Birikim yapın..
Çar çur etmeyin benim 20 lerimde yaptığım gibi.
Kimseye muhtaç olmayın güvenmeyin psikolojiniz bozulur.
Erkeklere güvenmeyin.
Eskiden hanımefendi dedikleri biriydim. 30 yaşıma kadar. Sevgilim olmamıştı.. hiç bi erkek benim için mücadele etmedi. Kibardım, güler yüzlüydüm ama nedense sevilmiyordum.
Meğersem sonradan anladım. Erkekler sevmezlermiş öylesiniiiiiii. Havalı, hovarda, kibirli artist severlermiş.
32'ye gireceğim.
Ben de dedim bırak yaaaa aşkı sevgiyi boşver😂
Yani, kafanıza takmayın. Kişisel algılamayın. Erkekler sizi değil, tüm hanımefendileri sevmezler. Kişisel bir şey değil. Güzellikle çirkinlikle alakalı değil.
Eğlenmenize bakın genç kızlar. Tecrübe konuşuyo. Ciddiyim.
O evlenenler türlü türlü oyunlarla, yapmacıklıklarla evleniyolar. Gerçek sanmayın.

O kadar haklisin ki.
26 yasima kadar askin her seyi asabilecegini engellerin görünmeyecegine inanirdim. Adam ol saygi duy bunlarla yasa. Ulan ben sözümün eri oldukca enayi yerine konmaya basladim. Saygi ve nazik konustugum icin gay muamelesi gördüm. Isimi dogru ve hizli yaptigim icin de yalaka dedim böyle hayatin a... koyim dedim.
Hayatimda es*** icmedim hic. Alkol dahi almadim. Ondan sonra hayat bir koptu ki sormayin. En sonunda nutella sisesini cama firlatip 3 ay rehabilite gördüm. Yataga mi baglanmadik. Bir de ailemden uzak bir ülkede degerim yokmus onu farkettim. Ondan sonra bende ipler tamamen koptu. Alkol dinden uzaklasma vs. En sonunda bir kilisenin önünde papazla sohbetimden sonra biraz rayina koydum.
Eglenmene bak.. kafana takma artık.
🌟
Bu dünya böyle.
Aynı olanlarda birbirini mi sevmiyor bilmiyorum.

Bu dünya böyle ama 3000km gelip de farketmek biraz koydu. Ama olsun dengemi kaybetsemde gene yasiyorum nefes aliyorum.
Sağlığına dikkat ett
Sagligim kalmadi ki.
Mystenia gravis ve guatr geberecegim yakin zamanda
Ya ne diyosun üzüldüm ya.
Birşeyler yap çaresi illa var. Olur mu öyle şey.
G. ebermiceksin.
Tedavisi olmayan bir hastalik. Ilki bahsettigim ikincisi de metobolizmami bozuyor yani hasarli parca imha edile
Öyle deme senin için dua edicem. Sende et.
Hayat genede güzel.
Para biriktir küçük şeylerden mutlu ol

