Bugün biriyle tanıştım görüntülü de konuştuk. Duygusal boşlukta ve biraz yorgun biri belli (o 24 ben 22) ama sanki birine kapılmaya bağlanmaya çok müsait. Konuşma bitti duşa gitti geldi "bitti" diye yazdı ve işte memnun oldum, düzgün birisin, senin gibisini bulmak kolay değil ben de seni pişman etmem tabii zamanla beni tanırsın ben seni sevdim dedi kısaca. Ama bu kadar zamanda kimse kimseyi bu derece tanıyamaz elbette. Ben de genelde böyle hemen bağlanıp hemen soğuyan tiplere denk geliyorum, kimseye yara bandı olmaya niyetli değilim. Bu yüzden bana bağlanmasın diye tanıştığımız uygulamadan 1 kişiyle buluştuğumu söyledim. o: konuşuyor musun onunla hâlâ, ben: ara sıra, o:😒, ben:? Ve buna yanıt vermedi konu değiştirdi ama ben üstüne gittim. Başka bir şey söyleyip kısa kesti, iyi geceler tatlı rüyalar sanırım meşgulsün deyip geçti kendi mesaja geç bakarken. Ben de 1 kez 1-2 dk geç baktım diye dedi onu. Normalde sorunu konuşmadan kimseye engel atmam, muallakta bırakmayı sevmem. Ama zaman geçtikçe böyle insanlara daha tilt oluyorum, hatta biraz da nefret duyuyorum sanırım artık. Laflar sözler hep aynı başlıyor aynı bitiyor. Net ol dedim ama sallamadı.
Güncellemeler
3 ay
Bu arada seni sevdim derken iyi insansın manasında dedi, aşk hoşlantı olarak değil.
Güncellemeler
3 ay
Kestim konuşmayı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar