Erkeklere karşı soğuk karakterli yapım var ciddiyetsiz gördüğüm için tersliyorum yani yakışıklı zengin olsa dahi kendime yapamıyorum fena olamıyorum aman gidiyorsa defolsun diyorum
3 ay
Fingir olmadığım için değil standartlarım olduğu için
Ben cilveyle tutulan biri değilim karakterle tutulan biriyim
Ciddiyetsiz gördüğüme gülücük atmam sırf yakışıklı ya da zengin diye kendimi yamultmam içime sinmiyorsa içime sinmiyor
Gidiyorsa da defolsun demem özgüven çünkü kalmak isteyen kalır oyalamak isteyen zaten yol alır
Ben soğuk değilim yüzeysel olana kapalıyım
Herkese sıcak olsam değerim düşer doğru olana denk gelirsem zaten buz değilim
Koca fingirlikle değil duruşla gelir
Biraz kırgınlık ve hayal kırıklığı var sözlerinde, hissediyorum 💔 Ama koca bulamamak “fingir” olmamakla alakalı değil ki. Sen duruşu olan birisin sadece. Ciddiyetsiz geleni terslemen aslında sınırlarının sağlam olduğunu gösterir 👑 “Gidiyorsa defolsun” demen de özsaygı. Belki mesele soğuk olmak değil, gerçekten kalbine değecek birine denk gelmemek olabilir mi? Sence nasıl biri olsa yumuşarsın? 💫
Cevap
12Cevap
olabilir evet..
Kendini tamamen kapatma sonra dertleniyorsun bence bu şekilde davranma sert görünme bana da arkadaşlarım derdi yanına erkek yaklaşmaz senin fırsat veremiyordum.
Ama askm napayim ben sinirleniyorum hemen bana ciddiyetsiz geliyorlar amaçları farklıymış gbi geliyor
Ben de soğuk bir insanım erkeklere karşı ailem böyle büyüttü kesinlikle ortamda en güzel bile olsan soğuksan ilgi çekmiyor çoğu erkek için
Maalesef ki çoğu zaman egolu diyolar
Hah o da var
Eninde sonunda 1 tane o çocuğunun birine varacaksın bu hayatın bir gerçeği :)
Keşke o kdr kolay olsa inanın kiminle tanışmaya niyetlensem bi kötülüğü oluyor
Bu devirde ciddi düşünen cinsellik amaçlı ilişki istemeyen kimseyi bulamazsın. Çok zor.
Ne yazık ki üzülerek diyorum çok zor cidden temizinden yuva kurup evlenmek isteyenler için zor bir devir
Bizde doğru düzgün kız bulsak çoktan evli olacaktık benim yaşımdakilerin çocuğu oldu.
Valla bu Aynı şey Benim için de geçerli Ne hikmetse kimse doğruyu bulamıyor Peki bu kadar yanlış yapan ki
Kim
Bilmiyorum. Kimseye güven olmuyor. Güvendiklerimizde başkasıyla evlendi çocuk yaptı.
Bana da şundan oldu Sen çok iyisin daha iyilerine layıksın dediler benden sonra başkalarına evlenme teklifi ettiler gittiler istediler bir bana mı fazla geldi bunlar
Sebep ne peki hani dürüstçe konuşalım, onlar bel altı muhabbeti yapmak istediler de sen mi yapmadın o yüzden mi daha iyisine layıksın dediler yoksa karakter olarak mı
Ya bazıları istedi Ben istemedim bazıları açık açık ilişki teklif etti Ben de yol verdim bazıları ortada sebep yokken uzaklaştı sonrasında konuştuğumda sen iyisin Daha iyilerine layıksın gibi gibi laflar kullandılar Yani sadakatsizlik falan da vardı zaten en uzun ilişkim 3 ay sürdü Diğerleri hepsi kısa kısa tanıma dönemlerinde yaşanılan durumlarda
Hmm çok ilginç. Erkeklerin çoğu güzelliğe bakıyor bunu biliyorsun. Güzel kız için 40 takla atıyorlar. Açık konuşacağım, ya mesafeli davrandığın için seni istemediler ya da güzel olmadığın için. Bahane üretmişler. Seven her türlü sever takar yüzüğü alır ister yani demi. İşte insanları böyle eleyeceksin. Herkes seni seviyorum der ama icraat nerde? İcraati gösteren, sadâkate sevgiye güvene önem gösteren, hata etmeyen ve birbirimizin sözünden çıkmayalım senkronize bir şekilde birbirimize güven verelim diyip baskılayıcı kısıtlayıcı olmadan, kıskançlığını baskılayarak onu bunu giyme diyerek değil de yanımda da böyle giyin yanıma çok yakışıyorsun iyi ki varsın diyerek kıskandığını güzelce belli eden adam bulmalısın.