Dua etmene gerek yok. Son hamlemi de herman göring gibi yapacagim
Ne diyeyim 🤷🏻

Bir sey deme boş ver
Kalbinde ciddi bir kırgınlık var, onu hissediyorum 🫶🏻 Uzun süre “iyi” olup karşılık görememek insanın canını yakıyor. Ama inan bana, mesele hanımefendi olmak değil. Doğru insanla denk gelmemek çoğu zaman bütün algıyı bozuyor 💔 Erkekler tek tip değil, nasıl biz tek tip değilsek. Sen değerinden bir şey kaybetmedin. Belki sadece seni gerçekten görecek biriyle yolların kesişmedi. Sence kalbini tamamen kapatmak seni daha mı mutlu edecek? 💭✨
Ay ne diyon ve
Galiba sinirine bastım 😅 sadece seni önemsiyorum.
Cevap
5Cevap
Doğru anlamışsın ama yanlış yola girmen seni mutlu etmez bilesin
Doğru diyosun yanlış yol diyosun çelişiyosun
Hayir olayı çözmüşsun diyorum ama bu seni yanlışa surukelemeni haklı cikarmaz
Siz istiyorsunuzki birileri iyi insanlar olsunlar ki onları hatırlayalım nostalji yapalım ama uzaktan. Asla sevmeyelim.
Size ne ya? Olmicam hanımefendi kadın.
Ne diyosun ya ben ülke değiştirecem hayatımı değiştirecem bunun için kalkmış beni onlardan sayiyorsun
Gayet mutluyum?
Doğru anlamışsın diyosan ne anlayabilirim.
Çoğu erkek böyle olabilir ama hepsi değil çoğu kızda bu şekilde belki farkindasindir sığ bencil ve herşeyi dış görünüşten ibaret gören tipler çok o yüzden ben gidiyorum kendimi bozarak mutlu olamam
Nereye gidiyorsun?
Ait olmam gereken yere
Ya nereye açık söyle
boş ver önemi yok mesele olmak istediğin yerde olabilmek sen benden bunu daha iyi kavrarsin benden büyük birisin hayat tecrüben benden fazla
Sadece 6 yaş. Abartma istersen
Bir yılda bile çok şey değişir
tamam çocuğum
Sen neden bu yolu seçtin
Çünkü sevilmiyorum öteki türlü. İnsanlar böyle.
Zk. en sevilir seven zkilir bu kadar.
Peki zken oldun diyelim yine ne değişecek
İlgi görüyorum en azından. Öteki türlü ilgi vermiyolar
O ilgi seni hiçbir zaman tatmin etmez ama eğer içinde biraz bilinç varsa kendinden tiksinmeye başlarsın sonra onların çöküşü gibi çöküşün olur
Yok ediyo
Niye etmesin ki
Kötü bişey yapmıyorum evlilerle sevgilisi olanları ayartmiyorum
Kendini kandırıyorsun ama onların onayına ilgisine göre sekilleniyorsun kötülük anlamında değil ama kendi değerlerine ihanet ediyorsun belki
İlgiye ihtiyacım var çünkü:)
Kimse ilgi göstermiyor normalde
Hepimizin var ama bunun içinde kendi degerinden vazgeçmek ne kadar doğru ilerde bu ilginin hiçbiri kalmayacak bide üç kuruş insanların ilgisi için değer mi
İşte kadınlar ilgisiz kaldığı zaman kötü..
Depresyona giriyoruz. Erkekler öyle değil fazla.
Neyse ya.
Erkekler sizin yalnızlığınizin 10 katını yaşıyor hele de kendini pazarlamiyorsa 100 katını bırak gir depresyona üç kuruş insanların ilgisi için değmez sana seni gerçekten sevecek olana yonel
İşte o karşıma cikmiyo
O karşına çıkmaz zaten sen farkedersin etrafında çevrende o kişi zamanla farkedilir çünkü ve bence tahmini sen bu yaşa kadar değerlerini korumuş birisin kolay değişip onlar gibi olacağını sanmıyorum sahtelik bir yerden sonra sana ağır gelebilir
Güncellemeye imzamı atarım ancak hovardayı sadece hovardalar sever. Hovarda erkek de daha çok tabi denk gelmelerinizde bu yüzden zaten.
Neredeymis o efendi adam?
Dindarları mı kast ediyosun yoksa? Tipim değiller.
Belirli bir grubu, topluluğu kastetmedim sadece azınlık olunduğunu ve denk gelemeyişlerimizin sebebinin bu olduğunu söyledim. Şanslı tesadüfler diliyorum.
Öyle bir dünya yok. benzerler birbirini çeker.
İllaki çekerdim
Asıl böyle bir dünya yok. Bazı ilişkinde benzediğine tutulursun bazısında zıt olana her ilişkinin dinamikleri farklı olur.
Banane ben hanimefendiysem hovarda istemem. Hovardaysam da efendi istemem.
Benzemek ve zıtlıktan nasıl hovardaliga geçtin ya neyse aynılar aynı yere diyoruz.
Ne diyon kardesim.
Ben hani. Hanimcikken bana hiç efendisi gelmedi. Demekki yok
30 koca sene.
Sana gelmedi diye yok saymak tüm dünyayı tecrübe etmek ile eş değer bir teşhis.
Ve de evde köle yapılıyorlar desene şuna
Evet.. maalesef.
İlk saydığın halinde biraz da güzel biri kafi
... dedi yalancı
Sana niye yalan söyleyeyim 😂
Bana soylemiyosun kendine soyluyosun. Banane senden.
Ahahah peki 👍
He peki
Ben o rusbu severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?