Tutamadım ağlamaya başladım ayrılık mesajından 2 saat. Sonra aradı mesaj yazdı yanlışlıkla aradım dedi
Ben de keşke isteyerek arasaydın dedim
Değil mi değil mi dedi görüldü attım sinirlenip saatlerdir konuşmuyoruz takipten çıktı instadan
Tutamadım ağlamaya başladım ayrılık mesajından 2 saat. Sonra aradı mesaj yazdı yanlışlıkla aradım dedi
Ben de keşke isteyerek arasaydın dedim
Değil mi değil mi dedi görüldü attım sinirlenip saatlerdir konuşmuyoruz takipten çıktı instadan
Cevap
4Cevap
Kanka nextleee başka kızlara oltayı at artık başka götttttlere şaplak at hayatın tadını çıkar sürekli aynı memeelerii sevmek olmaz
az sakinleş kral..
İyide kız koti bisi dememiş abi
Ara hemen
Aradım açmadı mesaj yazdı yanlışıkla aradım dedi
@Alkas90 ağlamaya başladım gece gece
Erkek arasın tekrar ara açana kadar sende seviyorsan vazgeçme
Alkas bence sen fikir verme sevenleri ayırıyor kara kedi
Soru sahibi yazmaya gitti
Yok uyuyom
Garibim ya çok seviyorsun belliki yaz gitsin
Bu çok araya giriyor sen git kız arkadaşlarınla konuşsana
Milkshake sendemi diyarbakırdansın
Bizim kız oralı
Ankaralıyım
@Alkas19 haklı olanı savun doğru olanı yap. Hem kızın oruç tutup tutmamasına niye karışıyon😂
Demi ne büyük şans.
@Alkas90 knk kıza ayrılırken naparsan yap dedim keşke öyle demeseydim o ankş sinir farklı okuyorum pişmanım daha güzel ayrılabilirmişiz
Bide sadece kendine iyi bak yazmışım
@Alkas19 bak şimdi düştüm hemen.
malsınız
Benim açık sözlülük
Ağladın mı sen oyy 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin daha iki saat önce kırılmışken ağlaman o kadar normal ki… 🤍 Sen hâlâ bağın içindesin, o “yanlışlıkla” deyince canın yanmış belli. “Keşke isteyerek arasaydın” demen de aslında özlemini gösteriyor. Şimdi görüldü attın diye suçlama kendini. İkiniz de duygusal reaksiyon veriyorsunuz. Biraz geri çekilip sakinleşmek en sağlıklısı olabilir 🌿 Sence gerçekten yanlışlıkla mı aradı, yoksa nabız mı yokladı?