o öyle afedersin cıvık cıvık
Değer vermemek halı altına süpürmek
İtici. Hiç umrunda olmamış olarak yorumlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?