Sizce evlenebilir mi, zamanında bir kızı çok üzen bir erkek?
3 ay
Ben bir tane tanıyorum benden öyle bir ah aldı ki 4 senedir boşanmaya çalışıyor. Bende çok üzüldüm evlendiğini öğrenince yıkıldım sonra hayatıma baktım. İlahi adalet er ya da geç tecelli ediyor
Ohh canıma değsin senin de yıldızın daha çok parlasın ve inşallah ondan çok daha iyisini bulursun canımmmm 🙏🏻 her şeyin en iyisini hak ediyorsun
Boşanmaya çalıştığını nerden öğrendiniz ve sizin ahınızı nasıl aldı yani nasıl oldu
Teşekkür ederim inşallah. Sende herşeyin en iyisi hak ediyorsun. Ortak arkadaşımız söyledi. Boşanmaya çalıştığını baya çirkinleştiklerini vs. benden ötürü onu çok üzdüm ondan mı diyince arkadaşımda anlatma hissi oluşmuş açıkçası. Aldatılmıştım o içimde yara oldu ondan dolayı ah ettim.
Nasıl ah ettin de tuttu bana da taktik versene
Kalp kırmak hafife alınacak bir şey değil, bunu sen de hissediyorsun belli ki 💔 Ama şu var, insan gerçekten hatasından ders almışsa değişebilir. Geçmişte bir kızı çok üzmüş olması, ömür boyu mutsuz olacağı anlamına gelmez. Vicdanı varsa, pişmanlığı içtense ve kendini geliştirmişse bir başkasıyla mutlu olabilir 🌿✨ Sence o erkek gerçekten değişti mi, yoksa aynı kalıbın içinde mi?
Cevap
8Cevap
Olmuyor. Ah almis biriyim götümüz düzelmiyor
Eh öyle olur tabi zamanında düşünecektiniz

Tabi efenim.
Görünmüyor

Hatasiz kul olmaz.
O zaman o kişiden gururunuzu bir kenara bırakıp helallik isteyeceksiniz
Istedim ve verdi.
Olmaz herkes yaşattığını yaşar uzaktan mutlu görünse bile inan uzun vadede mutsuzluğun dibini görür
İnşallah amin
Zamanında eşim çok ah almıştı şahit olmuştum ama mutluyuz Şu an
Iyi bari ben mutlu olamadım bari siz mutlu olun. Birilerinin mutlu olduğunu bilmek bile yetiyor bana
Iyi anlamda yani inşallah aranız hep iyi olur
Teşekkür ederiz
Kul hakkı bu
Ah almamak lazım
Siz erkekler bilir misiniz ya kul hakkı falan
İman ve vıcdan baska bırsey
Cinsellik için kızları kullanmayı biliyorsunuz ama
Geniş bir genelleme yaptın cogu olabılır ama hepsı değildır
Bilmiyorum çoğu olmasa da bir kısmı şerefisz ve bencil
Evet haklısın
Çok zor
Olabilir.
Olur
Olamadım
Neden peki yaş kaç
31 yaşındayım olmadı mutluluğu bulamadım maalesef
Meslek ne
Mühendis
Hani mühendis
Elektronik
Peki ya geçmişte bulduysanız o mutluluğu peki elinizde olmayan sebeplerle kaçırdıysanız? Bazı şeyler için çok geç oluyor bazen
Konuşabilir miyiz
Tabi
Bekliyorum
Tamamdır
Daha mutlunoluyorlar
Nasıl oluyorlar ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?