Genç, güzel, eğitimli olan ve çalışan, ciddi bir ilişki yaşayıp ileride evlenmek isteyen hanımefendiler;
Karşınıza işinde gücünde, aşk evliliği yapmak isteyen bir adam çıksa, ondan ilk etapta; düşünsel, duygusal olarak beklentileriniz neler olur?
Genç, güzel, eğitimli olan ve çalışan, ciddi bir ilişki yaşayıp ileride evlenmek isteyen hanımefendiler;
Karşınıza işinde gücünde, aşk evliliği yapmak isteyen bir adam çıksa, ondan ilk etapta; düşünsel, duygusal olarak beklentileriniz neler olur?
Cevap
1Cevap
Bişey derdim de kadınlar tarafından linç yemek istemiyorum o yüzden suscam
Daha 18 yaşındasın güzel kardeşim, benim yaşıma gelince anlarsın...
İnsan karşı tarafı anlamak istiyor...
Güzel değilim, şu anda çalışmıyorum ama yine de cevap verebilir miyim 😃
Estağfirullah, bence hem dışınız hem içiniz güzeldir, cevap verin ya da vermeyin demek benim haddim değil
Teşekkür ederim çok kibarsın. Öncelikle gerçekten eğitimli ve kendini geliştirmiş insanlar direkt olarak karşısındaki insanın parasına bakmazlar. Evet para önemsiz diyemeyiz. Özellikle günümüzde geçinmek bu kadar zorken paraya kimse önemsiz diyemez. Fakat çalışan, kendi parasını kazanan insan zaten evleneceği adamın zengin olmasına veya olmamasına takılmaz. Yani aslında burada bir yanlışı düzeltmek istedim, kadınlar paraya bakar diye düşünülüyor ya önce bunu düzeltmek istedim. Dış görünüş, karakter, diksiyon vs hepsine bakılır. Mesela ben dışarıda çok fazla konuşan, gvşek gvşek takılan insanlardan hoşlanmam. Yani herkesle samimi olan insanları sevmem ama bana karşı içten, samimi, eğlenceli olmalı. Sohbeti sarmalı mesela. Eve geldiğimizde ikimiz de telefonlara gömüleceksek ne anlamı var değil mi? Anlaşabilmek çok önemli. Birbirimizde sevmediğimiz bir şey varsa bunu konuşup düzeltebilmeliyiz. Ben burada bazı sorular görüyorum "karım/kocam şunu yapıyor rahatsız oluyorum ne yapıcam" diye soruyorlar. Buraya sorana kadar gidip karınla/kocanla konuşup durumu düzeltsene. Ben karşımdaki insanın böyle olmasını isterim. Sevgilinden ayrılsan belki uzun süre üzülürsün etkilenirsin ama evlilik bambaşka bir şey bence. O yüzden maddi duruma, dış görünüşe değil de karaktere ve uyuma daha çok önem verilmeli diye düşünüyorum
Off ne kadar uzun yazmışım...
Hayır, uzun değil;yazını okurken mutlu oldum. Neden biliyor musun? İlk defa benimle aynı düşünen bir kadın görüyorum. İletişim çok önemli, ben açık iletişim taraftarıyım. Nazın trip atmanın da adabı olmalı, abartılmamalı, iletişim açık olmalı. Her şey konuşulup çözülebilmeli. Bir söz vardır, kirli çamaşırlar aile içinde yıkanmalıdır diye. İki kişinin arasında kalmalı her şey. Üçüncü şahıslar bilmemeli, onlara yorum hakkı tanınmamalı. Ben sevdiğim insanın yanında çocuklaşamadım biliyor musun? Çünkü bunu çocukluk olarak gördü. Ben zaten dışarda ağır resmi biriyim sevdiğim insanın yanında doğal olamayacaksam nerede doğal olacağım... Maddiyat kısmına bir şey demeyeceğim çünkü işin o kısmını önemseyen biri değilim.
Bu arada en sevmediğim insan tipi, ön yargılı insan. Bana karşı ön yargılılar, neymiş ben yakışıklıymışım aldatabilirmişim. Kişi, kendinden bilir işi. Oysa bilmiyorlarki ben bu Dünya'da aldatacak en son insanım.
Maddiyat kısmını senin için açıklamadım. Genel olarak erkekler bizim hep paraya baktığımızı düşünüyorlar o yüzden açıklamak istedim. Evlenip mutlu olmak isteyen insanlar benim yazdığım şeyleri önemserler. Sevip sevilmek, anlaşabilmek, birlikte gülüp birlikte üzülebilmek lazım. Diğer türlü evlenmenin bir anlamı olmaz. Ön yargı konusuna bir şey diyemem ya o biraz bende de var 😃 her insanda ön yargı vardır bazı konularda
Benim karşıma çıkan kadınlar içinde parayı önemseyen ben görmedim. Ama vardır öyleleri illaki. Kadın erkek fark etmez parayı çok önemseyen insanı sevmem ben. Sevip sevilmek mutluluğu üzüntüyü paylaşmak, bu konuda seninle hemfikirim. Ben tamamen ön yargılarımdan arındım.
Senin karşına çıkanlar neden doğru değildi sana göre?
Şımarık, el bebek gül bebek büyümüş, banasının prensesi, bencil ve ben merkezci insanlar çıktı benim karşıma. İyi ama bana çocuk lazım değil. Sırt sırta verebileceğim insan olmalı.
Anlıyorum umarım gönlüne göre birini bulursun
Senin görüşlerin benim çok hoşuma gitti. Benzer şekilde bakıyoruz olaylara. Yanlış anlamazsan tanışabilir miyiz?
Teşekkür ederim. Samimi söylüyorum umarım doğru kişiyi bulursun. Ben şu anda kimseyle tanışmak istemiyorum
Anladım, peki neden?
Hayatına mı odaklanacaksın
Öyle de denilebilir kpss ye giricem ona odaklanmış durumdayım
Kpss'ye çalıştığım günler geldi aklıma 😌
Darısı başıma 😃
Yürekten amin diyorum, bölümün neydi?
Burdan söylemesem olur mu
Saygı duyarım, da başka nereden söyleyeceksinki?
Sorunu beğendim yazmak istersen yazabilirsin
Teşekkür ederim.
Takip isteği gönderdim.
1 dk mesajlarım kapalıydı unuttum açayım yaz istersen
Tamam
Ee yazmadın
Sen beğendin ya soruyu orada senin nickine tıklıyorum profilin açılmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence ciddi ilişki ve evlilik diyorsan işin başında en önemli şey duygusal olgunluk ve netlik 💍✨ Ne istediğini bilen, hayat hedefleri olan, iletişimi açık bir erkek aşırı çekici geliyor. Düşünsel olarak vizyonlu olsun, dünyaya bakışı dar olmasın isterim. Duygusal olarak da sevdiğini hissettirsin, gurur yapıp susmasın. Güven ve saygı zaten temel 🫶 Sen olsan ilk hangi özelliğe bakardın?