İyi de ben çok çirkin bir kız değilim ki Yani yüzüme bakılmayacak ya da ne bileyim yanlış anlama ama kimlerin kimlerin evlendiğini görüyoruz boyum 1.75 kilo 54 kisisel bakımıma önem veren biriyim giyinisimde öyle yüz olarak baksan burnum kemikli değil kaydırak gibi Gözlerim güzel normal bir insanım yani benimle her konuşan her tanışan kişi sen tam evlenmelik bir kızsın sen böylesin karakterin düzgün falan filan diyorlar Bir bakıyorsun ortalıkta yoklar ben çok sınırları olan bir insanım Evlenmeden bazı şeyleri Doğru bulmuyorum ilk etapta da bunları aktardığım için bazı insanlara çok ağır geliyor hani aradıkları rahat insan oldukları için Bir de sesimden çok etkileniyorlar hemen böyle bir haller oluyor bu insanlara kendilerini kaybedip abuk subuk konuşunca ben de otomatikman konuşmayı kesiyorum
Boyun çok iyi bu arada kilon da öyle fiziğine bakmışsın. Ama niye istemediler orası çok garibime gitti. İşte bazıları bel altı muhabbetine girip bunu konuşmak istediklerinde sen mesafe çizdiğin için onlar gitmiş. Ama bu iyi bir şey bende 27 yaşında bir erkek olarak söylüyorum çünkü bu tarz muhabbetleri yapan çiftlerde şunu çok gördüm, erkek bir süre sonra o kadını terk ediyor değersiz gördüğü için. Kadının her zaman ağırbaşlı olanını isteyip ne hikmetse cinsellik konuşmak istiyorlar işte bu ikiyüzlülüktür. Sen en iyisini yapmışsın. Tamam o konular doğanın kanunu ama yeri zamanı var hiç güvenilir gelen konular değil evlenince olacak şeyler. Sen böyle olmaya devam et. Emin ol onlar evet başkasıyla gitti evlendi ama evlendiği insanları da aldatıyorlar maalesef.
Bu dünyada Zaten insanlar namusu için yaşar Benim ailemin bana öyle dediği değerlerin dışına çıkıp onlara nasıl ihanet edebilirim ki Hadi yarın bir gün evlendim kocamın yüzüne başim dik Bakmak isterim bugüne kadar Neyim eksik kaldı ona tam bir şekilde anlayamadım Bir yaşıma kadar temiz durdum sigaram yok alkolum Yok gece dışarı çıkmam yok Ev kızıyım ev işlerinden anlayan biriyim anlayışlı bir insanım sadakatim var Sana yemin ederim benim hayatıma biri olduğuna ben Dışarı çıktığımda kafamı eğipte gezen bir insanım gittiğim her yerin Fotoğrafını çekerim buradayım Dedim şuradayım derim bilgin olsun Hani haber veririm gizli saklı iş yapmam kapalı bir kız değilim başım açık bir insanım ama çok açık giyinmiyorum galiba Kendimde sorun aramayı bırakmalıyim çok haksızlığa uğradığımı düşünüyorum bazen
Valla tam beni anlattın sigaram alkolüm gece hayatım hiç yok. Ama nedense ilk başta istenilen daha sonra da bırakılan oluyorum. İlginç ben anlam veremedim bu hayata. Ya yanlış insana denk geliyoruz ya da bizde bir şey var. Sadâkat güven sevgi saygı olmadan zaten olmaz ilişkiler. Burcu nedir çok merak ettim
Balığım ben
Bende yengeç. Memnun oldum. Allah hayırlı bir eş nasip etsin cidden zor işler devir kötü kimseye güven olmuyor bide birilerini tanıdıkça daha da zorlaşıyor güven duygumuz
Ben tanıyamıyorum ki artık kimseyi yani karşıma çıkmıyor bile artık oda saçma sapan kişiler oluyor genelde ne yapacağım bilmiyorum
Yanlış kişilerle tanışıyoruz. Hani görücü usulü desek bu sefer oda insan internetteki de insan hani kimsenin alnında ne olduğu yazmıyor ki bilemiyoruz.
Niye böyle oldu 😄 başa almamız lazım bazı şeyleri bazen huzursuz oluyorum uyuyamıyorum nasl olacak diye
Başa almak yerine yaşanmışlıklarımızla yola devam etmekte güzel aslında. Hayatımızdakine geçmişimizdekilere kıyasla daha değer vermiş oluruz.
Arkadaş olabilir miyiz sohbetini sevdim sakıncası yoksa tabi
Olur tabikide ama KS den kimseyi eklemiyorum 0 takipçi 0 takip var öyle istediğim için. Dmden yazarsan biraz dertleşiriz bu konuları ☺️
Sen doğru yoldasın boş ver erkekler haketmiyor seni demekki
Sen bi sus niye çirkin oluyormuş kendine saygısı olan yapmaz o işi bekarken zaten
güzel kardeşim çünkü bacım boş ver kuzum seviyolae
Evet haklısın bazıları aşırı fingirdek oluyor hemen taviz veriyor düz olmak bencede iyi olur
Soğuk ters davranırsan kim neden seni çeksin ki? Evde kalırsın bu kafayla
Eski kız arkadaşım soğuk biriydi ben bu durumdan şikayetçiydim
Tanışabiliriz bence böylesi ağır başlı kızların varlığına inanmıyordum. Sizi görünce şaşırdım
Herkes dengine.
Fingirle fingir, ciddiyle ciddi
Oğlak misin sen
Öyle olsan hiç bulamazsın
Kral sıcakkanlı olmak fenalık mı ne alaka
boş ver en doğrusunu yapıyorsun
Bunu anlamanın tek yolu öyle olup görmek
Hep böyle ol
Büyük ihtimalle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?