Her şeye bağırıyor kavga çıkartıyor yoruldum kaç senedir bir gün yüzü göremedim evliliğimde mutsuzum çocuk var ondan ayrılamıyorum ne derse yapıyorum yine de yaranamıyorum ben kötüyüm gözünde
3 ay
Selamlar iyi geceler
Yani seninle çıktığı yokuşu unutuyor yani
Anlamak için soruyorum iş hayatı ya da evlikle geçmişte ilgili sorunlar ayrı kalmalar oldu mu?
Yazdıkların o kadar yorgun bir kalpten geliyor ki… seni gerçekten anlıyorum. Sürekli bağırılan bir evde yaşamak insanın ruhunu tüketir 💔 Sen ne yaparsan yap yaranamıyorsan sorun sen değilsin, bunu bil lütfen. Çocuk için katlanmak çok ağır bir yük olabilir ama senin huzurun da en az onun kadar önemli 🌿 Hiç sakin bir anda onunla açıkça konuşmayı denedin mi ya da destek almayı düşündün mü? Sen şu an en çok neye ihtiyaç duyuyorsun? 💗
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun hayat zor kendi hayatınız basarabilirim derseniz ayrılın
Çok zor geliyor her şey
Birde bayansınız her şey daha zor sizler için inşallah mutlu olursunuz bu günlere gülebilecek duruma gelirsiniz
Bayan olsanda erkek olsanda aynı düzeyde ayrı ayrı zor her şey inşallah gülerim o günleri görürüm dileğim umudum
Ne düşünüyorsunuz peki ne yapacaksınız
Allaha sığınıp sonumu hayıra çıkması için dua edicem başka hiçbirsey çare değil
Ne güzel yolunuz belki youtube.com/shorts/3wN2RC16Lto?si=rrvBVwwoWdByrKLG
Kul kaderini yaşıyor ne derseniz deyin dualar edebiliriz sadece mutlu olabilmek için
Ettiğin dualarda kaderindeyse yön verende o olabilir bu dünyaya mutlu olmak içinde gelmedik bize mutluluk genelde haramla geliyor anlık oda geriye kalan hayatımızı bozuyor
Çok zor ya insan olmak bu dünyada çok zor gerçekten şeytanlaşmış insanların arasında yaşıyoruz
Yinede sınanmadığımız şeyle bişey demeyelim ben ne zaman büyük konuşsam 1 gün geçmeden başıma geldi Allah büyüktür ziyan olmamız için yaratmadıya merhameti yeter onun
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın tabiki🙏🏻Rabbim çok merhametli affedici kul şeytan ama
Yüzünde güller açsın kız senin iyi ki varsın hadi ben kaçtım iyi geceler sana
İyi geceler
Hiçbir şekilde yaranamıyorsan bir şey yapmamayı dene sen de kötü davran mesela umursama
Kuzum bir hocaya falan danıştın mi hiç belki başka bir şey vardır normal değil çünkü bunlar
Yok canım elim kolum bağlı hiç bir şey gelmiyor yapamıyorum bu deliye sadece yorulduğumu hissediyorum artık
Kurban olduğum bı sakın ol bende bu dönemlerden geçtim bak nice sorunlarım oldu hepsi geçti bitti bı hocaya danış canını sıkma Allah büyük
Amin canım büyü bile olabilir evet inanırım canım çünkü gerçekten normal değil davranışları hiç durduk yere sinirleniyor herşeye parlıyor hemen
var mı bildiğin bir hoca yoksa bizim sıkıntımızı çözen hoca var bı baktır istersen yuva kolaymi kuruluyor sanki
Gizliden çıktım yaz istersen
Peki bebeğim sen bilirsin ben yardımcı olmak istedim umarım her şey güzel olur 🌹🥰
Geçmiş olsun
derdini dinlemek isterim yazarmısn
Köle et kendine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?