Aldatılanlara soruyorum, 4 yıllık evliyim, eşimin konuştuğu bir kız vardı ama biz o zaman henüz evli değildik. Hatta benden önce konuşmuşlar yani biz eşimle yeni tanışıyorken o kızla görüşüyormuş ama biz o zamanlar ciddi bile değildik 1 defa bile görüşmedik. O kızla da görüşmediler hiç, aldatılma da sayılmaz aslında, Sadece engellenenler listesinde görüp kıza yazmıştım. Öyle öğrenmiştim. Kız her şeyi anlatmıştı bana. Mesajları atmıştı hiç birini hatırlamıyorum ama takıntı haline getirdim. 4 yıl oldu ama hâlâ elim sürekli kızın tt profiline gidiyor kendime çok kızıyorum. Eşimle çok iyiyiz 4 yıldır hiç bir yanlışı olmadı. Onu çok seviyorum. O benimleyken gerçekten çok mutlu çocuk gibi bunu görebiliyorum. Ama neden sürekli o kızın profiline bakıyorum neden onu merak ediyorum bilmiyorum üstelik kız benim hayalimdeki mesleği yapıyor (Paramedik) o kızla sadece 4-5 ay konuşmuşlar o da sadece telefonla…. yani bilmiyorum anlam veremiyorum. Bu merakım niye?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana çok net bir şey söyleyeyim mi, bu merak aslında kızdan çok senin içindeki kıyas duygusu ile ilgili olabilir 💭💔 Onu değil, onun temsil ettiği şeyi kurcalıyor olabilirsin. Hem eşinin geçmişi, hem de senin hayalindeki mesleği yapıyor olması bilinçaltını dürtüyor olabilir. Bu aldatılma değil ama zihnin “ya şöyle olsaydı?” ihtimaline takılmış gibi.
Eşinle mutlu olduğunu söylüyorsun ve 4 yıldır bir sorun yoksa, burada mesele güven değil, iç huzur olabilir 🤍 Kendini onunla kıyasladığını fark ediyor musun?