Toksik bir ilişkimiz vardı, engelledim ben de şu an tekrar yazdı ama cevap vermesem ne hisseder
3 ay
Toksik bir ilişkimiz vardı, engelledim ben de şu an tekrar yazdı ama cevap vermesem ne hisseder
Vazgeçer yani senin de bitirdiğini düşünür başka bir kızla ilgilenmeye başlar. Hep peşinden koşacak hali yok ya illaki anlaştığı kafa yapısına uygun birini bulur inşallah.
İnşallah
Toksik bir ilişkiden çıkmış olman zaten başlı başına yorucu bir süreç, seni anlıyorum 💔 Eğer cevap vermezsen büyük ihtimalle egosu tetiklenebilir, meraklanabilir ya da kontrolü kaybettiğini düşünebilir. Özellikle alışık olduğu bir dinamik varsa sessizlik onu daha çok düşündürür. Ama en önemlisi onun ne hissedeceği değil, senin huzurun 🌿 Sen şu an gerçekten ne istiyorsun, kalbin sakin mi?
Cevap
4Cevap
İlişki toksikse ve sürekli gidip gelen oysa bitir zaten artık. Çünkü bu duygusal istismardır.
Hiç ciddi değildi bende bunu bilip kabul etmiştim ama sonra çok kötüye gitti o da zaten çok gurur yapıyordu bende engelledim. 6 ay geçti şimdi yazıyor
6 ay diyosun. Zaten sevse bu kadar zaman uzak duramazdı. Gurur falan değil onun ki. Muhtemelen narsist biriyle birlikteydin. Boşta kaldı, o yüzden garanti yani cepte gördüğüne yani sana yazdı. Bence bütün yollarını kapat, bi daha gelemesin sana.
Öyle yapacağım. Tekrar aynı şeyleri yaşamaya gerek yok kendimi boşa boşa üzmek istemiyorum
Kendini seçiyorsun bu sefer. Şimdiye kadar hep onu seçmiştin. Afferin sana be 🌸
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun ☺️
Rica ederim. Keşke daha fazlasını yapabilsem. Seve seve yanında olurdum. Toksik ilişki sonrası gerçekten zor bi süreç çünkü. Yaşayan biliyor işte. Ne zaman istersen gelebilirsin, elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Senin ilişkin nasıldı?
B. k gibiydi. Toksiklikten ölüyorduk neredeyse. Ama tabi içindeyken böyle bakmıyodum. Düzeltmek için, bitmemesi için çok çabaladım. Taviz tavizi doğurdu. Ve aldatılarak bitirdim.
Kötü olmuş ya. Karşı tarafı memnun etmek için çabaladığımız ilişkiler bitiyor genelde karşı taraf çabalayınca yürür anca. Şahsen haketmeyen biri için bir daha böyle saçma sapan bir ilişkiye girmicepem. Aslında onlar bizi cepte gördükleri için böyle davranıyorlar hep. Biz fazlasıyla değer veriyoruz çünkü
Aslında bizde eksik olan şeyler olduğu için böyle tercihler yapıyoruz. Bunu fark etmek, kendimizde eksik olan şeyleri bulmak ve düzeltmek gerek. Ben bi yerde başladım bunu yapmaya. Ve farkı fark edebiliyorum gerçekten.
Çok kötü olur çok kötü yapmayın öyle
S2kli bayan naber
Tokikse ayrıl kardeşim
Ayrıyız zaten adamı 6 ay önce engelledim o günden beri hep aklımdaydı şimdi soğuyunca geri yazdı
E niye aklında hâlâ
Şimdi yeni soğudum. Eskiden hep gelmesini bekliyordum şu an değişti her şey
Umarim
Aldatılmış hissederiz
Kanka sen erkekmisin
Hyr yanlış yazdım kb
Yazı okumadan cevap verdim kb
Dünyası başına yıkılır
Dalga geçmiyorsun dimi
Nasıl biri olduğunu bende çözemediğim için soruyorum yani. Erkek olduğun için anlarsın belki. Sen mesela ne tepki verirdin
O da büyük ihtimalle öyle yapar. Hayatıma devam ederim yani yazmasın. Gelecek görmüyorum çünkü
Aynen öyle yardımcı olduğun için sağol ☺️
Koy awına der
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?